Autor Wątek: Ace Expansion Pack - pytanie zasadnicze  (Przeczytany 2314 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zbigniew65

• Gość
Ace Expansion Pack - pytanie zasadnicze
« dnia: Maja 07, 2004, 15:08:14 »
W jaki sposób można kupić Ace Expansion Pack ?

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 07, 2004, 15:27:30 »
To ciekawe pytanie ze względów formalnych. Skoro już jesteśmy w UE, to powinniśmy być/jesteśmy w "pierwszej" kategorii klientów w sklepach inetowych funkcjonujących w uni. Zawsze to był ból, jak człowiek widział wariacje na temat "only UE countries". Teraz bez cła (ale z lokalnym podatkiem, niestety... ja wczoraj tak kupiłem program antwirusowy, tzn. zrobiłem update z niemieckiej ekspozytury firmy i dodano mi ichniejszy podatek...) powinniśmy bez problemu kupować w momencie kiedy soft pojawia się w UK, DE, FR... Moja rada jest taka, wejdz na jakiś sklep inetowy i spróbuj zamówić, a przynajmniej sprawdz czy "przejdzie" zamówienie, jeśli w jednym się nie da, to w innym powinno. Jeśli nie dziś, to może za kilka dni... ale pewne jest, że to już koniec monopolu naszy, niestety często, mało wiarygodnych handlowców.

I teraz najlepsze: nasi "kochani" wydawcy dostaną w tyłek od konkurencji. Teraz teoretycznie już można sobie kupić, np. FB i nie trzeba będzie w przyszłości czekać latami na "polskie wydanie" :!:  :!:  :lol:

pozdrawiam,
qrdl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 07, 2004, 16:04:56 »
I teraz najlepsze: nasi "kochani" wydawcy dostaną w tyłek od konkurencji. Teraz teoretycznie już można sobie kupić, np. FB i nie trzeba będzie w przyszłości czekać latami na "polskie wydanie"

Święte słowa, ciekawe jednak czy faktycznie nie bedzie problemu z zakupem tytułów i z dostawą skoro jesteśmy już w Unii  8)

Tutaj masz link Ubika do skelpu internetowego : http://shop.ubi.com/Cat_Browse.asp?id=25&cat=Simulation
Tutaj Polska objęta jest tylko ceną produktu, dostawa jest Free (także brak ceł)
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 07, 2004, 17:53:56 »
Ja bym nie był takim huraoptymistą... zwróćcie uwagę na cenę - jest 2x drożej niż w Polsce !

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 07, 2004, 18:19:50 »
Ja bym nie był takim huraoptymistą... zwróćcie uwagę na cenę - jest 2x drożej niż w Polsce !

O ile dobrze zrozumiałem zapowiedzi sprzed ok 1.5 roku, to w Polsce taki FB jest od ponad roku, więc i nie nowość i może już być w "dobrej cenie" za 19.90pln.... lol

pozdrawiam

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 07, 2004, 21:25:18 »
A tak przy okazji, czy mi sie zdaje czy to walsnie dzisiaj miala byc premiera fb w Polsce?
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

303_Shpacoo

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 08, 2004, 03:13:24 »
A która? :mrgreen:  :mrgreen:

« Odpowiedź #7 dnia: Maja 09, 2004, 08:59:53 »
Yoyo, zainstalowalem wczoraj AEP na polska wersje FB i nie bylo problemow. zdziwilo mnie tylko ze po uruchomieniu podstawki PL gra byla dalej po inglisz ale moze wyniklo to z tego ze zostawilem z poprzedniej instalki configi i save'y i moze sa tam jakies wpisy okreslajace wersje jezykowa

« Odpowiedź #8 dnia: Maja 09, 2004, 09:27:19 »
Cytat: Shaitan
......  zdziwilo mnie tylko ze po uruchomieniu podstawki PL gra byla dalej po inglisz ......

Napisz co zostało po naszemu, np czy menu w FMB?
Leszek

« Odpowiedź #9 dnia: Maja 09, 2004, 12:29:41 »
przeciez napisalem ze "byla dalej po inglisz", cala :)

tak jak sie domyslalem bylo to spowodowane starymi plikami config. po napisaniu poprzedniego posta odinstalowalem FB + AEP i wywalilem wszystkie pliki, zainstalowalem FB PL i odpalilem to cudo. wszystko w menu jest po polsku, texty pojawiajace sie w treningu tez zostaly zlokalizowane. nastepnie wzialem sie za AEP i ponownie zainstalowalo sie bez problemu, niestety wszystkie polskie texty wcielo. tak czy siak kombinacja FB PL + AEP En dziala bezproblemowo, sprawdzalem kampanie i qmb.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 09, 2004, 13:54:46 »
Ja mialem starego IL2 PL i zainstalowanie patcha spowodowalo zobinie z niego kopii angielskiej wiec wydaje mi sie ze to normalne. Oczywiscie sama gra tez dobrze smigala :)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 09, 2004, 15:46:37 »
Cytat: Shaitan
przeciez napisalem ze "byla dalej po inglisz", cala :)

tak jak sie domyslalem bylo to spowodowane starymi plikami config. po napisaniu poprzedniego posta odinstalowalem FB + AEP i wywalilem wszystkie pliki, zainstalowalem FB PL i odpalilem to cudo. wszystko w menu jest po polsku, texty pojawiajace sie w treningu tez zostaly zlokalizowane. nastepnie wzialem sie za AEP i ponownie zainstalowalo sie bez problemu, niestety wszystkie polskie texty wcielo. tak czy siak kombinacja FB PL + AEP En dziala bezproblemowo, sprawdzalem kampanie i qmb.

oooo bardzo dobra informacja, ktos mi pisal maile ze nie dziala, thx
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl