Autor Wątek: Odp: Black Shark 3  (Przeczytany 6296 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
Odp: Black Shark 3
« dnia: Czerwca 01, 2019, 13:11:44 »
Pewnie cena upgrade będzie większa niż cena jaką zapłaciłem w empiku kupując BS2...
...Prędzej odpalę BMSa na FPGA (jak tylko dojdzie od Chińczyka) niż oni dadzą coś za darmo. BS1, BS2, BS3, ile można kasy zbić na jednej maszynie?

Liczą na to że zrobią z DCSa War Thunder, chcesz mieć skuteczniejszą w walce maszynę to płać... Te igły za kasę to raczej nie przypadek.

Odp: Odp: Black Shark 3
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 01, 2019, 22:17:03 »
Osobiście nie widzę w tym nic złego. Ktoś przecież musi to zaprogramować, dodać, przetestować. Nawet jakby zajęło to 2 tygodnie to te 2 tygodnie ktoś pracował. Też nie wyobrażam sobie by zostawać u pracodawcy po godzinach za darmo, tak samo rozumiem EDwarda.

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 02, 2019, 00:52:31 »
Osobiście nie widzę w tym nic złego. Ktoś przecież musi to zaprogramować, dodać, przetestować. Nawet jakby zajęło to 2 tygodnie to te 2 tygodnie ktoś pracował. Też nie wyobrażam sobie by zostawać u pracodawcy po godzinach za darmo, tak samo rozumiem EDwarda.

+1
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 02, 2019, 13:24:25 »
Na szczęście nie ma przymusu kupowania modułów.
BS1, BS2, BS3, ile można kasy zbić na jednej maszynie?

Widać całkiem sporo i ten model się sprawdza. Na szczęście nie ma przymusu kupowania wszystkich modułów, więc bez dramatu. Dla fanów trzepaczek must have.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Jak mi smutno jak mi źle przez to wstrętne ED.
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 04, 2019, 18:58:53 »
No to kolejny raz Edy dały popis przesuwając open bete na 12go. Bo ważniejszy badziew z WWII do wypuszczenia, niż update Horneta. Nie dziwię się że codziennie jest burza na forum ED, bo ileż można znosić ich chorą politykę. Sam się przyłączam do protestujących w temacie "Dosyć samolotów, skończcie już zaczęte". Wojna o płatny lotniskowiec i dojście do serwerów z nim była. Wojna o tworzenie na siłę kolejnych badziewi a nie zajmowanie się tym co jest rozkopywane od lat, jest. O płatny nowy model Ka-50 też, jednym słowem przez ich śmieszne early accessy tracą zaufanie, i na pewno  coraz więcej osób się nie rzuci na to po raz kolejny, co widać na forum. Rozkopanych modeli multum, a już naprawdę dobił mnie fakt że F-16 który został pokazany na jednym krótkim filmiku i paru screenshotach ma dla nich priorytet niż update Horneta. A już te gadki na forum co to on nie będzie miał  po paru screenach najbardziej mnie śmieszą. Mam nadzieję że że chociaż wypuszczą jutro update VR, bo JSOW został przesunięty. Ręce opadają co oni odwalają. Naciskanie EDków żeby zaprzestali produkcji a coś w końcu skończyli, to jest priorytet :D
« Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2019, 09:12:24 wysłana przez KosiMazaki »

kwadrat

• Gość
Odp: Jak mi smutno jak mi źle przez to wstrętne ED.
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 04, 2019, 20:01:12 »
Taki rynek. Wczesny dostęp jest sporym i szybkim zastrzykiem gotówki który kusi zarządzających i księgowych. Terminów zakończenia nigdy nie podają więc mogą pisać ludzie co chcą na forum. Ja się cieszę, że nie poniosły mnie emocje i teraz przychodzę się pośmiać z narzekań jakie to ED złe.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 04, 2019, 20:16:47 »
Skończcie pierdolamento, bo wszystko co piszecie było już napisane, a i tak większość - choć się zarzeka - poleci do sklepu kupić w przedsprzedaży  :evil:.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 04, 2019, 20:17:05 »
Skończcie pierdolamento, bo wszystko co piszecie było już napisane, a i tak większość - choć się zarzeka - poleci do sklepu kupić w przedsprzedaży  :evil:.

+1
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 04, 2019, 20:23:53 »
a i tak większość - choć się zarzeka - poleci do sklepu kupić w przedsprzedaży  :evil:.

Lamusy bez honoru  8)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 04, 2019, 20:31:05 »
Lamusy bez honoru  8)

To teraz będziesz się musiał Kolego pilnować z postami, bo Ci to ktoś przypomni jak błyśniesz wiedzą o module w przedsprzedaży :evil:.

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 04, 2019, 20:35:53 »
Hahaha trzymam zakład :D

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 05, 2019, 11:11:46 »

Dołączam do protestu, nie kupię już nigdy modułu DCS w przedsprzedaży lub alfie, bo to co robią z F-18 mnie po prostu rozwala. Wolę wydać ta kasę na jakieś RC i będę miał pewność ze w paczce znajdę wszystkie elementy... a nie np: statecznik za rok....
« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2019, 11:25:50 wysłana przez KosiMazaki »
Śmigłowce nie mogą latać - są po prostu tak brzydkie, że ziemia je odpycha.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 05, 2019, 11:36:47 »
Fakt. Dają ciała po całości z ich "cudownym dzieckiem" jak z żadnym innym. Bo np. takiego F-14, z drobnymi uwagami można śmiało zaakceptować w momencie wydania.

« Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 05, 2019, 15:34:26 »
Wyraziłem u EDków swój żal i niezadowolenie, ciekawe jak szybko zamkną temat he he he.

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=242392
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 05, 2019, 15:57:26 »
Ale żeś tam g***oburzę rozpętał ;D. Widzę, że zdania są podzielone, a temat nadal otwarty.