To jeszcze ja dorzucę swoje trzy grosze jeśli można. Takie przemyślenia na dobranoc. Dzisiaj złapałem się na tym, że po nawinięciu się na n-te zdjęcie trupa rosyjskiego żołnierza pomyślałem dobrze tak sk...owi. Zwykła ludzka złość, bezradność, smutek. I nie jestem jedyny biorąc pod uwagę to co się dzieje. Tylko, że to co się właśnie dzieje to spełnienie chorych ambicji jednego zbrodniarza i jego przydupasów zbrodniarzy. Tak się niestety składa, że ta klika dysponuje armią i bronią atomową. I tak się też składa, że duża część tej armii to na przykład dzieciaki, którym dano kałacha i kazano jechać na "ćwiczenia". W tej armii są na pewno i tacy którzy zabijają chętnie i z przyjemnością. Tylko, że Rosjanie to też ci, którzy są omamieni propagandą i nie mają zielonego pojęcia o tym co się dzieje. Albo mają pojęcie i się boją. Są i tacy, którzy wychodzą protestować mimo grożących im 15 lat łagru. Ukraińcy dają jeńcom się wyspać i najeść (chyba, że to artylerzyści).
Jak doliczę stare konto to dobre kilkanaście lat na forum się uzbiera. Praktycznie nie latam już online ale na forum wracam codziennie ze względu na ludzi i ich kulturę. Rosjanom generalnie mówię идите нахуй ale z małej litery pisać nie będę.