My, zatwardziali fani DCS'a powinniśmy być do tego przyzwyczajeni, a nie takie pretensje nie wiadomo o co

.
Ps.
to co wyżej, to udało mi się usunąć przez odhaczenie opcji Uruchom jako Administrator, czyli dokładnie odwrotnie co zalecają (ustawienia exe).
Zresztą nie tylko ja miałem taki błąd:
https://news.softpedia.com/news/red-dead-redemption-2-for-pc-how-to-fix-exited-unexpectedly-error-528120.shtml (Unable to launch RDR2.exe due to a lack of privileges on the Game Library directory).
Obecnie gra idzie, testuję pod X test wydajności. Myślę, że z optymalizacją nie jest źle, średnio mi wychodzi po 66-78 klatek (do 125) przy ustawieniach wysoki/średni (ale laptop mi się grzeje niemiłosiernie). Tak w ogóle to ten test wydajności jest naprawdę niezły

... nie przebiega on tak samo w całości, raz gość mi spadł z konia i biegł potem aż do powozu, raz mu odstrzelili kapelusz, raz kamera pokazuje z lewej, a raz na wprost, raz... zderzył się z powozem z policjantami. Co to ma być? Chyba jak test to test, powinien być identyko w każdym ujęciu.
No i jeszcze ta głupia sprawa jak ucieka i nagle na zakręcie AI biegnie sobie truchcikiem:

Same tekstury mogłyby być ostrzejsze, a to co powyżej to wysokie. Na Ultra bez większej różnicy. Wygładzanie TAA mam na średnim.