Autor Wątek: Śmierć LockOn`a ???  (Przeczytany 4218 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Śmierć LockOn`a ???
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 06, 2004, 18:53:10 »
Witam!

Ja jeszcze Lock On-a calkowicie nie przekreslilem , ale narazie czesciej gram w Falcona 4.0 , jane's f18 , Jane's F15 oraz w fs2002. Moze gdy wyjdzie jakis potezny patch nie koniecznie od Ubikacji , ale jacys gracze zapalency :wink:  zrobia to wroce na stale do Lock On-a.

9grudniA

• Gość
Śmierć LockOn`a ???
« Odpowiedź #16 dnia: Września 05, 2004, 16:53:46 »
Zalecam dokladne przeczytanie regulaminu raz jeszcze !!!

Tu bylem posta zmienilem....Mazak :twisted:

Śmierć LockOn`a ???
« Odpowiedź #17 dnia: Września 05, 2004, 17:20:16 »
Witam

A co ja inkwizytor jakis czy co? ;)
Poruszyłes sprawe w zasadzie problematyczną. Bo jak traktowac crack no-cd....z jednej strony to piracenie na całego ale z drugiej jak mam orygianala za kazdym razem do napedu wkladac to za kilka m-cy płyta bedzie wygladała jak przetarta papierem sciernym.

P.S.
Patcha 1.02 nie instalowales wogole?
Bartek
Aztec.pl

9grudniA

• Gość
Śmierć LockOn`a ???
« Odpowiedź #18 dnia: Września 10, 2004, 21:53:32 »
1.02 instalowałem, ale dźwięk mi nie działał. A na kombinowanie nie miałem już sły.

[ Dodano: Nie 19 Wrz, 2004 17:55 ]
Jeszcze jedna uwaga. Tym razem do Pawła. W pewnym fragmęcie swojej wypowiedzi stwierdziłeś, że awionika jest nierealistyczna (wybacz, że nie znalazłem cytatu, ale strasznie dużo pisałeś, a ja nie lubię dwa razy tego samego czytać). Muszę się z tobą niezgodzić. Ja nie zobaczyłem żadnego instrumentu pokładowego, który mógłby być "wymyślony". Oczywiście nie będę się sprzeczał co do działania Wyświetlacza MFD czy HUD bo tego nie wiem. Jednak tak pozaty to wszystko jest na miejscu. No może lekkie poprzestawianie "zegarków" :D. Chodzi mi przedewszystkim o SU-27

PS. Na tej stronce są przeróżne fotki z prawdziwych kokpitów. Polecam
     http://avia.russian.ee/air/cockpits