Autor Wątek: Jak mi bedzie chodzic IL2Fb?  (Przeczytany 4239 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
Jak mi bedzie chodzic IL2Fb?
« Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 23, 2005, 16:08:20 »
Pewnie,że głupoty piszą.
Ja mam Celerona D 2.4 podkręconego na 3.1ghz,512 Ram 400 Gf2Mx 64 i używam DCG z wszystkim na full.Mogę spokojnie grać nawet przy 100 samolotach na mapie i ogromnej ilości obiektów na ziemi.W ile mam wszystko ustawione na maxa ale nie używam super wody,atialasingu ani anizostropingu....

Głos z sali

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 23, 2005, 16:16:20 »
Brat kierowcy Ponurego śmiga na Durniu 1.6 z 256mb@266mhz i Ge2Ti albo GTS, na jakimś asusie. Tyle że nie wie jak wygląda woda na perfect, ale też nie tego szuka w tym programie uruchamiając go na takim sprzęcie.

Burdel tu się zrobił. Przenieść mi to do działu technicznego i podłączyć do istniejącego już tematu o tych sprawach, co postujący powinien był zrobić na początku. I niech autor tematu z łaski swojej a szacunku dla czytających przynajmniej temat napisze po polsku a nie po polskiemu.
Życzliwy.

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 23, 2005, 18:12:36 »
Ńop...

Ja mam Athlona 1.6GHz, 1GB RAMu, Radka 9700Pro i starutką płytę główną na czipsecie VIA i mi gra śmiga na rozdziałce 1024/768 w perfekcie super. Filtrowanie anizotropowe na 16x a antyaliasing na 2x. W PeeFie oczywiście. W starym IŁku mogę śmigać na 1600/1200 bez najmniejszej zaciaszki.

Generalnie podobnie chodziło mi z 512RAMu, bo po dodaniu kolejnej 512stki po prostu gra się nieporównanie szybciej ładuje oraz na samym początku misji miałem przycięcie drobne. A potem już śmigało GITarka. Czyli faktycznie karta najważniejsza, bo procek i płyta u mnie stare i niezbyt szybkie.

Pozdrawiam

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 23, 2005, 20:07:22 »
Cytat: Głos z sali 2
pytanie za sto pointsów - kto z wasw gra na 6 anizo + 6x wygładzanie pelnoekranowe :D

Ojej ojej czy ja moge tez wziasc udzial w tej zabawie i odpowiedziec na pytanie? moge moge?

Tak na powaznie to "we wszystko" sie da zagrac jak sie zejdzie z wymaganiami ale jak ktos sie chce cieszyc grafa to nie przeskoczy pewnych rzeczy :)

Ps. Czy jak powiem ze zdarzalo sie i na AA x8 bo x6 nie mam to dostane cos ekstra tych punktow czy bede uznany za czitera? lololololol :lol: :lol: :lol:

Ps2. Kiedy moge sie stawic po odbior wycieczki ?  :mrgreen:
Ps3. Czy moge pozdrowic rodzine?
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"