...Niestety jest poważny problem, który już miałem przy 1.02 i w poprzedniej odsłonie windy - myślałem, że przy 1.1 zniknie. Okazuje się, że powyżej 7 graczy, tj. jak dołącza się 8, wszyscy oprócz hosta zostają wywaleni z gry, połacznie nie jest zerwane! Osobliwie, gra się nie wiesza, misja zostaje, ja sobie latam, a ekipa dostaje gruppen-kika, wcześniej pingi u wszystkich między 40 a 80, czyli pełny luz... Wyobraźcie sobie, że system stoi na czysto, tzn. przeinstalowany niedawno, wszystkie łaty, etc. ba! nawet mam nową linię asdl, poprzdnia miała zbyt duży - jak na mój gust - szum i telekomuna mi zmnieła trasę... no i dalej lipa. Nie wiem już co robić, mam antywira z fw Trend Micro PC-cillin Int. Sec. 2005 (przedtem na 2004 też była kicha), być może to on jest przyczyną... hgw. W każdym razie, jeśli ktoś wpadnie na rozwiązanie tego problemu, ma u mnie szkrzynkę browara

pozdrawiam,
qrdl
[ Dodano: Pią Lip 08, 2005 3:46 am ]... i jeszcze mały smaczek

widać tutaj przeciwnika, ślad po rakiecie AA odpalonej przez miga i flary wyrzucane w manewrze defensywnym
ps. chciałbym wyjaśnić jak to jest możliwe, że pomimo FRa ja robię fotki. Otóż po kraksie/zestrzeleniu mojej maszyny zostaję - jak dla mnie - losowo przełączony albo na widok lotniksa (najcześciej), albo externala jakiejś maszyny gracza. Pozwala mi to porobić fotki do czasu aż nacisnę recover