Autor Wątek: 1.2 "Black Shark"  (Przeczytany 141922 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #135 dnia: Sierpnia 29, 2005, 20:02:53 »
Cytat: McHaron
Patrząc na bieg wydarzeń można spokojnie zaryzykować stwierdzenie, iż chłopaki wymyślili sobie, że będą dodawać sobie po jednej maszynce co jakiś czas do istniejącego symulatora, jak w MFS. Tylko chyba chłopcy postanowili być sprytniejsi od samego Króla Microsoft'u i zamiast pozwalać ludziom wybierać, co chcieliby mieć flyable, to oni zmuszają do trzymania ciągłości serii ... nie fair Bracia Panowie, nie fair. I tak kupię 1.2, ale ten niesmak pozostaje...

Tak zważywszy,że po 1.2 więcej już nic nie będzie  :mrgreen:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

swier

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #136 dnia: Sierpnia 29, 2005, 22:43:31 »
Cytat: AnD
Najbardziej mnie martwi, że będzie z tym jak z serią Olegową. Tzn. nie pograsz w Sharka jak nie kupisz LockOn i Flaming cliffs...

jeśli dobrze zrozumiałem, to ... nic bardziej błędnego  :)   Już wcześniej pisałem, że BSh będzie wg zapowiedzi produktem standalone, z mozliwością współpracy z LO/FC

imho bardzo dobry pomysł

co do maszynki dodanej ... znowu imho bardzo dobry pomysł. ostatni sim bojowego choppera to ... EECH. Czyli dooobre parę latek nie było na rynku czegoś takiego

I tak jak słusznie Kusch zauważył  :wink:  po BSh seria LO/FC nam się kończy i zaczyna zupełnie nowa jakość .... jeśli śledzicie temat to wiecie o czym mówię

Z FSem bym LO/FC nie porównywał. To sa dwa KOMPLETNIE rózne produkty

A jesli porównamy LO/FC z bliższą mu 'ideowo' serią FB/itd, to ja widzę różnicę klasy. ED wypuszczając nowy dodatek daje nam jedna maszynkę, ale full wypasioną. Tak, że mucha nie siada. A nie 20 różniących się jedynie kokpitami - jak znany redakcji Olo M.

Ja tam nie mam zastrzeżeń ani do polityki ED ani do kierunku w którym idą. Potrafili iść swoja drogą, a nie skakać jak anegdotyczne już yorki pod dyktando ubikacji

McHaron

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #137 dnia: Sierpnia 29, 2005, 22:49:03 »
Cytat: Kusch
Tak zważywszy,że po 1.2 więcej już nic nie będzie

Kusch, skarbie Ty mój... załamujesz mnie ... jeżeli oni chcą zakończyć ten proceder na poprawce 1.2 ... UPS! Ależ Wodzu! Co Wódz? - To ja dziękuję!...

Tak poważnie, to jeżeli 1.2 jest końcem, to baaardzo źle. Trzeba będzie monitować o zmianę decyzji!

[ Dodano: Pon 29 Sie, 2005 22:52 ]
Cytat: swier
Z FSem bym LO/FC nie porównywał. To sa dwa KOMPLETNIE rózne produkty

No nie bądźmy tacy dosłowni, to wiedzą wszyscy.

[ Dodano: Pon 29 Sie, 2005 22:53 ]
Potrafili iść swoja drogą, a nie skakać jak anegdotyczne już yorki pod dyktando ubikacji ...

... i to wredne dyktando, jak w przypadku każdego Uberkapitalisty.

Boxster

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #138 dnia: Sierpnia 29, 2005, 22:58:25 »
Winni jeszcze dodać jakiegoś "wirokoptera" dla niebieskich. Marzą mi się pościgi za zdobyczą w ciasnych wąwozach i pojedynki kluczy kawalerzystów...
Dobrze czasami pomarzyć...

Ajti

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #139 dnia: Sierpnia 30, 2005, 12:04:03 »
Cytat: Boxster
Winni jeszcze dodać jakiegoś "wirokoptera" dla niebieskich. Marzą mi się pościgi za zdobyczą w ciasnych wąwozach i pojedynki kluczy kawalerzystów...
Dobrze czasami pomarzyć...

