Autor Wątek: A może w multi?  (Przeczytany 11150 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zoom

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 14, 2004, 23:51:14 »
Ależ ja nie mam pretensji :) , tylko opisuje działanie gry. Brak reperkusji w przypadku strącenia własnego samolotu, to nie jest zaleta. W sumie jednak odpowiada rzeczywistości-jak się nie dowiedzą w dowództwie, to nic się nie stanie :) . Poza tym nie wiem czy system swój-obcy w jakimkolwiek samolocie działa w podczerwieni, przecież jest to system całkowicie pasywny. To jest podstawowa wada tego systemu. Trzeba mieć całkowitą pewność do kogo się strzela.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A może w multi?
« Odpowiedź #46 dnia: Stycznia 15, 2004, 00:29:45 »
Gralim teraz w te sama mapke co wczoraj, na tych samych ustawieniach ze swierem 2h i... zadnej zwiechy przez 2godziny ani zadnych bledow w postaci szybow naftowych itp. moze to znaczyc ze powyzej jakiejs liczby graczy cos sie dzieje lub czyjes lacze cos tam mąci... :wink: pzdr,
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #47 dnia: Stycznia 15, 2004, 01:09:52 »
Dość kiepska sprawą jest tez brak statystyk w trakcie rozgrywki (dopiero cos tam na sam koniec ale i tak dziwnie przypisuje, przyklad: latalismy z zoomem w teamie i ze swierem, swier spadl 2 razy a i ja i zoom mial po dwa trafienia) lub komunikatow kto komu zrobil kuku, jednak pod tym wzgledem FB jest niedoscigniony

To co opisujesz, to spuścizna Flankera... a LO jest kontynuatorem, więc multi jest jakie jest i praktycznie żywcem wzięte z F, chyba trzeba się przyzwyczaić. Wątpię czy ludzi z Eagle D. w ogóle znają się z Olem :).
Mnie się natomiast podobało, że wylądowałem u bluesów (będąc red), dotankowałem, uzupełniłem ammo, postrzelałem sobie po ich lotnisku i wróciłem polować  :lol:  :lol:
Dodam, że w międzyczasie któryś blues wystartował i pewnie mnie nie widział :))

pozdrawiam,
qrdl

Gornet

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 15, 2004, 22:27:04 »
Zapraszam na wspólne loty..

Data: 16.01.2004 (Piątek)
Godzina: 20.00 - 8.00 PM (GMT +01:00)

Łącze: 512kb/s - 64kB/s

Do wyboru misje...

Mig-29A vs. Su-27 (Day or Night)
F-15C vs. Su-27 (Day or Night)

UWAGA! Zalecane jest posiadanie polskiego malowania Miga-29A :P

SERDECZNIE ZAPRASZAM

z poważaniem
Gornet[PL]

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A może w multi?
« Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 16, 2004, 09:18:41 »
Cytat: Gornet
UWAGA! Zalecane jest posiadanie polskiego malowania Miga-29A

Inne skiny niz default przeciwników w Lock On sa niewidoczne dla pozostalych, raczej ciężko też bedzzie wygrac na MiGu A z Su27(zwlaszcza jezeli ktos sobie wezmie na suke rakiety ET czy ER), lepiej juz rob misje np. MiG29A vs MiG29A by obie strony miały rowne szanse

Ja zauwazyłem, ze czasem cos nie do konca sie ładuje w sieci. Mowilismy o znikajacym/niewidzialnym samolocie, ktory "byl" i latal. Wczoraj jak latalismy kumpel nie miał pod belkami uzbrojenia, chociaz je mial.Bylo ono niewidoczne. Co ciekawe namierzanie za pomoca "niewidocznej" broni odbywa sie rowniez cichaczem. TWD nawet nie pisnie... :? dosc wkurzajaca sprawa, dopiero pomógł restart serwera przez HL

www.yoyosims.pl

swier

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 16, 2004, 15:26:45 »
no patrzcie ... najpierw zbałamuci a potem się nie przyznaje .... "kumpel" ......  :roll:

:wink:

ej Jojek ale TWD Ci nie buczało bo Cie EOSem namierzyłem. A jak namierzam EOSem a potem puszczam rakiete naprowadzaną IR to TWD milczy. No nie ... :?:  czy coś pomieszalem?  :wink:

zahar

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 17, 2004, 14:40:47 »
Latacie tylko dog fighty czy moze su -25 tez sie moze pojawic??

