Mozna, oczywiscie, ale nalezy dobierac sie w/g umiejetnosci i wylatanych ze mna godzin. Wtedy bedzie jakas skala porownawcza w innym przypadku bedzie to gra "do jednej bramki".
To rzecz oczywista. Ja też nie chciałbym być "bramką". Chodziło mi raczej o możliwość wspólnego polatania z ludźmi na mniej więcej tym samym poziomie i utrwalania tego, czego nauczymy się na lekcji z tobą. Poza tym można by sobie spokojnie poćwiczyć choćby nawigację, czy latanie w formacji, nie angażując twojego czasu, który możesz wtedy poświęcić innym potrzebującym.
Takie latanie mogłoby też obejmować jakiś mały co-op, np. 2vs2, albo inne działania grupowe. Mogłoby to być coś na kształt pracy domowej

. Niemniej, przydatne byłyby na pewno jakieś wskazówki, albo coś na kształt planu/programu.
Jesli ktorys a Was moze postawic serwer to nic nie stoi na przeszkodzie aby tam sie spotykac poza zajeciami i doskonalic to o czym razem rozmawiamy i co cwiczymy.
Ja mam publiczne IP i mogę postawić serwer. Mam łącze 640/100 (down/up), powinno wystarczyć na kilka osób. Mogę postawić i FB+AEP i Sturmovika. Więc jeżeli znajdą się chętni z pomysłami i zapałem, to jestem gotowy. Ogranicza mnie tylko czas, który muszę jeszcze dzielić między żonę i córkę (a ta ma 2 miesiące, więc wymaga trochę opieki).
W każdym z wariantów, musiałaby to być jednak dobra zabawa