Autor Wątek: Wspólne latanie online - zapraszam  (Przeczytany 39799 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
Wspólne latanie online - zapraszam
« Odpowiedź #300 dnia: Lipca 07, 2005, 11:32:30 »
Cytat: Schmeisser
Sam ma byc realnym utrudnieniem a nie formalnoscia do rozstrzelania w pierwszych sekundach gry

Po pierwsze zapraszam na serwer :-)
Założeniem gry jest zniszczenie/obrona lotniska i oczywiście niejako przy okazji sama. Niestety, mało jest chętnych do latania 25T, pomimo, że tym sprzętem dysponują obecnie dwie strony. Blue popełnili błąd, że nie przypilnowali tego 25T. Wczoraj jedynie menek zasiadł w 25T i najprawidłowiej w świecie wykończył niebieskiego patriota. W założeniu zabawa ma polega na zniszczeniu lotniska, a samy są elementem obrony, tak więc podejście było systematyczne - patriot a następnie pas :-) Dodam, że teren nie jest płaski, więc samy, podobnie jak i dręczyciele, muszą skrócić dystans, który między lotniskami wynosi >100km, tak więc nie jest to kwestia jedynie startu i odpalenia kh-cośtam już nad własnym lotniskiem, w pierwszych 2 minutach.

pozdrawiam,
qrdl

menek

• Gość
« Odpowiedź #301 dnia: Lipca 07, 2005, 13:59:12 »
no sorry bardzo ale to wydalo mi sie jak najbardziej logiczne zaby zlikwidowac obrone przeciwlotnicza SU 25T przeciez do tego jest on stworzony.

i dodam ze to nie jest takie proste bo wychodzac za gor od razu patriot pruje rakieta i nie ma czasu na zalokowanie SAMa, musialem robic 3 podejscia zamim go zdjolem.
A dodam ze przeprawa SU 25 przez gory dolinami to niezla jazda, czesto brakuje mocy aby przeleciec nad przełeczami obwieszonym w podarunki samolocikiem.

[ Dodano: Czw 07 Lip, 2005 ]
wczoraj lecac SU 25T mialem fajny epizod :)
lece sobie  dolinka w lusterku wiedze ze mam miga 29 na plecach wiec włączam system zakłucania rakiet w podczerwieni. po kilku sekundach wiedze ze R73 mijają mnie szerokim łukiem, 3 rakietki poszly bokiem bez wystrzelania ani jednej flary :) później migasa zgubilem w gorach, pilot musial byc malo zdeterminowany ze nie wykończył mnie z działka  8)

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #302 dnia: Lipca 07, 2005, 14:18:28 »
Witam wczoraj niedocenilismy menka ubranego w su 25t no coz mala wpadka z naszej strony ale to nic zamierzamy patrolowac rejon naszego lotniska  :twisted:  mam nadzieje ze utrudni to nalot w jakims procencie
pozdrawiam i zycze powodzenia

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #303 dnia: Lipca 07, 2005, 15:40:04 »
Cytat: menek
... pilot musial byc malo zdeterminowany ze nie wykończył mnie z działka  8)

... jeszcze się spotkamy  :twisted: ... jakbyś mi wtedy nie zniknął ...

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #304 dnia: Lipca 07, 2005, 22:33:49 »
no panowie dzisiaj znowu byla ostra jazda widze ze qrdl zebral wlasna ekipe szkoda tylko ze sprzet odmowil posluszenstwa w najfajniejszych momentach naprzyklad kiedy przeciagnelem po grzbiecie su 33 z dzialka pilot prawdopodobnie nawet niewiedzial co sie dzieje
pozdrawiam bochaterow

« Odpowiedź #305 dnia: Lipca 07, 2005, 23:12:45 »
Zaje.........scie dzisiaj było!!!!
Rajd w Su -25T był ekstra.Konkretnie klękały SAMY. :D
Troszeczkę ino sprzęcik szfankował.
Tak trzymać!!! Extra zabawa.Pełny real.Niezła zadyma.
Niech Moc będzie z Wami!

Emo

• Gość
« Odpowiedź #306 dnia: Lipca 07, 2005, 23:20:25 »
No dzialo sie dzialo !!!

