Autor Wątek: The Lord of the Rings: Pierścień władzy (serial)  (Przeczytany 12925 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
The Lord of the Rings: Pierścień władzy (serial)
« dnia: Lutego 14, 2022, 20:14:20 »
Amazon pokazał zwiastun serialu. Trudno oceniać książkę po okładce, więc zobaczymy jak to wypadnie po 2 września. Będzie 8 odcinków.

https://youtu.be/v7v1hIkYH24
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: The Lord of the Rings: Pierścień władzy (serial)
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 21, 2022, 21:38:40 »
Na tym etapie już nie muszę  :032:.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 21, 2022, 22:12:59 »
Nieźle to wygląda. Znacznie lepiej niż w Hobbicie. Widzę, że wracają do korzeni z charakteryzacją.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 22, 2022, 00:04:26 »
Chyba z tej okazji jak wyjdzie to wezmę ten Amazon Prime. Zresztą teraz jest za 49zł (na cały rok :o) coś mi się wyświetliło. Ogólnie to badziewie, miałem w jakiejś promocji za darmo, przez 3 miesiące i chyba ze 3 filmy może obejrzałem. Podobno jest jakaś promocja, że jak się coś kupi na Amazon to na jakiś czas jest gratis, powęszę czy to prawda.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 22, 2022, 18:14:28 »
Gość z RTX3090 co szuka promocji na roczny abonament Amazon Prime. Mocne. :D

Te orki pozytywne mają recenzje, ale wydaje mi się, że większość fanów do tego serialu podchodzi dość nieufnie. Jest obawa, że stanie się to samo co ze Star Wars zrobił Disney, czy z Wiedźmina Netflix... Czyli g... to będzie miało wspólnego z pierwowzorem, a marka zostanie zaprzęgnięta do szerzenia "przesłania".

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 22, 2022, 19:36:40 »
Gość z RTX3090 co szuka promocji na roczny abonament Amazon Prime. Mocne. :D

Trzeba oszczędzać na 4090! ;) Co do serialu jestem dobrej myśli, chociaż nie zawsze ilość przeznaczonych środków (a tu wiemy, że są to rekordy) wiąże się z jakością i sukcesem (patrz Morbius).

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 22, 2022, 20:12:46 »
Na Amazonie jest sporo przyzwoitych staroci, nie zawsze dostępnych gdzie indziej, i mają trochę nawet fajnych własnych produkcji. Mogę zasugerować Chłopaków, Homecoming, Jacka Ryana (z przypakowanym Jimem z Biura :D), Reacher (serial) też jest spoko. Za pięć dych na rok, moim zdaniem, całkiem przyzwoity repertuar.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 23, 2022, 17:00:39 »
Na Amazonie jest sporo przyzwoitych staroci, nie zawsze dostępnych gdzie indziej, i mają trochę nawet fajnych własnych produkcji. Mogę zasugerować Chłopaków, Homecoming, Jacka Ryana (z przypakowanym Jimem z Biura :D), Reacher (serial) też jest spoko. Za pięć dych na rok, moim zdaniem, całkiem przyzwoity repertuar.

Co prawda offtop, ale jeszcze dostaje się z tego co widzę jakiś Prime Gaming za pomocą klienta można sobie ściągać (na swoje konto) wybrane gry. Faktycznie ten pakiet jest dość bogaty. Rozumiem, że to wszystko w tej cenie 49? :o Bo tu wszystko nazywa się Prime ;D.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 23, 2022, 21:14:47 wysłana przez KosiMazaki »

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 23, 2022, 21:16:35 »
Yoyku gdzieś Ty się uchował, że o tym nie słyszałeś. Za moment odkryjesz, że z "Amazon Prime" dostajesz także darmowe dostawy :D. Mało tego, w ramach "Prime Gaming" dostajesz nie tylko gry, ale także dodatki do gier :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 01, 2022, 13:25:55 »
Owszem orkowie wyszli nieźle, ale z drugiej strony jestem święcie przekonany że Amazon tak czy siak to skopie fabularnie xD.

« Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2022, 13:30:48 wysłana przez KosiMazaki »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 14, 2022, 19:15:07 »

www.yoyosims.pl

Offline Ros

• *
  • Uziemniony
« Odpowiedź #13 dnia: Lipca 16, 2022, 10:44:52 »

The Critical Drinker - The Sad Tale of The Rings Of Power
;D
Ill-fated? Wszyscy Ci co krytykują jeszcze PRZED pierwszym odcinkiem się zdziwią jakie będzie bił rekordy popularności A i krytycy będą zadowoleni i narzekania takich gości jak w linku powyżej nie będą miały absolutnie żadnego znaczenia.
Żeby jednak nie było - brak praw do Silmarilionu i niektóre wybory aktorskie, jak np. jakiś dziadek w stylu senatora Palpatine jako Celebrimbor, sprawiają że jako fan Tolkiena zastanawiam się czy poświęcić czas na tę produkcję.
Though I fly through the Valley of Death I shall fear no Evil for I am at 80,000 feet and climbing
36 Quai des Orfevres

« Odpowiedź #14 dnia: Lipca 16, 2022, 11:04:25 »
Wszyscy Ci co krytykują jeszcze PRZED pierwszym odcinkiem się zdziwią jakie będzie bił rekordy popularności A i krytycy będą zadowoleni i narzekania takich gości jak w linku powyżej nie będą miały absolutnie żadnego znaczenia.

On krytykują PRZED pierwszym odcinkiem, a Ty odtrąbiłeś sukces PRZED pierwszym odcinkiem. Jeden warty drugiego...

Podlinkowałem bardziej humorystycznie. Jeśli ktoś zna tego Pana, to wie że ma taki styl. Poza tym, myślę że w dużej mierze jego obawy wynikają z tego co ostatnio zrobiono z HALO, Obi-Wan, Boba-Fett, uniwersum Marvela czy choćby naszym Wiedźminem.

I jasne, że serial będzie bił rekordy popularności. Ale bardziej będzie to zasługa marki i dorobku Petera Jacksona, a nie tego jak wyjdzie serial.