Autor Wątek: A może w multi?  (Przeczytany 11183 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A może w multi?
« dnia: Grudnia 24, 2003, 22:43:18 »
Panowie, wieczerza wigilijna już minęła, czas polatać buhahahahaha....

Tak sobie myślę, czy byliby jacyś chętni na multisa w LOMACA? Jak narazie istnieje tylko jeden sposób gry, przez Ubikację. W styczniu ukaże się już nowe Hyperlobby, które to będzie obsługiwało Lock Ona, wiec będzie prościej i łatwiej - bo to to wszyscy znamy. Jak wczoraj patrzyłem na ten serwer ubika to było raptem... 25 osób na cały świat, hehehe, żarty jakieś czy coś. Chętnych na przetestwoanie suszar w trybie wielosobowym proszeni są o wpisy...

BTW. II wojna światowa, ruscy to kufaje, no tak, a jak nazwać tych od tych Migów29 i Suchoji???  :D
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 24, 2003, 23:45:43 »
Hi :-)

Ja byłbym chętny... ale nie wiem czy dam radę przed nowym rokiem, ponieważ na razie znowu mam 256mb :( i nie wytrzymam, jeśli w momencie oddawania strzału, dysk będzie coś doczytywał  :evil:
Masz na myśli tryb gunzo, czy np. rakiety krótkiego zasięgu + lotniska w bronionych samami strefach? Ja jestem za gunzo i wyłączeniem podpisów pod obiektami...

Ja będę latał Su-27 możesz do mnie YoYo mówić "mój mistrzu"  :lol:

pozdrawiam,
qrdl

Schmeisser

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 25, 2003, 00:04:49 »
ja sie ogranicze do Maximum OverVulch czyli a-10 z kolekcja mk82 :P
jakoś swojsko mi sie tym lata a i bombienie mi celniej wychodzi w trybie maualnym niz odpalanie maverickow
a te suszarki extremalne to dla perwerów pokroju YoYa czy Qrdla :P
btw... nie dało by się tam foki gdzieś wcisnąć :P

Ger0nim0

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 25, 2003, 00:43:10 »
E marudzisz  :mrgreen:  "JEZD BOBRZE" trafiłem meverickiem coś jak się dowiem co to było to powiem jak bobrze jest.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
A może w multi?
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 25, 2003, 00:45:29 »
Dobry pomysla ale musze jeszcze raz zainstalowac i juz moge robic za cel bo te 256 ramu to porazka. Powina byc adnotacja "tylko dla hardcorowcow"......lolololol :lol:  :lol:  :lol:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A może w multi?
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 25, 2003, 00:57:42 »
Cytat: qrdl
+ lotniska w bronionych samami strefach? Ja jestem za gunzo i wyłączeniem podpisów pod obiektami...

... eee moze narazie czysty dogfight z mala iloscia obiektow co by lepiej chodzilo, ja wlasnie bawilem sie chyba po raz pierwszy Su-25, qrka ale to kobyla, chyba najwiekszy hardcore w grze, hud nawet w Migu 21 to luksus :- D

www.yoyosims.pl

zahar

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 30, 2003, 01:16:59 »
Ja chetny! JA!!!
 tylko nie wiem czy wogule moge- athlon 1700, 512, geforce 4 mx 440  :)

Offline Kusch

• Global Moderator
A może w multi?
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 30, 2003, 19:48:09 »
Ja jestem oczywiscie chetny,tylko gdzie co i jak?jestem nowy wiec prosze o jakies wskazówki.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A może w multi?
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 30, 2003, 20:36:12 »
Poczekamy na nowa wersje Hyperlobby, wyjdzie juz prawie zaraz i wtedy bede stawial polski serwer dla Lock On

www.yoyosims.pl

lukasek

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 30, 2003, 20:53:12 »
Ja rowniez bylbym chetny... multi to multi a nie single  8)

Offline Kusch

• Global Moderator
A może w multi?
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 30, 2003, 21:35:08 »
Jakie propnujecie wózki ja bylbym za Mig29 i Su25,moze ktos jakies skiny stworzy
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Gornet

• Gość
RE
« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 08, 2004, 17:07:19 »
:) Ja już nawet przygotowuje misje dla Polaków :)) Mig-29 vs. F-15C :P

Gornet

• Gość
RE
« Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 08, 2004, 22:17:35 »
... mam łącze 1Mb/s = 128KB/s i niewiem jak włączyć gre z własnego pokoju... odpalam.. 5..4..3.2...1 wchodzi do menu LOMAC-a ..potem biorę Network ? INTERNET ? SERVER .. otwieram mape ... i nikogo nie ma  Proszę o pomoc !

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A może w multi?
« Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 10, 2004, 12:27:27 »
Z przeciwnikami jeszcze nie gralem-dzis sie pobawilem jedynie w stawianie serwera, ale wyglada MULTI i tak dosc dziwnie. Co sie chwali to to, że mozna grać przez IP bezposrednio. Oznacza to ze narazie mozna olac Hyperlobby i umawiac sie konkretnie na odpowiednia godzine. Kolejna sprawa to starty - i to jest bzdura chyba ze jeszcze nie doszedlem jak... Wybiera sie strone (sa ograniczenia też co do maszyn) i stawia gdzes ikonke gdzie chce sie zaczac gre w swojej maszynie. Oznacza to ze mozna zaczac tuz nad lotniskiem wroga i to np. z powietrza wiec bzdura totalna. Boje sie ze grywalnosc tutaj bedie nikła. Nie bardzo tez przyporzadkowuje sie lotniska do stron, jedynie obstawia je wrogim uzbrojeniem ot i tyla....  :roll:

DODANO:
Wlasnie polatalismy ze swierem przez 40 min, dosc miła zabawa aczkolwiek brak nieco grywalnosci jaką miał FB w multi. Tak czy siak okazuje sie ze mozna walczyc online i to całkiem precyzyjnie  :wink: . Walki dosc szybkie, bardziej emocjonujace w trybie CAC. Jesli byliby chetni zapraszam na wieksze tesowanie wieczorem, potem podam IP.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A może w multi?
« Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 11, 2004, 11:40:33 »
Jesli ktoś jest chętny stawiam serwer dzis (niedziela) na Dogfight o kryptonimie IP:
62.121.109.126
Chętnych zapraszam na godzine zulu 15.40 do ok 17.00 bye! (sry, za zmiane)

wersja 1.01 UK

www.yoyosims.pl