Raven, pisałem Ci już o tym na GG (ale konsekwentnie mnie zlewasz i nie odpowiadasz

), napiszę i tu: to nie jest tak że ludzie z tego forum żyją tylko Szturmovikiem i LOCK-ONem. Dlatego bardzo dobrze że WRESZCIE powstała strona-magazyn wszelakiego dobra które dotąd trzeba było szukać po sieci. Ja np. bardzo lubię serię Flight Simulator, jakkolwiek gra ta jest badziewna a samoloty wbrew pozorom nie są takie jak prawdziwie (przynajmniej małe Cessny, Baron i KingAir, bo tym się przewiozłem), to pod względem nawigacyjnym gra ta jest w zasadzie odzworowaniem rzeczywistości w skali 1:1, i świetnie można na niej ćwiczyć. I za każdym razem jak na jakimś komputerze ją instaluję, to molestuję Konrafa o addony, a ten z cierpliwością godną galernika po raz kolejny mi podaje namiary. A tak, dzięki Tobie (jeśli oczywiście będzie Ci się chciało), jest szansa na konkretne miejsce z dobrymi, sprawdzonymi i godnymi poleceina addonami, i niezbędnymi paczami do innych symulatorów. Mam nadzieję że chęci Ci nie zabraknie, bo idea jest bardzo dobra i potrzebna. Walcz.