Zwróciłeś uwagę na istotne informacje w kwestii parametrów tych silników. Przyznam że nie przyjrzałem się temu wcześniej, a faktycznie wygląda to podejrzanie. Ja też chyba wypróbuję któryś z tych motorów, przy tych kwotach chyba warto zaryzykować.
Co do samego sklepu to prawda że ich oferta jest mocno rozstrzelona, a sam właściciel widoczny jest na zdjęciach w galerii

Właściwie to zainteresowali mnie tylko jedną pozycją, jako jedyni w kraju mają dostępny model Thunder Tiger, EHAWK 1500 KIT. Jak już wspominałem od samego początku celowałem właśnie w ten szybowczyk i głównie z braku dostępności zainteresowałem się Mosqito 260.
Teraz sam już nie wiem co zrobić bo nie chciał bym odpuszczać modelu p. Mirka, z drugiej strony wiem że mogę mieć problemy z ulotnieniem go w sezonie letnim. Mosqito wymaga większego nakładu pracy przy której pośpiech nie jest wskazany, niestety z wolnym czasem bywa różnie a mamy już koniec lutego.
Chyba zrobię tak że mimo wszystko zdecyduję się na tego EHAWK'a żeby mieć go złożonego na lato, a Mosqito 260 sprezentuję sobie do składania w zimowe wieczory.
W tym modelu od Thunder Tiger przeraża mnie tylko ten kadłub z tworzywa, nie mam żadnego doświadczenia w naprawie tego typu materiału...