No to kolejny raz Edy dały popis przesuwając open bete na 12go. Bo ważniejszy badziew z WWII do wypuszczenia, niż update Horneta. Nie dziwię się że codziennie jest burza na forum ED, bo ile
ż można znosić ich chorą politykę. Sam się przyłączam do protestujących w temacie "Dosyć samolotów, skończcie już zaczęte". Wojna o płatny lotniskowiec i dojście do serwerów z nim była. Wojna o tworzenie na siłę kolejnych badziewi a nie zajmowanie się tym co jest rozkopywane od lat, jest. O płatny nowy model Ka
-50 też, jednym słowem przez ich śmieszne early accessy tracą zaufanie, i na pewno coraz więcej osób się nie rzuci na to po raz kolejny, co widać na forum. Rozkopanych modeli multum, a już naprawdę dobił mnie fakt że F
-16 który został pokazany na jednym krótkim filmiku i paru screenshotach ma dla nich priorytet niż update Horneta. A już te gadki na forum co to on nie będzie miał po paru screenach najbardziej mnie śmieszą. Mam nadzieję że że chociaż wypuszczą jutro update VR, bo JSOW został przesunięty. Ręce opadają co oni odwalają. Naciskanie EDków żeby zaprzestali produkcji a coś w końcu skończyli, to jest priorytet