Po 2 tygodniach od zamówienia, dziś zastałem w domu awizo. Pełen nadziei udałem się na pocztę. Cytując klasyka: już byłem w ogródku, już witałem się z gąską... a tu jeb... wezwanie do odprawy celnej.

No trudno. Trzeba się będzie do "pińset plus" dorzucić. Chyba, że to jeszcze nie jest jednoznaczne z tym, że coś doliczą? Jak poza fakturą sklep przysłał jeszcze takie dziwne potwierdzenie wysyłki, na którym wartość towaru była 0.00 USD to byłem dobrej myśli...
Koniec końców wyjdę na to samo jak bym na E-bayu w Niemczech kupił. Jeszcze w drodze mam Clip Pro, przy zakupie którego skorzystałem też z bonusowego kuponu - 5 USD (wyszło 31.46 USD z wysyłką, przed ocleniem). Jak znam moje szczęście to też się do tego przypaprykują, bo taki czas w służbach pewnie, że trzeba się wynikami wykazać. W sumie to fatalny moment na ten zakup wybrałem.

Przy okazji tu jeszcze jeden kupon rabatowy (-5 USD), który dostałem ze sklepu PC Aviator:
PCMM116Ważny do końca lutego. Można połączyć ze 10% zniżką wtorkową. Nie wiem tylko czy jest przypisany tylko do mojego konta czy każdy możne z niego skorzystać.
PS. Spam rzeczywiście przychodził, mimo wcześniejszego zaznaczenia, że nie chcę newslettera. Rezygnacja z subskrypcji przebiegła jednak bez problemu.