Mam, zestawik doszedł przedwczoraj więc przyznam, że w sumie czas mieli naprawdę dobry (nawet mniej niż 2 tygodnie). Na razie ciężko mi ocenić przydatność i pewnie jak się pobawię to coś więcej o tym napiszę. Na teraz czeka na montaż pod fotel ale musze najlepiej zamówić jakis element u ślusarza. Mam pod krzesłem miejsce na dokręcane śruby i można coś do tego przymocować, ale muszę pomyśleć jak. Ogólnie jestem jednak pełen podziwu pod względem wykonania, wszystko świetnie spasowane i działa bardzo przyjemnie, w tym plastiki pierwsza klasa ale są i wstawki metalowe. Przyciski działają w kilku ośkach (większość jest także wciskana) więc robi się tego naprawdę sporo. Z minusów to zauważyłem, że dźwignia opada. LOL. W mechanizmie powinna być zębatka która to lepiej trzyma, a tak to mamy tam elementy cierne, ale może nie będzie tak źle, bo są dwie śruby, którymi reguluje się opór i jest szansa, że to załatwi temat, chociaż faktycznie, po dokręceniu gripa to swoją wagę ma. Oby nie trzeba było co pewien czas dokręcać, bo nie lubię takich rzeczy. Wrażenia jak na razie jednak pozytywne.