Albo kogoś zaraził wirus, albo ktoś stracił pamięć?!?!?!
I nie wydaje mi się aby chodziło o mnie 
PRL z wolnym rynkiem, nawet schyłkowy miał tyle wspólnego co gacie z maseczkami ochronnymi,
Albo ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem

Bardzo chciałbym podziękować za zwrócenie mi uwagi, na mój stan zdrowotny, sprawdziłem- faktycznie coś jest nie tak z moja głową.
No cóż wiek robi swoje, a taki jak ja, który zaczynał swoja działalność gospodarcza własnie na początku wprowadzenia Ustawy Wilczka, ma prawo nic o niej nie wiedzieć, a żeby jeszcze porównywać tamte przepisy do obecnych- to faktycznie niepoważne.
Prowadzę swoja działalność już 30 lat, bezczelnością z mojej strony było by pouczać kogoś kto działa aż 20- wybacz
Lata lecą i człowiek tetryczeje, pojawia się demencja starcza....

Przepraszam

Ale nie dałem za wygraną- zmierzyłem smycz mojej suki- 5m i do tego bonus, zwijana

, pejcz mojego psa z czasów PRL- tylko 1m.
Wow, naprawdę jest lepiej niż wtedy.
Słuszną linie ma nasza władza !!
"Wszelkie "socjalne pakiety", czy też "kiełbasa wyborcza" w zależności od opcji i poglądów to zupełnie inna sprawa"

Jasne, a świstak siedzi....
Jeśli według Ciebie, tylko te "pakiety socjalne" mają być wykładnią tego czy mamy socjalizm czy nie, to chyba nie ja mam tu problemy z pamięcią- o tym już w podstawówce uczyli, ale niektórzy mogli mieć pod górkę do szkoły, albo demencje starczą

Czasem, zanim coś się napisze publicznie, dobrze jest sprawdzić u źródeł, lub po prostu- wygooglać

Zdrowia życzę i ujemnych testów