Nie napisałem że Index jest lepszy tylko że schodzi jak ciepłe bułki.
Przecież to nie wynika, że sprzęt jest lepszy tylko po prostu z lenistwa ludzi. LOL.
Indeks się tak ruszył jak Valve zapowiedziało nowego Half Life i dzięki temu wyczyszczono póły. To źle świadczy tylko o ... ludziach niestety, że nie dają sobie chwili zastanowienia tylko łykają co im się podsunie pod nos bez chwili zastanowienia.
Gry FPS wyglądają świetnie w Reverbie, przysłowiowy nawet The Lab, gdzie wszystkie krawędzie są ostre, bez SDE i dużych pikseli. Rozdzielczość robi swoje i za nic nie zamienię jej na większy FOV. Indeks tego nie oferuje, a tutaj przy FPS'ach sweet spotu nawet nie widać, nie ma kiedy. Ten Index dla mnie przynajmniej osobiście nic nie oferuje ciekawego, a i mamy już opinię na Forum jedną w zakresie symulatorów, więc żebyś się nie zdziwił ostatecznie jak dojdzie

.
Póki co problem rozwiązałem - później się zorientuje jak to wygląda w x-kom z gwarancją. Ten kabel to masakryczna pomyłka - mogli puścić rev.2 już bez tego złącza i by było po problemie.
Na aktualnym CES HP ma zapowiedzieć odświeżoną wersję Reverba. Tak obstawiam, że pewnie znów coś w okolicy wakacji to wyjdzie.