No właśnie... Czy wiecie, że latając na FB można na jednym z samolotów osiągnąć prędkość
maksymalną w granicach 2000 - 2400 kilometrów na godzinę i pułap do 46 kilometrów
Trzy dni temu wpadłem na to całkiem przypadkiem i jestem w poważnym szoku tym bardziej, że nie chodzi tu bynajmniej o samolot ....owy
Aby nie było wątpliwości to od razu zaznaczam, że nie jest to kawał z mojej strony. Nadmieniam także, iż niec nie "grzebałem" przy programie. Ot po prostu wściekły na to,że
ostatnio moje łącze inetrnetowe uniemożliwia mi loty

nieco bez zastanowienia zacząłem
sobie latać różnymi samolotami na różnych pułapach próbując je rozpędzić w lnurkowaniu
do maksymalnych prędkości . Potem sprawdziłem maksymalne pułapy i .... bawiąc się jedną z "maszyn" na maksymalnej dla niej wysokości zrobiłem przypadkowo pewien idiotyczny błąd który jednak o dziwo spowodował dalsze wznoszenie i nabieranie prędkości. W każdym razie "pobiłem" chyba jakieś dwa razy maksymalny pułap przewidziany dla U-2

. Przy nurkowaniu zanim dotarłem do "gęstych warstw atmosfery"

nie tylko przekroczyłem barierę dźwięku ale osiągnąłem prękośc przelotową Concorda co mnie lekko zdziwiło

. Umyślnie nie podaję nazwy samolotu ani tego co należy zrobić by uzyskać wymieniony wyżej efekt bo ciekawy jestem czy Wy ten numer znacie. Jeśli okaże się, że
ten kolejny błąd teamu Olega nie jest Wam znany to oczywiście napiszę jak to zrobić

.
W takiem razie pytam : Znacie ten numer ?