Jaka wizja?
Ja tylko zapytałem/zasugerowałem czy może to czas aby pojawił się nowy dział dotyczący tylko MFS 2020.
No ale to Ty wyskoczyłeś ze swoimi proroctwami i prawdami objawionymi:
"Nie ma takiej potrzeby. Za moment będzie jeden dział świecił pustkami i straszył. Bez cudowania."
"Forum będzie sobie szło tak jak sobie idzie. Nie ma co kruszyć głową muru. Nie jedną już grę i hype przeżyło"
O co Ci chodzi?
Sam wyskoczyłeś z szambem i teraz próbujesz to utopić w dziale WuCet...
ps.
Zresztą sam napisałem ok. godziny do Moderatora (czyli chyba do Ciebie) aby usunął tą całość jako nieporozumienie ale to albo przeoczyłeś albo wolałeś napisać to co wyżej.
@Dako
To Ty wyjechałeś z jakąś jedyną słuszną wizją forum, linią partii i straszeniem "żeby nie było za późno". To Ci odpowiedziałem, dlaczego nie, a Ty dalej swoje. Temat trafił do WC, bo nijak miał się do wydajności FS2020 i zrobił się offtop. Masz 7 moderatorów (=OPS=boski qrdl logos, John Cool, Kos, Kusch, Leon, Mekki, some1), więc swoje pytanie kieruj do nich. Poza tym ostatnio nadużywasz przycisku "raportuj", a miej też świadomość, że nie wszyscy są na twoje zawołanie. Nikt nie rzuci roboty, rodziny, swoich zajęć, żeby skasować Ci posta. Kiedy będzie czas to się zrobi.
Jak masz wizję na forum, to droga wolna, host, skrypt, trochę czasu wolnego i działasz.
A niech sobie będzie na to skazane, co Cię tak uwiera... nie ma przymusu na przychodzenie tutaj.
@gorzasty
Yoyek sobie kupił, nakręcił się i Yoyek załatwił. Na zdrowie i szerokości. Ja byłem i jestem na nie, bo dzikich tłumów i dyskusji tam nie ma. Podobnie jak w kilku innych działach, które też powstały, bo miał być ruch, a jest zero ruchu. No co najwyżej kilka komiksowych postów.