Autor Wątek: Szukam chętnych, serwer DDCS DYNAMIC CAUCASUS, RED  (Przeczytany 4872 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Szukam chętnych, serwer DDCS DYNAMIC CAUCASUS, RED
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 20, 2020, 10:29:40 »
Ja latam jakoś od 2004 na DCS. Szczerze mówiąc nie chce mi się przychodzić na takowe wasze zwane loty zapoznawcze randki itp :D. Latałem na stawianych serwerach i sam też stawiałem, żeby się szkolić i doskonalić z innymi, teraz to dla mnie strata czasu na takie tam latanie.
Poza tym tytuł tematu mówi sam za siebie, czyż nie? Szukam chętnych, serwer DDCS DYNAMIC CAUCASUS, RED . Chyba jaśniej tego nie mogłem i krócej sprecyzować, że nie szukam ekipy do latania na stawianych serwerach i udowadnianiu kto lepszy od drugiego, czy któremu uda się pierwszemu pod mostem przelecieć, wylądować na moście, czy na budynku.
Dobra wrócę do tych co latałem w międzynarodówce, ciężko się z nimi zgrać, są tacy sobie ale jakoś to będzie. A wy sobie latajcie tłukąc się miedzy sobą albo ćwicząc loty w formacji na prywatnych sesjach czy tam walcząc PvE.
Ja na to jestem za stary.

« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 20, 2020, 10:33:45 »
A zapomniałem dodać jeszcze o tych SD10, tak wiem o nich i tylko dla tego kupiłem nie dawno JF17, bo to jedyny sensowny samolot do walki solo na F18, spamramu nie zrobisz, bo za mało pylonów ale ARH robi robotę.
Niestety na DDCS nie na każdym lotnisku są dostępne JF i jest ich mało oraz są często już zajęte, wieć powrót do M2000N lub Su

Poko

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 20, 2020, 10:37:55 »
Ja latam jakoś od 2004 na DCS. Szczerze mówiąc nie chce mi się przychodzić na takowe wasze zwane loty zapoznawcze randki itp :D. Latałem na stawianych serwerach i sam też stawiałem, żeby się szkolić i doskonalić z innymi, teraz to dla mnie strata czasu na takie tam latanie.
Poza tym tytuł tematu mówi sam za siebie, czyż nie? Szukam chętnych, serwer DDCS DYNAMIC CAUCASUS, RED . Chyba jaśniej tego nie mogłem i krócej sprecyzować, że nie szukam ekipy do latania na stawianych serwerach i udowadnianiu kto lepszy od drugiego, czy któremu uda się pierwszemu pod mostem przelecieć, wylądować na moście, czy na budynku.
Dobra wrócę do tych co latałem w międzynarodówce, ciężko się z nimi zgrać, są tacy sobie ale jakoś to będzie. A wy sobie latajcie tłukąc się miedzy sobą albo ćwicząc loty w formacji na prywatnych sesjach czy tam walcząc PvE.

Do kogo adresujesz swojego posta? Nie znasz ludzi. Tutaj są osoby z różnych grup i niepotrzebnie uogólniasz. Nie wiedziałem też, że DCS jest tak stary :). DCS miał premierę w 2011 razem z A-10C dopiero. W 2004 latałem w Lockona w międzynarodowej anglojęzycznej eskadrze VVS504th na Flankerach i Fulcrumach. Większość osób z tej eskadry tworzy obecnie 51st PVO – BTW może tam warto uderzyć i się do nich zapisać, bo są nieźli.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 20, 2020, 10:53:19 »

Szczerze mówiąc to dawno nie czytałem większego bełkotu niż twój list agitacyjny, a kila tutaj się pojawiało. Piszesz jak dzieciak, który próbuje stosować agresywne metody marketingu. A jeśli chodzi o tytuł tematu, to powinieneś coś w nim dodać o przechwałkach na swój temat. Np. Profesjonalny i OGAR pilot szuka chętnych... albo Międzynarodowo OGAR pilot szuka.... etc.

« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 20, 2020, 11:00:53 »
Do kogo adresujesz swojego posta? Nie znasz ludzi. Tutaj są osoby z różnych grup i niepotrzebnie uogólniasz. Nie wiedziałem też, że DCS jest tak stary :). DCS miał premierę w 2011 razem z A-10C dopiero. W 2004 latałem w Lockona w międzynarodowej anglojęzycznej eskadrze VVS504th na Flankerach i Fulcrumach. Większość osób z tej eskadry tworzy obecnie 51st PVO – BTW może tam warto uderzyć i się do nich zapisać, bo są nieźli.
Tak miałem na myśli LOCK ON, tak to się kiedyś nazywało...ledwo komputer to ciągnął w tamtych czasach, heh.
Dzięki za namiary na VVS504th, na pewno tam uderzę.
Pozdrawiam

Poko

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 20, 2020, 11:08:37 »
Tak miałem na myśli LOCK ON, tak to się kiedyś nazywało...ledwo komputer to ciągnął w tamtych czasach, heh.
Dzięki za namiary na VVS504th, na pewno tam uderzę.
Pozdrawiam

VVS504th Red Hammers już chyba nie istnieje. Uderzaj do 51st PVO. Jeden Polak (shamandgg) kiedyś tam latał. Nie wiem czy jeszcze lata co prawda. Tutaj są namiary na tę grupę: https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=151115... ale teraz widzę, że ich strona nie działa. Jeszcze niedawno brali udział w turnieju SATAL, więc to może chwilowa awaria.

« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 20, 2020, 11:11:30 »
VVS504th Red Hammers już chyba nie istnieje. Uderzaj do 51st PVO. Jeden Polak (shamandgg) kiedyś tam latał. Nie wiem czy jeszcze lata co prawda. Tutaj są namiary na tę grupę: https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=151115... ale teraz widzę, że ich strona nie działa. Jeszcze niedawno brali udział w turnieju SATAL, więc to może chwilowa awaria.
Spoko. Będę ich szukał. Jeżeli latają to na pewno jakiś ślad po nich jest. Wrócę z pracy to pokopię w internecie.
P.S w końcu coś konstruktywnego, szanuję.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 20, 2020, 11:18:43 »
Luz ;). Ci goście będą mieć namiar na te grupy (dogadasz się z nimi po angielsku): <51>GRIZZLY, Breakshot, Frostie lub Teknetinium.

« Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 20, 2020, 11:24:10 »
Z pełnym szacunkiem, ale kolega Fair_Player[PL] chyba nie posiada F-18 albo ma jakiegoś całkiem innego, jeśli ma takie o nim zdanie. Chętnie polatam tym innym F-18.
Latałem wcześnie F-15 i powiem szczerze, przy nim miałem się czas podrapać w tyłek i zerknąć na dziennik TV. Przy F-18 i A-10C jakoś nie mam czasu.
Baaaa z wieczora obalam 2 góra 3 piwa, a kolega =OPS=boski qrdl logos pewnie 2-3 razy więcej - bo ma na to czas latając Mig-29 czy Su-27 i jego zdrowie bo wymiata na nich :564: .
Widzisz, moje zdrowie i nerwy przy F-18 są szargane okrutnie, co każdy na tym forum Ci powie... Taki ten F-18 bajkowy jest.
A co do latadeł AI w DCS, to każdy wie, że mają sokoli wzrok, intuicję wróżki ze 100 milowego lasu i wytrzymałość na przeciążenia jak pluszowa zabawka mojej córki.

LUZ, LUZ, LUZ - powoli, bardzo powoli, z dozą niepewności i ja do tego dochodzę. Choć wszyscy tu wiedzą, że jest mi ciężko.  8)
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 20, 2020, 11:33:09 »
Kontynuujcie kolego, nie pozbawiajcie innych takiej wspaniałej wymiany spostrzeżeń symulotniczych. Takiego wątku tu nie było od czasu wpisów gościa który jakieś tam przedmioty strącał/potrącał w realu i nie wiedział czy się nadaje do symulotnictwa ;) . A jeszcze wcześniej to była taka wymiana zdań gdy niejaki qrdl napisał, że FB to arcadówka i ssie jako symulator, ale to było z 15 lat temu ;) . Żal więc, że miałby się taki wspaniały wątek skończyć. Ze swojej strony polecam kontakt z człowiekiem z naszego forum - Toyo. On już wprawdzie nie lata, ale może Cię skontaktować z osobami które naprawdę są OGAR w temacie latania RED, zwłaszcza na MiG -29, z tym, że oni mają klikalny kokpit, cziterzy... Może Cię wezmą do siebie, problem może być bo napisałeś, że jesteś stary już, a tam po 40stce już wyrzucają z dywizjonu.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 20, 2020, 11:49:01 »
Z pełnym szacunkiem, ale kolega Fair_Player[PL] chyba nie posiada F-18 albo ma jakiegoś całkiem innego, jeśli ma takie o nim zdanie. Chętnie polatam tym innym F-18.
Latałem wcześnie F-15 i powiem szczerze, przy nim miałem się czas podrapać w tyłek i zerknąć na dziennik TV. Przy F-18 i A-10C jakoś nie mam czasu.
Baaaa z wieczora obalam 2 góra 3 piwa, a kolega =OPS=boski qrdl logos pewnie 2-3 razy więcej - bo ma na to czas latając Mig-29 czy Su-27 i jego zdrowie bo wymiata na nich :564: .
Widzisz, moje zdrowie i nerwy przy F-18 są szargane okrutnie, co każdy na tym forum Ci powie... Taki ten F-18 bajkowy jest.
A co do latadeł AI w DCS, to każdy wie, że mają sokoli wzrok, intuicję wróżki ze 100 milowego lasu i wytrzymałość na przeciążenia jak pluszowa zabawka mojej córki.

LUZ, LUZ, LUZ - powoli, bardzo powoli, z dozą niepewności i ja do tego dochodzę. Choć wszyscy tu wiedzą, że jest mi ciężko.  8)

Uuuuuu panowie panowie!!!!!
Jeżeli dla was poziomem trudności jest obsługa samolotu, a nie walka z graczem, to średnio ale pal to licho mam namiary, właśnie odezwał się do mnie też gość z poprzedniej ekipy, może i też znajdzie się reszta ogarów :)
Dobra pozostawiam ten wątek sam dla siebie, więcej tu się udzielał, ani czytał odpowiedzi NIE BĘDĘ, namiary na mnie są, więc powoli będą się zgłaszać chętni i starzy znajomi. Nie będę tutaj trzepał zbędnej piany, napisał bym coś panu "BOSKIEMU" moderatorowi ale po prostu sobie to daruję, bo tak jak w wojsku dowódca ma zawsze rację, tak samo na forach moderatorzy. Dodam tylko, że pierwsze wpisy "choć jak chcesz dostać bencki", bądź inne afronty w stosunku do mojej osoby wg. regulaminu i interpretacji dobrego prawnika przekraczają uprawnienia moderatora bądź są nie na miejscu, natomiast uwagi o moich przechwałkach póki co może sobie Pan wsadzić w buty ponieważ w regulaminie tego forum nie ma żadnego paragrafu zabraniającego, chwaleniu się.

Tak więc dziękuję wszystkim tu zgromadzonym, tym zainteresowanym tematem oraz tym, którym zależy tylko, żeby dowalić, mam kontakty, post zostanie, zrobi pewnie jeszcze robotę i pewnie zgłoszą się jeszcze osoby do założenia ekipy PVP do REDFOR multiplayer. Tymczasem trzymajcie się i życzę miłego latania wszystkim.
Pa!

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 20, 2020, 12:07:43 »
A jednak, a już kupiłem popcorn i piwo. Świat i ludzie mnie wciąż zadziwiają, mimo, iż obserwuję go i ich już 50 lat...
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 20, 2020, 12:11:58 »
Nakarmiliście trolla, a ten sobie poszedł. Cóż za pech.  :(

« Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 20, 2020, 12:14:04 »
Pytanie laika w kwestii DCS. W DCS jest M2000N czy M2000C? Bo pan "profesjonalny" wspomina tego pierwszego cały czas.

« Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 20, 2020, 12:15:26 »
Ja tam stawiam, że  Fair_Player[PL] na 90% ma teraz ferie i stąd to całe zamieszanie :-)