Autor Wątek: Patche, dodatki i gra przez internet... Il-2, FB, AEP, PF. [UPDATE 29.08.2006]  (Przeczytany 189172 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zefir

• Gość
A chętni są... znaczy: będę.

Offline Rolam

Bożesz Ty mój...
Yoyek!

znaczy się bedę :D
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
21:00 ? jak się wyrobie.... :021:
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
To się nam YoYek wkręcił, nie ma królika/chomika to nudzi się wieczorami :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Uj :) no to Gucio, ok od 21.00 można dołanczać, podam tutaj nr serwera jak sprawdze w domu, bez haselka, jakas mapka zlych i dobrych albo dobrych i zlych >; ) jak kto woli bez gwiazdolotów z serii 46. Papa

Wklepac w iłku: 85.222.106.58
« Ostatnia zmiana: Marca 09, 2009, 20:09:08 wysłana przez YoYo »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
Mam pytanie. Czy ktoś wie może coś na temat rozszerzonej opcji chata w grze przez sieć ?
Chodzi mi o opcję shift+tab , pojawia się wtedy okno(?) z wszystkimi informacjami pisanymi przez użytkowników serwera , komunikatami serwera oraz (i to mnie interesuje) informacjami na temat różnych błędów programowych. Czy te komunikaty zapisują się gdzieś czy też są one dostępne jedynie "na żywo" podczas gry ? Zdarza się czasami , że w wersji 1.22 FB wyskoczę na pulpit szybciej niż bym to zrobił klawiszem funkcyjnym windows :) z zamknięciem iła oczywiście. Chciałbym sprawdzić czy pojawił się w chacie jakiś komunikat o błędzie po którym mnie "wywaliło". Vista tego nie rejestruje (albo tego w dzienniku nie widzę)
Ralu miał coś podobnego w 4.08 ale sposób z dopisaniem linijek i poprawieniem  conf.ini nie sprawdził się.

Zefir

• Gość
Odp: Patche, dodatki i gra przez internet... Il-2, FB, AEP, PF. [UPDATE 29.08.2006]
« Odpowiedź #486 dnia: Kwietnia 06, 2009, 12:05:08 »
Wczoraj postanowiliśmy przetestować latanie na suszarkach. W tym celu przerobiłem prototyp YP-80 na wersję seryjną P-80, która nie ma już zawodnego silnika (gasnącego w najważniejszych momentach walki), troszkę mniej dymi i ma działające hamulce aerodynamiczne (które Oleg zrobił, ale zapomniał włączyć ich działanie). Samolot w nowym "slocie". Tak przygotowane maszyny starły się nad Tatrami w ahistorycznej potyczce z MiGami-9 (gdzieś kręciły się jeszcze jakieś Mustangi, czy inne byleJaki). Zabawa była przednia więc postanowiliśmy ją dziś powtórzyć. Kto chętny, może się przyłączyć.
Iłek 4.09b1m + mod P-80, wejście przez IP + jakiś wentyl
Startujemy po 20:00, ale można wpaść i później, do ostatniego klienta.
Ew. kontakt przez gg: 3253310

Oto odnośnik do moda:
http://www.box.net/shared/5p23hxez3u
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2009, 14:56:11 wysłana przez KosiMazaki »

Cześć sciagnołem HL zainstalowałem, próbuje utworzyć konto na stronie HL i wyskakuje wiadomosc ze ten moduł niejest aktywny. Co zrobić, czy jest dla mnie jakiś ratunek? :001:
Jestem kompletnym noobem jeśli chodzi o latanie w sieci, mam trochę tremę ale w końcu trzeba zacząć po miesiącach treningów offline :003:
Czy mógłby mi ktoś wyjasnić krok po kroku co robić.
« Ostatnia zmiana: Lipca 19, 2009, 10:57:03 wysłana przez dzik »

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76

Hooah dzięki srk76, pierwsza misja za mną udało mi się uszkodzić spita po czym mnie zestrzelił :003:

Mam takie pytanie czy do gry online niezbędny jest track IR? Gram online od jakiegoś tygodnia i muszę przyznać moje wyniki są tragiczne (3 zestrzelone samoloty w tym jeden sojuszniczy :005: a zginolem chyba z 50 razy). Strzelać jakoś umiem, chodzi o to że ciężko się lata i obserwuje przeciwnika za pomocą gałki na dzoju (gra offline to co innego zdarza mi się spuscic czasem i pięciu komputerowych pilotow w jednej misji), w większości przypadków nawet nie widzę samolotu który mnie atakuje (tak jak podczas wojny :020:). Przeważnie jest tak ze lecę sobie w bojowym nastroju rozglądam się zawzięcie niebo czyste i nagle bumbumbum i headshot :003:, wiem ze podlatują od dołu a bardzo ciezko się obserwuje ziemie za pomocą gałki na maksymalnym zoomie. Czy ktoś kto lata bez tracka online i daje rade może mi powiedziec ile zajelo mu dojście do tego aby wylądowac bezpiecznie po misji :004:, bo obawiam się ze wkrótce będe potrzebowal nowego monitora :002:

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
Track IR nie jest nie zbędny ale ułatwia życie. Osobiście nie używam. Jakbym coś takiego na łeb założył to już na bank mam psychiatrę w domu :) Rozglądania się na zoomie nie polecam. Z czasem
będziesz szybko odnajdywał cele. Do HATa polecam program Nview. Pomaga , grzybkiem rozglądasz się płynnie jak myszką (opis programu znajdziesz na forum).
Moja rada , nie wypatruj przeciwnika na siłę bo po pół godzinie to już nawet b-17 ze 100 metrów nie zobaczysz. Jak na tydzień grania to 50 własnych śmierci niewiele.

STMARIO

• Gość
Dało by się z wami wcześniej polatać? mam na myśli godzinę 19
Niestety mój dostęp do kompa jest ograniczony (wieczorem króluje moja siostra :006:), a chciałbym sobie trochę z wami polatać :002:

I ja bym byl chetny z tym ze koncze prace o 24 znaczy jestem w domu dopiero kolo 2 w nocy czasu PL :121: Łikendy wolne:) No i jak juz pisałem jestem kompletnym noobem.
« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2009, 11:39:18 wysłana przez dzik »

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
Nasze zapomniane Słoneczko Oleg potwierdził Pucz 4,09 zawierający m.in.

Planes: Avia B-534-IV (flyable)

CW-21 (AI only) -> cockpit implementation currently ongoing for future add-on

Fokker D. XXI — 5 versions (Only SARJA 3 Early and Late flyable)

Fiat G.55 Series I (early and late — AI only) -> cockpit already in works for future add-on

I-15bis (AI only) -> cockpit already in works for future add-on

I-16 Type 5 + Ski version (flyable)

I-16 Type 6 + Ski version (flyable)

Letov S-328 (AI only) -> cockpit under consideration for future add-on

Re.2000 (AI only) -> cockpit already in works for future add-on

SM.79 (flyable)

Cockpit: MC.200 series 7 and series 7 FB flyable (new cockpit)

MC.200 series 3 (improved original cockpit)

Ground objects: MBV-2 and MBV-2 (flak version) trains have new models + all guns are functional

Other: Quick Mission Builder enhanced

:D
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona