Autor Wątek: Wiecie, że Was lubię i całe to forum, Panowie?  (Przeczytany 1052 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Wiecie, że Was lubię i całe to forum, Panowie?
« dnia: Listopada 06, 2020, 00:16:28 »
P_anie też ale nie wiem czy jescze są te które kiedyś były, jakieś ze trzy.
Zlewałem dziś wiśniówkę (wczoraj zlewałem też malinówkę) i tak mnie naszło ;-) Ale to szczera prawda.
Jeszcze pigwówka do zlania została, ale to jeszcze chwila...
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Odp: Wiecie, że Was lubię i całe to forum, Panowie?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 06, 2020, 07:30:48 »
Miło czytać takie rzeczy. W takim razie wypij nasze zdrowie. Wszystkich razem i każdego z osobna  :evil:.
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 06, 2020, 08:36:23 »
Czy zlewanie wyglądało podobnie?

https://www.youtube.com/watch?v=B4AQjV8NpnU

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 06, 2020, 08:46:46 »
Miło słyszeć i cieszę się, że masz jeszcze jakieś hobby oprócz latania ;). Nie samym lotnictwem człowiek żyje ;). Cóż dodać - nawzajem i zdrówka!
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 06, 2020, 09:10:27 »
Czy zlewanie wyglądało podobnie?

https://www.youtube.com/watch?v=B4AQjV8NpnU

Żona stety/niestety zlewała ze mną. Ona też Was lubiła po zakończeniu zlewania. Właściwie wszystkich wtedy lubiła, więc nie dam głowy czy to szczera prawda ;-)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 06, 2020, 09:13:24 »
Miło słyszeć i cieszę się, że masz jeszcze jakieś hobby oprócz latania ;). Nie samym lotnictwem człowiek żyje ;). Cóż dodać - nawzajem i zdrówka!

Kosi jakie hobby? Przecież to paliwo lotnicze, bez tego ani rusz ;)!

Widać, że u Rutkova było na koniec już pod korek ;D! Pozdrowionka i wzajem!
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 06, 2020, 09:40:11 »
Fajny, bardzo miły alko-wpis. :)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 06, 2020, 10:55:03 »
Kosi jakie hobby? Przecież to paliwo lotnicze, bez tego ani rusz ;)!

Widać, że u Rutkova było na koniec już pod korek ;D! Pozdrowionka i wzajem!

Zawsze lubiłem z Apaczem miksować to paliwko lotnicze, Apacz też bardzo lubił przy miksowaniu aktualizować forum. True story :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 06, 2020, 11:02:58 »
Tak mnie naszło teraz...
Czy ja aby przypadkiem nie mam u Ciebie, Rutkov jakiegoś litra nalewki, którą mi obiecałeś jakieś 10-15 lat temu?
To prawie 10. gwiazdkowy koniak będzie :-D.

Ramm.
« Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2020, 13:58:15 wysłana przez KosiMazaki »
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 06, 2020, 12:07:10 »
Się Ci odleje. A co, dużo tego jest.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 06, 2020, 13:51:29 »
Tak mnie naszło teraz...
Czy ja aby przypadkiem nie mam u Ciebie, Rutkov jakiegoś litra nalewki, którą mi obiecałeś jakieś 10-15 lat temu?
To prawie 10-ci gwiazdkowy koniak będzie :-D

No przeca napisał, że przy przelewaniu wysokooktanowe paliwo szybko wyparowuje. ;D
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 06, 2020, 14:10:48 »
Zlewałem dziś wiśniówkę (wczoraj zlewałem też malinówkę) i tak mnie naszło ;-) Ale to szczera prawda.
Jeszcze pigwówka do zlania została, ale to jeszcze chwila...

Pisanie takich rzeczy publicznie, to nic innego jak sadyzm w najokrutniejszej formie  :(
Zastanawiam się, czy nie podciągnąć tego pod ustawę o zakazie tortur i nie zgłosić :P  Pinokio już to odpowiednio opodatkuje :P
Takie obnoszenie się publicznie, powinno być co najmniej, zakończone spożyciem- przez czytających- owych specjałów na oczach obezwładnionego właściciela  :evil:
Jeśli kobieta Cię słucha i nie przerywa, nie budź jej !

« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 06, 2020, 14:30:13 »
Wiśnióweczka dobra rzecz, mniam, mniam :)
To skoro po wiśniówce takie wyznania, to po pigwówce chyba deklaracji miłości należy się spodziewać ;)
A tak serio, mimo iż nie mam za dużego stażu, nie jestem za aktywny, ale też lubię to forum :)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 06, 2020, 14:31:43 »
Długo byście nie pili, osławiona lotnicza MASANDRA to, to nie jest, ale oceniam na co najmniej 60%.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #14 dnia: Listopada 06, 2020, 15:18:09 »
Wiśniówka to bardzo dobra rzecz, i ma właściwości lecznicze. Kiedyś na studiach dostałem silnego alkoholowstrętu, od widoku i zapachu wódki to mnie wprost otrząsało! Było ciężko. Dopiero wiśniówka mi pomogła. Świadomość wiedziała co prawda, że to taka sama wóda 40% vol., ale podświadomość już nie. Potem ponad dwa lata studiów przeleciałem na wiśniówce...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.