znam to. tez tak miałem. z tego co pamiętam to w dwóch misjach
np w 6 (chyba) misji z kampanii polarna1. Takiej z przebazowaniem. Wszysko cały czas ok, a w momencie podejscia, właściwie tuż przed pasem, nagle się robił slide show z interwałami 5 sek albo i więcej

Przy czym nie miałem włączonego wskaźnika fps więc nie wiem czy to kwestia grafy i spadku fpsów, czy jakieś niezależne od tego freezy (komp? gra?)
Żeby było śmieszniej nigdy tak nie miałem - przy lądowaniu zawsze jest ok. Żeby było jeszcze śmieszniej lecąc tą misję chyba z 4 czy 5 raz (zawsze gleba przy lądowaniu przez ten spadek fps), wyczaiłem że jak wyląduję przed transportowym IŁem któremu towarzyszyliśmy z katschmarkiem, to jest ok i freezów ni ma
potem to sprawdzałem jeszcze kilka razy i faktycznie była zalezność. Przed IŁem - ok, po ILe - bue
to był raz. Drugi był jak kiedyś leciałem misje su27, i przy lądowaniu było dokładnie to samo, ale tylko jak otwierałem hamulec aero. Hamulec wypuszczny - slide show, hamulec zamkniety - wsio ok
nie pytajcie mnie o tłumaczenie. jak napisał szekspir - są rzeczy na niebie, na ziemi i w locku, o których nie śniło się nawet filozofom