Autor Wątek: jedyna słuszna opinia  (Przeczytany 6719 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Waylander

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 11, 2004, 09:28:22 »
Bo taka zasada u Mazaka - "rozwalic, zastrzelic a potem zadawac pytania"  :lol:  :lol:  :lol:  Jak przezyje, na adapffterek i splattenpiler  :twisted:  :twisted:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Zobacz Schmaiserka, on sie nie daje i sie kreci do dzisiaj  :lol:  :lol:  :lol:

jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 11, 2004, 11:35:49 »
z prędkością ok. 8-10 Machów rozpoczęła opadanie spiralą paraboliczną

W FMB offline: A6M2 trafione i mocno dymiące, odeszło z podobną prędkością, w locie poziomym - za horyzont.
Leszek

jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #32 dnia: Marca 11, 2004, 12:13:12 »
Cytat: Sundowner
Ten problem był już wyjaśniony - po prostu część graczy (w tym i ja) wspomaga działanie lotek, sterami kierunku - ich użycie przyspiesza kręcenie :) bez sterów roll-rate P38L przy 400km/h to jakieś 7,5 sekund, ze sterami o połowę mniej.

I wlasnie chodzi o to, ze ludzie nie uzywali orczyka i uzyskiwali rozne czasy rolla. Jedni 7 drudzy 4 sek. podawali obciazenie maszyny, predkosc, wysokosc, jaki maja sprzet, joy.
Achtung Spitfeuer!

303_Shpacoo

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 11, 2004, 16:56:54 »
Dlatego rollować trzeba na klawiszach - uzyska się max. wychylenia w tym samym (jednakowym) czasie  :D Chociaż moich doświadczeń ze sterownikiem samolotowym niewajhulcowym wynika, że wpływ ma jeszcze szybkość samopowtarzania klawiatury (do ustawienia w Panelu Sterowania).

Schmeisser

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 11, 2004, 23:06:18 »
wieta co

skopany totalnie model uzbrojenia
nie mowie ze cos jest bardziej pancerne ,ale generalnie foka,spit czy mietek wylapujacy serie z 30 mm dzialek x2 i lecacy dalej z lekko porysowanym kadlubem to lekkie przegiecie
obecnie najstraszniejsze sa 20 mm dzialka , po nich uberfifty a dopiero potem jakies BK

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 12, 2004, 00:26:27 »
znalazlem jeszcze taka niedorzecznosc, jak ten hud dziala, to ja ine wiem, pewnie na szbce pancernej :P
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

303_Shpacoo

• Gość
jedyna słuszna opinia
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 12, 2004, 00:41:29 »
Jee taaam :) - ja znalazłem fruwające bomby - Szmajsowi wysłałem screena, więc może tu wklei.