Witamy Cię MacHaron !
Wreszcie ktoś konkretny co wie czego chce.
... 
No nie, NOOO NIEEE. Pierwszy raz na Forum i od razu takie pozytywy... Ech, ja to jestem...
Dobra, dobra ... dzięki, żartowałem

. Tak na poważnie, to chciałbym polatać trochę w eskadrze, dobrze poznać taktykę (w sumie to opracować wspólnie) i kiedyś zawalczyć w grupie z inną grupą z zagramanicy ... skopiem im dupska, a co

. Mam rację?
Najchętniej latam na SU-27/33, ale jak mówiłem, nie ma dla mnie znaczenia w sumie, na F-15 też sobie radzę, jeśli chodzi oczywiście o Fightery.... co do A-10/Su-25 .... hmm wszystko jedno.
Tak więc, niech Ci, co uważają, że warto podnosić kwalifikacje (a nie walić tylko z działka w Fury konkurentów zaparkowane pod cysterną dziewczyny) zgrupują się, określą i trzeba działać .... Ja jestem nowy, ale Wy powinniście wybrać lidera(pewnie już ktoś taki jest, tylko ja o tym nie wiem-uszanowanie

), kogoś kto będzie pilnował zasad, organizował terminy i koordynował spotkania, bo inaczej, to do niczego nie dojdziemy. A jak już się grupa zainteresowanych skonkretyzuje, to będzie trzeba przeprowadzić eliminację i wyłonić z niej tyle eskadr (wg umiejętności) ile będzie trzeba, taka moja propozycja. Po pierwsze zróbcie konkretne "zapisy". Bo tak to wszyscy tylko piszą ... "ja bym chętnie...". I nic

Proponuje również puścić na Forum kilka wątków specjalistycznych... Wiecie "Dobre rady" dotyczące pracy radarów (na przykład na tle ziemi

) nawigacji, manewry wymijające rakiety, walka na krótkim dystansie... itd itp... Może najpierw lepiej pogadać o tym na Skype, zamiast się rozpisywać, a potem zrobić taką listę "100 przykazań"... to tylko propozycje.
Mój Skype "McHaron" oczywiście...
Pozdrawiam.
P.S. Takie pytanie, Czy ktoś z Was używa NaturalPoint TrackIR?
[ Dodano: Wto 26 Kwi, 2005 19:11 ]Tak sobie czasem wpadnę i obejrzę forum.
Człowieku, to było dobre ...

Buuhahahahah
Marnujesz się, poetą powinieneś być... słowami dziobać a nie bombki zwalać.

. Dobryyy, bodryyy....
Chylę czoła...