Autor Wątek: Flying Circus vol.II  (Przeczytany 11043 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
Odp: Flying Circus vol.II
« Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 17, 2020, 12:55:46 »
Nie wiem, może producenci sprzętu się zrzucili na MS, co by zrobił coś, by się joye zaczęły znów sprzedawać? Ech, w latach 80. wszyscy mieli joye, a i w 90. większość. A teraz? ;)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 17, 2020, 14:11:25 »
Kiedyś joye nie kosztowały połowę polskiej wypłaty :). Dzisiaj wszyscy mają gamepady.

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 17, 2020, 16:15:05 »
RoF się kręcił, regularnie wypuszczano nowe samoloty, kampanie, wydano dodatkowe 2 mapy. Wszystko można było kupić pojedynczo, co kto chciał. Do tego opłacało im się regularnie robić bardzo ciekawe promocje.

Teraz półtora roku od premiery sprzedają pre-order na pakiet bez podania nawet planowanej daty wydania. To jest chore. Tak, wspierajmy, na pewno będzie lepiej. Jak będą dostawać pieniądze za wpis na forum to na pewno będzie więcej samolotów, nowe mapy, wszystko.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

« Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 17, 2020, 16:45:50 »
Kto chce płacić za pre-order niech płaci. Co ci do tego? Ja z reguły czekam na wydanie pełnej wersji, inni niech robią co chcą. Nie kumam dlaczego niektórzy mają z tym problem.

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 17, 2020, 16:47:49 »
Przypominam, że w czasach RoFa też kupowało się samoloty w preorderze bez konkretnej daty wydania. I wcale nie było taniej. Taka różnica, że brało się pojedynczo, a tutaj pakiety po 10 sztuk, plus mapa w kawałkach.

FC1 też już ląduje w promocjach regularnie, obecnie stoi za 27$ (2,7$ za samolot). Według mnie ciekawa propozycja jeśli ktoś jeszcze nie ma.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 17, 2020, 18:32:40 »
Kurde, znów narzekania. Że preorder, że kasę już a produktu nie widać. A ilu z was kupiło "dziurę w ziemi" za kilkadziesiąt czy nawet kilkaset tysi licząc na mieszkanie? Jak kupowałem. I mieszka się
Ja kupię, bo mam dużą słabość do szmatolotów, no i w coś trza grać na moim nowym zestawie VR, którego nota bene nadal nie podłączyłem z braku czasu
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 17, 2020, 20:41:26 »
W sumie to preorder warto zrobić, choćby z tego względu, że szybko nie doczekamy się następcy czy konkurencji w tych klimatach. Niech mają i dziobią.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 17, 2020, 20:57:53 »
Byle nie zatrzymali się w połowie drogi, tak jak w RoF. Ja myślałem że RoF będzie dalej rozwijany i dodawane nowe samoloty te z początku wojny i te z końca. A i z lat dwudziestych były by fajne! Szkoda że nikt nie rusza maszyn z lat dwudziestych.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 19, 2020, 00:31:08 »
Jestem pewien, że kupię vol II. Dzisiaj zrobiłem sobie sesje VR w Iłku i szmatoloty prezentują się lekko wyżej niż drugowojenne w goglach. Na pewno będzie warto.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 19, 2020, 00:39:10 »
Jestem pewien, że kupię vol II. Dzisiaj zrobiłem sobie sesje VR w Iłku i szmatoloty prezentują się lekko wyżej niż drugowojenne w goglach. Na pewno będzie warto.

To może uzbiera się na 4 do brydża :-). Ja, Ty, Lipas...  :)

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 19, 2020, 12:56:25 »
Ja już pisałem, że nie kupię. Zostaję przy vol. I.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 19, 2020, 13:47:36 »
Ja już pisałem, że nie kupię. Zostaję przy vol. I.

Jak wszystko w "uniwersum" BoXa będzie można to łączyć, tzn. grać samolotami z I i II jednocześnie na tej samej mapie, w tym samym czasie.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 19, 2020, 15:24:59 »
No tak, bo wszystko jest razem. Jak robię sobie solo misję, to mogę za przeciwników AI wybrać szmatoloty...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 19, 2020, 15:54:22 »
No to fajnie. Qrdl z Rutkovem kupią, a ja za free polatam na nowej mapce. I będzie nas trzech :-). Po prostu cud malina.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 19, 2020, 15:58:14 »
No to fajnie. Qrdl z Rutkovem kupią, a ja za free polatam na nowej mapce. I będzie nas trzech :-). Po prostu cud malina.

Mnie się to chyba powoli zaczyna bardziej podobać taka wizja, niż zabawa w ganiające mnie amramy, wystrzelone przez kierownika 18 :-).