Z pełnym szacunkiem, ale kolega Fair_Player[PL] chyba nie posiada F-18 albo ma jakiegoś całkiem innego, jeśli ma takie o nim zdanie. Chętnie polatam tym innym F-18.
Latałem wcześnie F-15 i powiem szczerze, przy nim miałem się czas podrapać w tyłek i zerknąć na dziennik TV. Przy F-18 i A-10C jakoś nie mam czasu.
Baaaa z wieczora obalam 2 góra 3 piwa, a kolega =OPS=boski qrdl logos pewnie 2-3 razy więcej - bo ma na to czas latając Mig-29 czy Su-27 i jego zdrowie bo wymiata na nich
.
Widzisz, moje zdrowie i nerwy przy F-18 są szargane okrutnie, co każdy na tym forum Ci powie... Taki ten F-18 bajkowy jest.
A co do latadeł AI w DCS, to każdy wie, że mają sokoli wzrok, intuicję wróżki ze 100 milowego lasu i wytrzymałość na przeciążenia jak pluszowa zabawka mojej córki.
LUZ, LUZ, LUZ - powoli, bardzo powoli, z dozą niepewności i ja do tego dochodzę. Choć wszyscy tu wiedzą, że jest mi ciężko. 
Uuuuuu panowie panowie!!!!!
Jeżeli dla was poziomem trudności jest obsługa samolotu, a nie walka z graczem, to średnio ale pal to licho mam namiary, właśnie odezwał się do mnie też gość z poprzedniej ekipy, może i też znajdzie się reszta ogarów

Dobra pozostawiam ten wątek sam dla siebie, więcej tu się udzielał, ani czytał odpowiedzi NIE BĘDĘ, namiary na mnie są, więc powoli będą się zgłaszać chętni i starzy znajomi. Nie będę tutaj trzepał zbędnej piany, napisał bym coś panu "BOSKIEMU" moderatorowi ale po prostu sobie to daruję, bo tak jak w wojsku dowódca ma zawsze rację, tak samo na forach moderatorzy. Dodam tylko, że pierwsze wpisy "choć jak chcesz dostać bencki", bądź inne afronty w stosunku do mojej osoby wg. regulaminu i interpretacji dobrego prawnika przekraczają uprawnienia moderatora bądź są nie na miejscu, natomiast uwagi o moich przechwałkach póki co może sobie Pan wsadzić w buty ponieważ w regulaminie tego forum nie ma żadnego paragrafu zabraniającego, chwaleniu się.
Tak więc dziękuję wszystkim tu zgromadzonym, tym zainteresowanym tematem oraz tym, którym zależy tylko, żeby dowalić, mam kontakty, post zostanie, zrobi pewnie jeszcze robotę i pewnie zgłoszą się jeszcze osoby do założenia ekipy PVP do REDFOR multiplayer. Tymczasem trzymajcie się i życzę miłego latania wszystkim.
Pa!