Autor Wątek: Ankieta dotycząca Internetu i życia na forum.  (Przeczytany 5891 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Miszon

• Gość
Ankieta dotycząca Internetu i życia na forum.
« dnia: Maja 29, 2005, 01:26:11 »
Witam wszystkich forumowiczów. Dzięki uprzejmości naszego admina Mazaka mam okazję przeprowadzić wsród Was ankietę, którą wykorzystam jako narzędzie badań do mojej pracy magisterskiej. Mam na celu zbadać Wasze zainteresowanie Internetem jako środowiskiem zdobywania wiedzy a także zaangażowanie na forum. Składa się ona z 25 szybkich pytań i jej wypełnienie zajmuje zaledwie kilka minut. Ankieta nie powisi długo, najwyżej tydzień, ale zajeży to też od Waszej aktywności. Poniżej podaję adres do kwestionariusza.

http://www.eternet.pl/~hlpn/ankieta.html

Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału. Dzięki!

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 29, 2005, 10:40:21 »
Pytanie #12 - wolałbym i to, i to. Książkę (a szczególnie już grubą) czyta się znacznie wygodniej (można zabrać ją nawet do "świątyni dumania"), ale że byłaby to przecież instrukcja (a nie jakaś powieść), to zależałoby mi na opcji wyszukiwania (gdy szukam rozwiązania danego zagadnienia), jaką posiada PDF.
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 29, 2005, 10:48:05 »
Obywatelski obowiazek wypelniony :)

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 29, 2005, 11:16:41 »
Done :)

Offline lt Schmitt

• *
  • von Scheisse - forum CMHQPL
    • Kącik wiedzy o sprzęcie II WŚ ;-)
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 29, 2005, 11:21:44 »
Ja też już swój spełniłem :lol:
Wy macie racje, ale ja mam karabin
"Nigdy jeszcze w dziejach konfliktów międzyludzkich tak wielu nie zawdzięczało tak wiele tak niewielu" - sir Winston Churchill

Siara

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 29, 2005, 11:54:17 »
i ja

« Odpowiedź #6 dnia: Maja 29, 2005, 12:17:33 »
Cytat: Rola
Pytanie #12 - wolałbym i to, i to.

Ja też.
Pytanie #7 - dyskryminuje techników i inżynierów lotnictwa z licencjami mechaników i kontrolerów technicznych - jest nas znacznie więcej niż pilotów. Warto było pomyśleć o konstruktorach i technologach - jest nas trochę mniej, ale pasja podobna.
Leszek

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 29, 2005, 12:24:23 »
Zrobione

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #8 dnia: Maja 29, 2005, 13:04:59 »
Zrobione. Przy okazji przykleje je na forumach :)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Grabarz

• *
  • FW-190 Fan
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 29, 2005, 13:18:28 »
Gotowe. Ach moje grono specjalistów :D

raven

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 29, 2005, 13:19:01 »
Zrobione.

« Odpowiedź #11 dnia: Maja 29, 2005, 13:24:18 »
Zrobione.
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 29, 2005, 13:36:32 »
wypełniłem

jedna z możliwych odpowiedzi:
żal mi lamerów  ---- LOL :D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #13 dnia: Maja 29, 2005, 13:39:30 »
Gotowe (napisałem to żeby spełanić warunek kilku postów tygodniowo  :) )

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 29, 2005, 14:27:28 »
Ludzie, wielkie dzieki za zainteresowanie! Dostaję mnóstwo odpowiedzi, pierwszy dzień po ogłoszeniu uzyskałem minimum statystyczne (30 ankiet), wygląda na to, że jutro, najdalej pojutrze ankieta zniknie, bo w takim tempie nie dam rady tego wszystkiego opracować na czas.
Cytat: Rola
Pytanie #12 - wolałbym i to, i to. Książkę (a szczególnie już grubą) czyta się znacznie wygodniej (można zabrać ją nawet do "świątyni dumania"), ale że byłaby to przecież instrukcja (a nie jakaś powieść), to zależałoby mi na opcji wyszukiwania (gdy szukam rozwiązania danego zagadnienia), jaką posiada PDF.

Ok, w pewnych sytuacjach przydaje się jedno w innych drugie, ale pytnie jest roztrzygające, gdyby tak podsumować wszystkie za i przeciw.
Cytat: Leszek957
Pytanie #7 - dyskryminuje techników i inżynierów lotnictwa z licencjami mechaników i kontrolerów technicznych - jest nas znacznie więcej niż pilotów. Warto było pomyśleć o konstruktorach i technologach - jest nas trochę mniej, ale pasja podobna.

Ach, no szkoda. Nie przewidziałem takiej możliwości niestety, a pewnie wzbogaciłoby to badania. Ale cóż, trudno, wszystkich zainteresowanych przepraszam.