Autor Wątek: Combat Pilot  (Przeczytany 7253 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Combat Pilot
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 22, 2024, 13:22:32 »
No faktycznie, te produkcje wyglądają jakby był rok 2005. CAP2 obejrzałem filmiki i to samo. Zdjęcia ewidentnie podrasowują.

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 25, 2024, 08:21:58 »
Ale będą Salomony i "okolice", a to akurat jeden z dwóch teatrów na Pacyfiku, które preferuję (obok Nowej Gwinei).
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

Offline Sobilak

• *

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #18 dnia: Października 18, 2024, 21:55:40 »
Wreszcie jakis dluzszy film, kupe roboty przed nimi ale idzie do przodu: https://youtu.be/I1pIJTnpNmA?si=-cFSMrNs3CSgtBhG.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #19 dnia: Października 20, 2024, 12:13:22 »
Sporo roboty, ale najważniejsze już zrobione - jest überwoda. :)  Na Pacyfiku a must-have. :)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #20 dnia: Października 31, 2024, 19:42:03 »
O ile poprzedni film z prezentacją CP trzeba przyznać, że by do d...y, to przy tym można wreszcie nabrać smaka: https://youtu.be/uIV5jlsyYJE?si=jw-HfAJAzCy5B_JT.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #21 dnia: Października 31, 2024, 23:31:24 »
O ile poprzedni film z prezentacją CP trzeba przyznać, że by do d...y, to przy tym można wreszcie nabrać smaka: https://youtu.be/uIV5jlsyYJE?si=jw-HfAJAzCy5B_JT.
Szczerze mówiąc, to ciśnie się na usta porównanie do filmików z MSFS prezentujących wnętrza terminali w sceneriach lotniska zawierających wszelkie szczegóły, w tym WC... No i co z tego, że to tam w środku jest, skoro "na co dzień" i tak wystarczy zewnętrzna bryła. Bądź inaczej, funkcjonujące WC w iFly 737 MAX dla MSFS. No super, tej funkcjonalności zawsze brakowało do realności lotu samolotem w FSie. ;)
Tutaj raczej ważniejsze są mechaniki gry niż śliczny model 3D okrętu. Taki ze mnie sceptyk.
Taaaa...
MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 01, 2024, 09:55:57 »
Akurat to może tu mieć sens, ponieważ może być tak, że misje będziesz zaczynał właśnie pod pokładem ale oczywiście "się zobaczy" co z tego wszystkiego wyjdzie.

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 01, 2024, 11:17:06 »
Stareńki Pacific Strike pod DOSa miał w kampanii scenki spod pokładu, tak że ten...

https://youtu.be/zjqjJ6jmZ4w?t=1500
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 25, 2024, 20:19:17 »

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 25, 2024, 22:48:27 »
Myślałem, że będzie uberwoda... Słabo to wygląda.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 26, 2024, 20:39:07 »
Nie wiedziałem, że to będzie symulator zwiedzania lotniskowca  :woot: :woot: :woot:

Cała para idzie w gwizdek, no po kiego licha modelują wnętrze okrętu ?? :icon_eek: :icon_eek:
Z zewnątrz ok, podoba mi się. Nawet woda jest spoko.

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 26, 2024, 22:39:12 »
Nie wiedziałem, że to będzie symulator zwiedzania lotniskowca  :woot: :woot: :woot:

Cała para idzie w gwizdek, no po kiego licha modelują wnętrze okrętu ?? :icon_eek: :icon_eek:
Z zewnątrz ok, podoba mi się. Nawet woda jest spoko.

Ramm.

Już było, misje będziesz zaczynał we wnętrzu więc to świetny ruch. Poza tym to nie pierwszy symulator z taką opcją :).

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 27, 2024, 12:30:14 »
Świetny pomysł z tym lotniskowcem. Skoro jest cold start w hangarze czy na płycie postojowej w przypadku w zasadzie większości współczesnych symków, to dlaczego ma nie być w hangarze lotniskowca?
Przypuszczam, że będzie opcja wyboru, czy rozpoczynamy w hangarze, czy w samolocie stojącym na pokładzie, uruchomionym lub nie.
Zdecydowanie mi się projekt podoba, mam nadzieję na szybkie ukończenie i jedyna obawa, która mi się nasunęła, to aby te wszystkie "lotniskowcowe wodotryski" nie maskowały mizerii części lotniczej. Mam nadzieję, że nie i wreszcie po latach wrócę do ulubionego teatru II wojennego, czyli Pacyfiku.

Offline Sobilak

• *
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 27, 2024, 13:17:06 »
No to zapowiada się, że będą 2 Pacyfiki do wyboru.
Combat Pilot z Midway na start, a potem już grubo z Salomonami,
Il2 Series z Koreą, po której ma też być ponoć coś z WW2 na Pacyfiku.
Tyle, że będzie niestety zastój z ETO i resztą Europy zanim tam "wrócą". I gdzie ja będę się bawił P-51B (chyba, że CBI jakieś powstanie)?