I pozwala tylko na latanie na raz dwóch osób - nie tylko w jednej maszynie - ale na cały serwer, tak można się szkolić... ale walczyć na pewno nie. Zresztą te mody to czysta prowizorka. W takim modzie TopGun, w którym niby można polatac tomcatem... co z tego, że można, jak model lotu, awionika i kokpit są z Su-33, a gdyby nie limit masy to można by na tego F-14 tam załadować 6 phoenixów, 4 sparrowy i 2 sidewindery na raz.
W kwestii formalnej... Max podwieszeń na F-14 to 8 węzłów z czego 4 pod kadłubem na Phoenixy, 2 pod skrzydłami na Phoenixy lub Sparrow lub Amraam i 2 pod pylonami skrzydłowymi chyba tylko na Sidewinder.
Oczywiście zamiast tych skrzydłowych wewnętrznych i kadłubowych możesz pdowiesić coś innego, jak zbiorniki paliwa zdaje się, ale więcej podwieszeń jak 8 mieć nie będziesz - niestety...
OIDP...
Wilk - zupełnie inne kolory, biały nosek, wloty powietrza do silników gdzie indziej....

QDL - wiedziałem, że mi odpiszesz - "jak się nie podoba to nie kupuj".

Ale to nie rozwiązuje problemu.
Osobiście dla mnie podstawowym priorytetem jest stosunek jakości do ceny. I niestety, przykro mi bardzo, ale DODATEK za 118 zeta (jak sobie SAM ZASSAM) to jest..... Przekręt. Za głupiego patcha? Kiedy oryginał LOMAC kosztuje 3 razy MNIEJ?
Gdyby to był jakiś extra wypasiony samolocik jak PMDG 737 do FS2004 - no to jeszcze jeszcze w TŁOKU UJDZIE.
Ale tutaj, od ED dostajemy przerobione to co już mieliśmy i kilka popraweczek do modelu lotu, które (gdyby mieć edytorek) można by sobie samemu poprawić, jak w FS2004.
Latam na FS2004 na VATSIM i wiem mniej więcej ile pracy co kosztuje (bo sam przerabiałem na własny użytek ichniejszego avsim.com F-14D Tomcat aby latała jak trzeba).
Ale w tym przypadku?
Może, gdybym pracował i miał więcej kasy to EWENTUALNIE bym się skusił, ale w tej sytuacji pozostaje mi jedynie osiołek a i tak zabrakło mi klucza do Star Force.
(adminie - litości, i tak nie podaję co i jak i gdzie...

)