Autor Wątek: Death Stranding na PC  (Przeczytany 3802 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Death Stranding na PC
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 15, 2020, 22:47:37 »
Sponsoring jest, ale inny. Monsterki można żłopać, z tego co pamiętam. Taki subtelny product placement jak te samochody dostawcze Żywca przetaczające się przez pierwszy plan, niby przypadkiem, w rodzimych produkcjach filmowych swego czasu.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 16, 2020, 00:59:58 »
Grafa wygląda na szajs, tzn. fototapety + animowana postać.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 16, 2020, 09:43:24 »
Grafa wygląda na szajs, tzn. fototapety + animowana postać.

Qrdlu, spokojnie, każdy ma swój zły dzień czasem :evil:.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 16, 2020, 15:58:53 »
Qrdlu, spokojnie, każdy ma swój zły dzień czasem :evil:.

Może i masz rację... ale tytuł wygląda na coś za 25 pln w wyprzedaży Parówki. Cenę pewnie podbiło, że ten pajac, co to firmuje, chciał wjechać do USA z plastikowym... płodem i miał trochę przez to problemów na granicy  :evil:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 17, 2020, 16:15:44 »
Może i masz rację... ale tytuł wygląda na coś za 25 pln w wyprzedaży Parówki. Cenę pewnie podbiło, że ten pajac, co to firmuje, chciał wjechać do USA z plastikowym... płodem i miał trochę przez to problemów na granicy  :evil:

No weź, chyba nie widziałeś gry za 25zyla, jeśli chodzi o wykonanie. Naprawdę, ja na nic w zasadzie tu nie narzekam (trawa mogłaby się ładować na większym dystansie, może to, ale nie przeszkadza jak jest).
Pod względem grafiki jest nieźle:

Taki Cyberpunkowy Stalker im wyszedł. Wczuwam się, bo historia jest nieco zagmatwana, przynajmniej na początku. Chyba za dużo tej metafizyki ;) ale kwestia kto co lubi. Natomiast nie jest to produkcja na pewno dla wszystkich. Jak ktoś lubi eksplorację, trochę ćwiczeń z myszką i klawiszami (bo tak się balansuje - łażenie z dużą wagą, to mini gra sama w sobie), realizację pokojowych zadań (tym dostarczać leki, tak poszukaj zaginionej karty pamięci ect.), zbieranie surowców i budowa (No mans sky?), trochę też dreszczyku i skradanki (muły, wynurzeni), a dodatkowo sporo przerywników filmowych rozwijających fabułę to gra będzie się podobać. Zaczyna mnie wciągać (z 9h gry, chociaż dalej nie wszystko tu kumam ;D). Jak ktoś woli dużo strzelania i akcji i jej zwrotów, to lepiej chyba niech po to nie sięga.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 18, 2020, 00:23:00 »
Chyba ta moja początkowa (ale i dalej jest tyle, że już mniejsza) dezorientacja to norma: https://youtu.be/9lOcXzcL1-U , tak ma być i tyle ;D.
Kurde, ale przy tym łażeniu czas szybko płynie. InPost/DHL/UPS * zasysa.

*niepotrzebne skreślić.
« Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2020, 08:28:39 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 18, 2020, 11:39:07 »
Zastanawia mnie jak tutaj jest zrobiony ten multiplayer. Ogólnie to gra online (off też można pograć). Online po prostu inni kurierzy zostawiają coś z czego my możemy korzystać lub coś widzieć (czasem wkurzającą ilość próśb o lajki - a to jest w zasadzie exp tutaj). Chyba gracze muszą być podzieleni na jakieś serwery czy coś? Np. zrobiłem most, dostałem za to masę lajków (bo sobie inni widać korzystali), no ale myślę, że takich mostów w tym miejscu lub okolicy są tysiące w grze online, a wyświetla się akurat tylko ten mój u mnie i u jakiejś partii graczy. Ciekawe jak to jest podzielne (bo po nickach widzę masę ludzi z Japonii lub Chin sądząc po nickach, których nie umiem odczytać :roll:). Pomysł z taką grą online i pozostałościami po innych kurierach jest całkiem spoko. Sam korzystałem już z jakiś drabin czy lin nie raz, sam też coś zostawiłem by ułatwić sobie i życie innym.
« Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2020, 16:16:46 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 01, 2024, 18:49:30 »
Czy udało ci się przejść grę YoYo? Ja, po kolejnym podejściu doszedłem na tyle daleko, że się dość wkręciłem. Wczoraj wyszedł drugi zwiastun Death Stranding 2 i mi się podoba. Mimo tego, że prawie nic nie rozumiem.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 01, 2024, 18:52:13 »
Czy udało ci się przejść grę YoYo? Ja, po kolejnym podejściu doszedłem na tyle daleko, że się dość wkręciłem. Wczoraj wyszedł drugi zwiastun Death Stranding 2 i mi się podoba. Mimo tego, że prawie nic nie rozumiem.

Nie, jakoś później odpuściłem bycie kurierem ;), ale nie mówię, gierka nawet mi się podobała, możliwe, że wrócę do niej. Mam z Epica też jakaś darmówkę chyba lepiej rozbudowaną.

Ps. Jakby ktoś nie widział, to tu jest trailer DS2: https://youtu.be/wbLstJHlC4U?si=KNkjYLk7hNJKzdSR. Pytanie czy od razu będzie wersja na PC, z częścią 1 było tak, że na PC wyszła chyba po paru latach.
« Ostatnia zmiana: Lutego 01, 2024, 19:28:03 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl