Nie przeszkadza i nie przeszkadzał mi wątek czysto informacyjny (bo to miedzy innymi do mnie pije Przedmówca), natomiast tak, zdecydowanie przeszkadzało mi, a w obecnej chwili przeszkadza w dwójnasób lansowanie sowieckiej wizji świata i rozsiewanie sowieckiej propagandy, a trochę tym w moim odczuciu stawał się ten niby informacyjny wątek. I sądząc po tym, że nie tylko ja zareagowałem to chyba nie tylko ja tak to odebrałem i nie tylko mnie to podrażniło.
Oczywiście możesz nazywać mnie trollem, średnio mnie to rusza, nie pierwszy raz mamy odmienne zdanie, ale to określenie, wraz z sugestią, która padła w poprzednim wątku o pomocy w wyrzuceniu mnie z forum (no ale czego się spodziewać, cenzura to przecież doskonałe sowieckie narzędzie) tylko obrazuje stare powiedzenie - "uderz w stół, a nożyce się odezwą".
Jeszcze jedna uwaga do Kolegi Trotylskiego. Mieliśmy małą dyskusję w innym wątku, tuż przed wybuchem wojny, pojechałeś wtedy Chłopie na grubo, skończ już z tym relatywizowaniem, bo wtedy było to nie na miejscu, a obecnie nie przystoi jeszcze bardziej.
A co do wszystkich zmartwionych, że będzie ewentualny problem z naszymi "zabaweczkami", czyli symulatorami...
Panowie żenada!