Autor Wątek: Ankieta dotycząca Internetu i życia na forum.  (Przeczytany 5876 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ankieta dotycząca Internetu i życia na forum.
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 29, 2005, 15:15:47 »
Wypełnione!

JG300_Lecter

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 29, 2005, 16:10:06 »
Też wypełniłem i łączę się z Tobą w bólu pisania magisterki - ja oddaję całość za tydzień...

« Odpowiedź #17 dnia: Maja 29, 2005, 17:38:08 »
Niom, ankieta przyjemna ;). Moglbys wspomniec w pracy swej magisterskiej, iz I*** 'Link (Format)' J******** wspomogl Cie swoja ofiarnoscia (???). Potem jeszcze bede czekal na jakas Zelazna Gwiazde albo cos ;). Porzadnym joyem nie pogardze ;).

kaa

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 29, 2005, 18:40:33 »
to ja też zapodałem

moje wątpliwości budzi z kolei pyt. 15.
ogół? tych kilku Elwoodów i Schmeisserów to wyjadacze, ale na forum jest coś pod 500 użytkowników, z czego większość nie udziela się wcale lub prawie wcale - i jak tu można ocenić ogół użytkowników?

ps
jeśli chodzi o .pdf to przeważnie je i tak drukuję, nie czytam na ekranie więcej niż kilkustronicowych tekstów. ale nie wiedziałem że w .pdf można słowa wyszukiwać... teraz spojrzałem, że są opcje Find i Search, ale i tak nic mi się znaleźć nie udało.

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 29, 2005, 19:16:46 »
Cytat: kaa
moje wątpliwości budzi z kolei pyt. 15.
ogół? tych kilku Elwoodów i Schmeisserów to wyjadacze, ale na forum jest coś pod 500 użytkowników, z czego większość nie udziela się wcale lub prawie wcale - i jak tu można ocenić ogół użytkowników?

Ze statystyk wynika, że na forum jest ponad 1000 zarejestrowanych userów, ale musialem zapytać o ogół, bo przedmiotem badań jest cała społeczność a nie jej część. Faktycznie to wolałbym aby to pytanie było rozumiane jako ogół userów, którzy wypowiadają się na forum i powodują, że forum faktycznie żyje, ale z wyżej wymienionych powodów jest jak jest.
Jeżeli drukujesz .pdf, znaczy preferujesz formę tradycyjną.

RUsCH

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Maja 29, 2005, 21:19:02 »
Ankieta wypełniona.Pozdrawiam.

kaa

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 29, 2005, 21:58:22 »
Jeżeli drukujesz .pdf, znaczy preferujesz formę tradycyjną.

takoż zaznaczyłem. choć możnaby się spierać tutaj bo źródłem takiej papierowej książki jest internet a nie księgarnia/biblioteka... choć z drugiej strony są to przeważnie skany z druków, więc wracamy do punktu wyjścia... no ale takie chyba nie miejsce tu na takie dywagacje :P

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Maja 29, 2005, 22:47:01 »
Też wypełniłem :wink: .

halif

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Maja 30, 2005, 10:05:32 »
Poszło.

@kaa napisał:
na forum jest coś pod 500 użytkowników, z czego większość nie udziela się wcale lub prawie wcale - i jak tu można ocenić ogół użytkowników?

Jestem użytkownikiem czytającym i to przedstawiłem w ankiecie. tak, czy inaczej jest to rodzaj aktywności an forum i dla zupełności badań należy to oddać w badaniach :)
Pozdr - Tom

Siara

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Maja 30, 2005, 10:09:14 »
Cytat: Link92-92
Potem jeszcze bede czekal na jakas Zelazna Gwiazde

:lol:  :lol:  :lol: to chyba nie to forum-tu sie krzyze rozdaje

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #25 dnia: Maja 30, 2005, 10:32:35 »
Ja tam rozdaje cos innego :)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #26 dnia: Maja 30, 2005, 15:39:35 »
Siara --> Moze byc nawet Zelzne kolko, ale zeby cos bylo...zelaznego ;).

klr

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Maja 30, 2005, 21:37:58 »
hmm, tez wypełniłem - co mi tam... ale mam takie pytanie, bo na tweak.pl tez pojawiła się jakaś ankieta na temat internetu jako praca magisterska... Macie ze sobą cokolwiek wspólnego?

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Maja 30, 2005, 23:43:31 »
Ankieta została zakończona. Wszystkim, którzy wzieli udział składam podziękowania, szczególnie Mazakowi, który mi w tym pomógł. Teraz czeka mnie słodkie klepanie w Excelu  :wink: Pozdrawiam
Cytat: klr
na tweak.pl tez pojawiła się jakaś ankieta na temat internetu jako praca magisterska... Macie ze sobą cokolwiek wspólnego?

Nie widziałem tej ankiety, ale raczej nie mam z tym nic wspólnego. Kwestionariusz ankiety to częste narzędzie badań, szczególnie na kierunkach humanistycznych, jak np. socjologia a ostatnio badania Inernetu to nośny temat.

Kamyk

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Maja 31, 2005, 00:06:52 »
Mam nadzieje ze wyniki ankiety zostana przedstawione. Szczerze mowiac licze na chlodna statystyke + jakies ciekawe spostrzezenia (np czysto teoretycznie bo nawet nie pamietam kolejnych pytan - robilem ankiete dzis rano - co piaty z naszego forum pisze by pochwalic sie wiedza , co dziesiaty wybiera to i to , a 28 osob w zakladdce inne wpisalo '&*&' itp itd)
Pozdrawiam!