Ludzie, wielkie dzieki za zainteresowanie! Dostaję mnóstwo odpowiedzi, pierwszy dzień po ogłoszeniu uzyskałem minimum statystyczne (30 ankiet), wygląda na to, że jutro, najdalej pojutrze ankieta zniknie, bo w takim tempie nie dam rady tego wszystkiego opracować na czas.
Pytanie #12 - wolałbym i to, i to. Książkę (a szczególnie już grubą) czyta się znacznie wygodniej (można zabrać ją nawet do "świątyni dumania"), ale że byłaby to przecież instrukcja (a nie jakaś powieść), to zależałoby mi na opcji wyszukiwania (gdy szukam rozwiązania danego zagadnienia), jaką posiada PDF.
Ok, w pewnych sytuacjach przydaje się jedno w innych drugie, ale pytnie jest roztrzygające, gdyby tak podsumować wszystkie za i przeciw.
Pytanie #7 - dyskryminuje techników i inżynierów lotnictwa z licencjami mechaników i kontrolerów technicznych - jest nas znacznie więcej niż pilotów. Warto było pomyśleć o konstruktorach i technologach - jest nas trochę mniej, ale pasja podobna.
Ach, no szkoda. Nie przewidziałem takiej możliwości niestety, a pewnie wzbogaciłoby to badania. Ale cóż, trudno, wszystkich zainteresowanych przepraszam.