Witam.
Tempest II latał bojowo nad Europą ?? W czasie wojny ??
Chyba nie ...
Zerknij -
-
http://www.vectorsite.net/avcfury.htmlJeśli chodzi o Tempesta V to patchu (tym najblizszym) go raczej nie będzie, ale tutaj to niczego nie można być pewnym. Oleg zawsze zaskakiwał wszystkich (chyba nawet siebie, lol :DDDD) to może ...
Gdzieś na netwings był post z zamieszczonymi screenami Tempesta (był nawet gotowy model zniszczeń). I jak mam być szczery to wygladało to całkiem niezle ...
Co do zamieszczania samolotów które nigdy nie uczestniczyły w walkach to nie wiem po co umieszczac je w grze ... Jeszcze jeśli to wogóle latało ... Ale po co jest BI czy ten Istriebitiel (numeru nie pamiętam - to co ma byc w patchu) ... A juz zupełnie nie wiem po jakiego grzyba jest taki Bf-109Z ?? czy latające skrzydło braci Horten ...... Tak dla wprawki to machnęli

Niech dla wprawy zrobią jakiegoś Dorniera, Henschla czy Typhoona ... że nie wspomnę o flyable Pe-2 czy Tu-2 ...
Co do podobieństwa Tempesta II do Ki-84 to oprócz tego, że miały gwiazdowe silniki nie widzę żadnego

... no ale ja nosze spore okulary i wszystko widze inaczej lub podwójnie, lol :DDDDDD
Po prostu gra wymusza "udawanie" niektórych samolotów przez inne poprzez zmiane malowania i oznakowania kiedy nie ma oryginalnych.
Pozdrawiam.