Autor Wątek: jedyna słuszna opinia  (Przeczytany 6735 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

CyC_Benito

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 09, 2004, 10:30:33 »
aaaa i jeszcze jedno zdaje sie ze w naszym pieknym kraju byl sobie przynajmniej jeden beta tester i jesli jest tak jak Schmeiss mowi z tym odkurzaczem to dawac go tu do tablicy niech mowi warum da shitty odkurzacz kann nicht da motor startieren :P  :lol:

Offline Zeke

• ZB
  • *
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 09, 2004, 12:33:29 »
Jeśli chodzi o mnie, to jako zatwardziały konserwatysta latam dalej Brewsterem Buffalo. Po dodaniu AEP wolniej się rozpędza, wreszcie skład mieszanki ma jakieś tam znaczenie dla osiągów; źle, że dalej samoloty z czerwonymi kleksami kręcą swobodną akrobację po wchłonięciu kilkunastosekundowej serii z 3x0.50 i 1x0.30.  Misje się coś jakby dłużej ładują, ale może jestem przewrażliwiony. I zachwycam się Gladiatorami :)
"I jedyne, co pamiętam po tylu latach ich pracy / to, że wojnę wygrali Polacy"
Kazik (o nauczycielach historii)

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 09, 2004, 21:16:16 »
hehe - jeden? Be sure you is wrong...
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 09, 2004, 23:37:37 »
A ja Wam powiem tyle............... kiedy będzie sim Luthiera  :?:  :mrgreen:

Ja się nie mogę oderwać od maszyn z Pacyfiku........... [fade]JG300 chyba mnie zl[/fade]  :roll:  :)

KI84 to UFO, ale jaka przyjemność w wersji Ib na samych kaemach obrabiać gości hihi
Albo A6M2 - miodzio :D
Serdelek to wspaniała rzecz była, jest i będzie :)

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 10, 2004, 00:25:25 »
Labi, pocieszę cię: ze screenów to raczej nic nie widziałem, ale znam za to SnowPipe i jego Corsaira - a w tym wypadku LOD1 jest już gotowy i oteksturowany ;)  Także będzie pewnie jednym z pierwszych jakie pokażą na screenach.
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #20 dnia: Marca 10, 2004, 01:59:01 »
Szmajs już tardycyjnie [i tytułem] wsadził kij w mrowisko  :D
ja tam dalem dzis newsa u siebie ale jakby pod ten temat i pozostaje mi tylko psioczyc ze ni mam kiedy polatac.... :cry:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Schmeisser

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #21 dnia: Marca 10, 2004, 10:15:42 »
polatałem troche u dziadka kosa z psikiem i oto co stwierdzilem:

- niektore maszyny sa zupelnie niewymodelowane od strony aerodynamiki.  Taki Spatz-Salamander to kreci kółka jak popie... ny jest niezwykle stabilny przy tym. Ze byl zwrotny , zgoda ale stabilny to raczej nie byl słoro samego Lippischa wezwali byc 'cos' z nim zrobil. Salamander byl wredny a tu jest user friendly

- Batcraft Go 229  lata fajnie, odwoluje co powiedzialem, przy tej petli mialem szczescie lol
Wpada w korki , a gdy juz wpadnie w kora to olaboga

Generalnie wszystkie odrzutowce nowe to przegiecie pały lataja jak ła5 w ile , jak pociagniesz taak  poleci
Spit ... OLa La La
buhahaha to smich z najpiekniejszego samolotu mysliwskiego wszechczasów. Czy koledzy myślą ze sie wyzszej akrobacji na spicie nie dalo zrobic? Bo sie obecnie nie da
Lata jak ufo...

Waylander

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #22 dnia: Marca 10, 2004, 10:20:23 »
Cytat: Schmeisser
Generalnie wszystkie odrzutowce nowe to przegiecie pały lataja jak ła5 w ile , jak pociagniesz taak  poleci
Spit ... OLa La La
buhahaha to smich z najpiekniejszego samolotu mysliwskiego wszechczasów. Czy koledzy myślą ze sie wyzszej akrobacji na spicie nie dalo zrobic? Bo sie obecnie nie da
Lata jak ufo...

Szczegolnie jak spita pokaleczysz to kreci jak ufo...

Schmeisser

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #23 dnia: Marca 10, 2004, 12:32:33 »
lol chcialbym zobaczyc marata po przyjeciu salwy burtowej tirpitza z 1,5 km :D
chyba bym se musial aparat do zdjec poklatkowych kupic buhaha
p38 mozna wyciagnac latwiej dajac hamulec aerodynamiczny

co do Batcrafta to jego odchylenie bylo realizowane za pomoca interceptora wysuwajacego sie ze skrzydla, co zreszta ladnie widac, wiec ciag silnika nie ma tu 'wiekszego' wpllywu
w rzeczywistosci wplyw ten przy malych predkosciach bylby potworny i malał wraz ze wzrostem, jako iż samostabilizacja zrownowazonego profilu rosnie ze wzrostem predkosci

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #24 dnia: Marca 10, 2004, 13:10:33 »
Cytat: ręka
...Posiada 2 BUGi. A) "dziwny roll-rate" różny u różnych graczy on-line (czyżby działanie cheaterów :?: ).  
Ten problem był już wyjaśniony - po prostu część graczy (w tym i ja) wspomaga działanie lotek, sterami kierunku - ich użycie przyspiesza kręcenie :) bez sterów roll-rate P38L przy 400km/h to jakieś 7,5 sekund, ze sterami o połowę mniej.

Co do wyprowadzania z lotu nurkowego to można używać też klap (w P38J to jedyny sposób, gdyż nie posiada on hamulca aero)

Schmeisser

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #25 dnia: Marca 10, 2004, 13:14:48 »
a przepraszam  :D lol to są goscie ktorzy beczke bez nogi robia :D ?
lol ten swiat upada lol

Schmeisser

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #26 dnia: Marca 10, 2004, 15:14:22 »
tworcy uznali ze sa granice perwersji ktorych nie wolno przekraczac
badz co badz gra kierwoana jest do dzieci lol

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #27 dnia: Marca 10, 2004, 23:44:42 »
Cytat: ręka
...po odstrzeleniu całego statecznika pionowego od jednej z gondol silnikowych pojawia się spora przerwa między gondolą a statecznikiem poziomym (elevatorem) a mimo to statecznik się nie odrywa... Pewnie TYTANOWY :lol:

To ja mam jeszcze taki smaczek, ten kawalek statecznika caly czas wiruje z P38, ja wiem ze ten samolot jest skladany za pomoca nitow magnetycznych ale to zdek bije po oczkach.

Cytat: Schmeisser
a przepraszam  :D lol to są goscie ktorzy beczke bez nogi robia :D ?
lol ten swiat upada lol

Ty no popatrz :P to jednak sie kopie :mrgreen:

Cytat: i znowu ręka

*)Miłośnikom RUDLA polecam TEN LINK. Choć pewnie większość już tu była.

To Rychu Lopata Dorotka mykal....lol :lol:  :lol:  :lol: zawsze lubialem tego pana ale teraz jeszcze bardziej  8)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Waylander

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #28 dnia: Marca 11, 2004, 08:10:33 »
Taak Mazak, ubiegles mnie z tym screenem. Wczoraj mialem taki sam porzypadek  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Sufler

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #29 dnia: Marca 11, 2004, 08:52:51 »
tia...... najpierw do mnie strzela a teraz sie wszystkim chwali:P