Właśnie dlatego sądzę, że BSh będzie 'fajny' tylko przez kilka dni... mało osób będzie tym latać on-line, ponieważ nie będzie miał zbytnio szans z efami czy nawet suką25... tak myślę.
Seria LockOn powinna się skończyć na Apachu... albo coś w tym stylu (w każdym bądź razie jakiś zachodni śmiglak).

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #140 dnia: Sierpnia 30, 2005, 13:10:04 »
Ale będzie można pograć Ruskimi na Turków tym samym "kopterem" i jest fajnie. Lub w coperative

McHaron

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #141 dnia: Sierpnia 30, 2005, 14:06:39 »
Cytat: Ajti
Właśnie dlatego sądzę, że BSh będzie 'fajny' tylko przez kilka dni... mało osób będzie tym latać on-line, ponieważ nie będzie miał zbytnio szans z efami czy nawet suką25...

Tak??? No to do najbliższego spotkania w górach ...  :lol:

Widzisz, kawaleria powietrzna ma naprawdę duże możliwości, trzeba tylko umieć je wykorzystać ... użyć wyobraźni.

Ajti

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #142 dnia: Sierpnia 30, 2005, 15:36:54 »
Pożyjemy... zobaczymy :)
To na razie tylko moje odczucia... aczkolwiek chętnie polatam Hokum'em
Kto wie... może się na niego przesiądę :P

kaa

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #143 dnia: Sierpnia 31, 2005, 11:46:43 »
miodek. pikne obrazki.

ps
a może AH-1? kebabskie bądź hamburgerskie. ostatnio Cobrą latałem w... Gunship 2k!

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #144 dnia: Września 06, 2005, 12:52:15 »
Mamy już oficjalną zapowiedz na stronie ED;
http://www.lockon.ru/index.php?end_pos=950&scr=default&lang=en

swier

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #145 dnia: Września 06, 2005, 14:07:07 »
:564:  

hihi ale te minimalne wymagania sprzętowe to chyba do tylko funkcjonowania interface'u gry są. Bo polatać to chyba by sie nie dało  :lol:

Ajti

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #146 dnia: Września 06, 2005, 15:03:28 »
Bo polatać to chyba by sie nie dało

Ciężko będzie latać kosiakiem nad jakimś większym miastem, a przecież o to chodzi w trzepaczkach...
No chyba, że coś usprawnią... jeśli cokolwiek da się w tej grze usprawnić  :572:
Screeny przecudne... aż się chce kupić tą grę!

P.S. A wiadomo coś o serverze dedykowanym?

NESQUIK

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #147 dnia: Września 06, 2005, 16:15:15 »

hihi ale te minimalne wymagania sprzętowe to chyba do tylko funkcjonowania interface'u gry są. Bo polatać to chyba by sie nie dało  :lol:

No nie straszcie, chyba nie bedzie tak zle? Jak komus FC chodzi w miare plynnie to Black Shark tez powinien, grafika to przeciez to samo, a smiglowiec jest wymodelowany jak Su-25T w FC.

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #148 dnia: Września 06, 2005, 17:03:21 »
Gdzieś na forum padło zdanie twórców Czarnego Rekina,że zmiany wprowadzone w 1.2 nie wpływają na płynność gry.

Ajti

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #149 dnia: Września 07, 2005, 14:46:40 »
Cytat: Kusch
Gdzieś na forum padło zdanie twórców Czarnego Rekina,że zmiany wprowadzone w 1.2 nie wpływają na płynność gry.

W takim razie... mam nadzieje ze BSh rzeczywiscie bedzie ostatnim elementem locka, a potem zaczna pisac od podstaw nowy program... bo przeciez tak nie moze byc  :|
LO to narazie jedyna gra jaka nie chodzi mi na maxymalnych ustawieniach... cala reszta smiga bez problemu... nawet doom3 i jakiestam farcry