oby tak dalej zabawa jest przednia !!!
Q szykuj ekipe bo "Kuny" juz ostrza sobie na was kly  :twisted:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #307 dnia: Lipca 07, 2005, 23:39:31 »
...Niestety jest poważny problem, który już miałem przy 1.02 i w poprzedniej odsłonie windy - myślałem, że przy 1.1 zniknie. Okazuje się, że powyżej 7 graczy, tj. jak dołącza się 8, wszyscy oprócz hosta zostają wywaleni z gry, połacznie nie jest zerwane! Osobliwie, gra się nie wiesza, misja zostaje, ja sobie latam, a ekipa dostaje gruppen-kika, wcześniej pingi u wszystkich między 40 a 80, czyli pełny luz... Wyobraźcie sobie, że system stoi na czysto, tzn. przeinstalowany niedawno, wszystkie łaty, etc. ba! nawet mam nową linię asdl, poprzdnia miała zbyt duży - jak na mój gust - szum i telekomuna mi zmnieła trasę... no i dalej lipa. Nie wiem już co robić, mam antywira z fw Trend Micro PC-cillin Int. Sec. 2005 (przedtem na 2004 też była kicha), być może to on jest przyczyną... hgw. W każdym razie, jeśli ktoś wpadnie na rozwiązanie tego problemu, ma u mnie szkrzynkę browara :-)

pozdrawiam,
qrdl

[ Dodano: Pią Lip 08, 2005 3:46 am ]
... i jeszcze mały smaczek

widać tutaj przeciwnika, ślad po rakiecie AA odpalonej przez miga i flary wyrzucane w manewrze defensywnym

ps. chciałbym wyjaśnić jak to jest możliwe, że pomimo FRa ja robię fotki. Otóż po kraksie/zestrzeleniu mojej maszyny zostaję - jak dla mnie - losowo przełączony albo na widok lotniksa (najcześciej), albo externala jakiejś maszyny gracza. Pozwala mi to porobić fotki do czasu aż nacisnę recover :-)

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #308 dnia: Lipca 08, 2005, 08:06:16 »
Panie doktorze czy pan hostuje z włączoną analizą heurystyczną treści przychodzących z sieci ??
Tudzież jakimś internet shieldem ?

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #309 dnia: Lipca 08, 2005, 11:17:27 »
Mam nadzieje, że dziś znów polatamy...
Wezme suczke 27 i troche powalcze, a Wy mnie przeszkolicie :>
Qrdl!! Zanim postawisz hosta dzisi (o ile postawisz) to sie zgłoś do mnie bo załatwiłem TS'a!
Pozdrawiam

P.S. A moze TS naszych 'Kun', bo wiem ze oni mają pokój z podziałem na strony (blue i red)?

menek

• Gość
« Odpowiedź #310 dnia: Lipca 08, 2005, 12:50:16 »
własnie włascie bez TS jak bez ręki
komunikacja to połowa sukcesu aby skordynować nalot
ja niestety w weekend nie bede mogl latac.

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #311 dnia: Lipca 08, 2005, 13:08:29 »
witam
powiem tak komunikacja pomaga ale bez orjentacji jest lipa mapy niema i jak pyta sie ktos ciebie gdzie jestes to mowisz [przy tej sosnie pamietasz gdzie qrdel z kalachem wygladal]a tak powaznie niema mozliwosci podania swojej pozycji bo niemam mapy a nawet jak by byla wlaczona bez samolotow oczewiscie to niema tam podzialu na sektory przydala by sie chociasz kontrola naziemna moze ma ktos jakis pomysl na rozwiazanie problemu oczewiscie mapa z samolocikami odpada chyba ze tylko z wlasnym samolocikiem
pozdrawiam
ps co do naszego ts mysle ze koledzy niemieli by nic przeciwko

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #312 dnia: Lipca 08, 2005, 14:21:17 »
Mapka rejonu...
Aczkolwiek nie wiem czy sie przyda bo za malo dokladna, lepszej nie znalazlem

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #313 dnia: Lipca 08, 2005, 16:19:17 »
Cytat: Schmeisser
Panie doktorze czy pan hostuje z włączoną analizą heurystyczną treści przychodzących z sieci ??
Tudzież jakimś internet shieldem ?

A owszem... real scan, etc. może faktycznie to psuje. Problem polage na tym, że jak gramy, to nieczęsto zbiera się >7 graczy na raz o tej samej porze. Tak więc ten problem pojawia się co kilka miesięcy a jest o tyle upierdliwy, ze w momencie najlepszej zabawy.
Dziś powyłączam wszystko oprócz samego firewalla i zobaczymy... serwer postawię, bo sam idę do biblioteki, więc mogę wrócić późno heheehh reset CUN ;-) ale serwer bezpańsko będzie stał od ok. 18 - więc zapraszam, im więcej tym lepiej, potem mi powiecie, czy przy 8 wywala, ok, pomożecie? ;-)

pozdrawiam,
qrdl

Emo

• Gość
« Odpowiedź #314 dnia: Lipca 08, 2005, 21:16:07 »
P.S. A moze TS naszych 'Kun', bo wiem ze oni mają pokój w podziałem na strony (blue i red)?

namiary na TS`a

217.172.186.170:8773
pokoj - Lock On
haslo - loko
sa dwa kanaly Team Blue i Team Red hasla do nich rowniez "loko" a reszta juz wiadomo kto w red u Q to i w red na TS`ie  :wink:

Pozdro