Przepraszam jesli to ironicznie zabrzmialo
Jestem poprostu ciekawy tego co daje taka szkola latania bo nie mialem w niej mozliwosci uczestniczyc.
I nawet nie ptrafie sobie wyobrazic i moze byc tak ze latam jak kaczka i (i tak mysle )
A to ze chciał bym powalczyc i czegos sie nauczyc to cos zlego

I nie chodzi mi o to ze chce walczyc z kims co dopiero zaczyna swoja przygode w wirtualnym lataniu i ma np jak napisales problemy ze startem itp...
a ja był bym jak ass przestworzy ktory ma swoje ego nad poczatkujacymi .W zyciu NIE !!!
Jak kiedys czytalem na forum to niektorzy ludzie wyszli ze szkolki bardzo ja chwala (bardzo to cenie )
hmm i chyba nawet byl taki temat ze paru znich nasmiewalo sie z tych co gorzej lataja ?
Dlatego taka moja ciekawosc
A co do opcji Full real to takie mialem wyobrazenie nauka manewrow np:defensywnych bez kamer zewnetrznych itp...
Wiem ze te "no no" moglo zabrzmiec pompatycznie ale przez pisownie czasami ciezko cos wyrazic .
Mysle ze sie nie zrozumielismy . A do czego dąze to ze do wszystkiego dochodzilem sam metada prob i bledow i nikt mi w tym nie pomagal .I mam przed oczami wizerunek ludzi ktorzy uczestniczyli w skolce jako pewne wyzwanie czy dam rade powalczyc czy nie czy bede jak ta kaczka na odstrzal i bede musial wrocic do kalsy
pierwszej z podtulonym ogonem
A co do tej bitewki to nie chodzi o poczatkujacych tylko wszystkich co maja ochote polatac bo z tego co widze to na hl z forum tylko paru ludzi server "Polish begining" .