Autor Wątek: Ger0nim0_serv - on żyje !!  (Przeczytany 6547 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ger0nim0_serv - on żyje !!
« Odpowiedź #30 dnia: Lutego 20, 2004, 10:32:06 »
Wczoraj było pustawo na serwerze :( Ale za to był Heinkel widmo, który zaprezentował awaryjne lądowanie z martwą załogą na pokładzie :) Przy czym zgubił tylko jeden silnik :)

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Lutego 20, 2004, 10:34:27 »
o przepraszam dolny strzelec  był zywy

ale usiadl heniu naprawde ładnie i rozebrał sie wzorowo
podejzewam ze z zywa zalogą by mi sie nie udalo tak

Ger0nim0

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Lutego 20, 2004, 10:46:49 »
Pustawość jest spowodowana pass, lecz wychodzę z założenia (słusznego), że lepiej się bawić w gronie małym, lecz za to na odpowiednim poziomie, to co się działo kiedy nie było pass'a można nazwać tylko jednym - trzoda - obco mówiący uprawiający pełen Voulch, teamkiller, nie nadążałem czasami z kopami, a tak pogramy sobie w miłym Polskim towarzystwie.

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Lutego 20, 2004, 10:50:48 »
:!: :!: :!: AMEN GER0  :!:  :!:  :!:

« Odpowiedź #34 dnia: Lutego 20, 2004, 11:28:25 »
Ech..czas sie przejsc do hangaru i odkurzyc samolociki.
Bartek
Aztec.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #35 dnia: Lutego 20, 2004, 23:06:14 »
ja tam tez wole mniej ale za to bródy prać we własnym gronie niż potem miechem rzucac na obce panstwa, pass konieczny...
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: Lutego 25, 2004, 08:49:53 »
tia:)
ostatnio latalismy we 2 :)
hy hy hy no ale to pewnie z powodu imprezy:) fe farszawie:P

panzerjager

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Lutego 25, 2004, 09:17:11 »
Jestem w trakcie tzw negocjacji z OMK,jak dobrze pójdzie to będziemy mieli fajną mapke zimową ze zmieniającą sie frontline :D

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Lutego 25, 2004, 10:37:27 »
chcialem zauwazyc ze trafilem fajna mapka z celami dla torped:) wlasnie na serwerze gera:) i fajie mnie sie latalo he-111:)

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Lutego 28, 2004, 12:54:49 »
buuuuu wczoraj gralem na serverku.....
i bu zaladowaliscie jakas mapka z gorkami i tam latalem po stronie kufajmanstwa ani p51 ani i16 ani nawet hurriego tylko p47 i jakies bzdety... jak tu walczyc z dora na takim shicie?
lekka przerobka mapy?

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #40 dnia: Lutego 28, 2004, 13:08:55 »
Mustang is a must have ! ;)

Na tej mapie nie da się nawiązać równej walki z Dorą na P47. Laba jak mnie dorwał (był na mniejszej wysokości o jakieś 400m), to pozostało mi tylko spieprzać... no i tak mnie gonił ładując mi w tyłek tony ołowiu, do póki samolot nie stwierdził, że jest już trochę za ciężki i zauważa u siebie symptomy "ołowicy", no i się rozkraczył.

Póki co Jug nie ma nic co mógłby przeciwstawić Dorze przy walce na równych warunkach... nawet z lekką przewagą dla P47 mogą być problemy, ten samolot potrzebuje duuuużo miejsca :)

Kolejna mapa już trochę ciekawsza, ale nadal same Dory przeciwko Mig-3 i P-40 (!) lol...

3 z kolei mapa na której tam byłem - Pearl Harbour - hmm... mogła by być fajna, gdyby nie to, że jakiś inteligent postawił na środku lotniska czerwonych jakiś panteon ! W trakcie lądowania ciężko uszkodzonym Hawkiem, sterując zaledwie jedna lotką i resztkami steru kierunku zniosło mnie z lini pasa... no i zaparkowałem na jednym z tych budynków.

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #41 dnia: Lutego 28, 2004, 13:11:49 »
p39 napewno nie jest "jakism bzdetem", Zoom moze to latwo udowonic.
Ale p51 by sie przydalo...

Sun no nie mow ze bylo zle, mi sie zaj.... latalo, a te panteony to szczegol :P
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #42 dnia: Lutego 28, 2004, 14:12:11 »
No ja jestem tez za dodaniem jakis maszyn zawlaszcza dla Red. Blue ma ta przewage na kazdej z map, ze moze uciec bez problemu i jak chce.Ciezko gonic Dore na P-40 czy P-47, ktory ogolnie powinien sobie radzic w nurkowaniu z dora, a zwlaszcza z beefem, przy walce kolowej kaplica tak wytraca to predkosc. Jedynie MiG-3U moglby cos wskorac. Mustang koniecznie, wywalil bym laggi 3 a dal wiecej jakow9, ktore ew. tez moga walczyc z Dorą na wysokim pułapie, reszta moze byc, choc na mapce a la BoB widzialbym Hurriego IIc. Dobrze tez z nowymi ustawieniami ikonek. Na poczatku nie kojarzylem co sie dzieje, ale jak juz czlowiek zalapie jest "Si".
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Ger0nim0

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Marca 19, 2004, 19:04:37 »
Dzisiaj postawiłem Gera bez daemona (dynamiczne mapy), a stoi aby przetestować nowe ustawienia odnośnie ikon mapy itp.
Ustawienia te testowaliśmy z elwoodem i wydawaly nam sie ciekawe.
Jest to prawie FR jest tylko padlock (nie wszyscy mają TrackIR), oraz są ikony na mapie, ale tylko innych samolotów, nie ma zaznaczonego własnego samolotu ma to hmm "emulować" Radar, oraz stacje naprowadzania.
Potestujemy zobaczymy zapraszam na Piątek wieczorkiem.

pass. qwerty

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Marca 19, 2004, 21:01:48 »
zapowiada sie ciekawie ale sprawdze dopiero w sobote:) ide potanczyc :)