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A może w multi?
« Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 17, 2004, 17:01:53 »
latalim wczoraj tez coopa z celami naziemnymi wlasnie na Su25, fajna zabawa i rozpierducha zdrowa  :D jak ktosik ma ochote dzis wieczorkiem na HL-u, ale tak o 21.00 (mozna do coop wchodzic przez moj IP, byl tez wczesniej) : 62.121.109.126

www.yoyosims.pl

zahar

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 17, 2004, 20:57:17 »
z pewna dozą niesmialosci chcialbym zapytac, ktory klawisz umozliwia komunikacje '' klawiaturową ''  :)   ??
cuz, jak sadze cos mi sie na oczy rzucilo bo nie moge go w spisie odnalezc

pozdrawiam  i mam nadzieje ze mi do 22- ej przejdzie

Offline Kusch

• Global Moderator
A może w multi?
« Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 17, 2004, 21:12:18 »
z pewna dozą niesmialosci chcialbym zapytac, ktory klawisz umozliwia komunikacje '' klawiaturową ''  ??
(CTRL-M) Może jakaś misja w stylu wspólny wróg.Np: Ktoś powozi Su25 szurając brzuchem po ziemi,a nad nimi piekne Migi 29 które wymiatają patrol w okolicy.A jak się im nie uda to przydają się R60 podpięte na końcach skrzydeł suczek  8)
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

zahar

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 18, 2004, 01:28:49 »
i.....   zona mi kompa zajela  
nie dalem rady    buu....

takie misje to bylo by cos

a ten klawisz to mi cos nie dziala

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A może w multi?
« Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 18, 2004, 10:19:51 »
:| ja mam inne pytanie, czy ktos wie czy hostujacy moze zmienic maszyne bez zamykania gry?jesli ja hostuje i chce zmienic moge co nawyzej wcisnac Esc i Quit, tam wybrac nowy samolot i wcisnac Fly-powoduje to jednak ze wszyscy na ten moment zostaja wywaleni i mapke trzeba rozprcowywac od nowa, nieco bez sensu ale jest moze na to jakis sposob?

www.yoyosims.pl

zahar

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 19, 2004, 22:03:33 »
Chaos, Chaos, Chaos !!!!
Sprubowalem sobie w czoraj w multi(taki maly tescik) i nie jest dobrze
gracze w ogule ze soba nie wspulpracuja, nie zabardzo da sie doleciec do celu, strzelali wszyscy (do mnie) przeciwnik i swoi, o jakiej kolwiek oslonie czy wspolpracy nie ma nawet co mowic
W was nadzieja, trza na jakies wspulne loty sie umawiac bo inaczej- przynajmniej na razie to tego nie widze   buu...
Zaznaczam ze latam na su 25 wiec moze latajac na mysliwcach wrazenenie jest  zupelnie odmienne
-->YoYo chyba sie nie da bo zeby zmienic samolot trza z gry wyjsc

a i jeszcze pytanko:
czy grajac na H.L zmieniacie ksywki ??

Pozdrawiam

qrdl

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 19, 2004, 22:23:53 »
Sprubowalem... wogule ... wspulpracuja ... jakiej kolwiek ... wspulne

:shock:
Nie to, żebym się czepiał, ale jakby tu rządził Dziadek Kos, to pewnie pobladłby z wrażenia  :lol:  :lol:

pozdrawiam,
qrdl

zahar

• Gość
A może w multi?
« Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 20, 2004, 02:17:19 »
Taa dyslekcja
chodzi za mna od dawna
postaram sie bardziej nastepnym razem zeby kogos za bardzo nie razilo(slownik jakis wezme moze)

buu