Autor Wątek: Raptor  (Przeczytany 33436 razy)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Raptor
« Odpowiedź #120 dnia: Listopada 19, 2009, 09:12:11 »
No i? Jak zasypie, to trzeba odśnieżyć, jak szybka się zabrudzi - to przetrzeć. Nic tak skomplikowane nie jest bezobsługowe. Nie ma w tym absolutnie nic dziwnego :).

Co nie zmienia faktu, że trochę śniegu i pozamiatane... a w zasadzie ktoś musi pozamiatać ;)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #121 dnia: Listopada 19, 2009, 14:08:58 »
Ja chcę! Ja chcę!  :karpik
F-16C Block50 driver...

« Odpowiedź #122 dnia: Listopada 19, 2009, 14:28:05 »
Ja chcę! Ja chcę!  :karpik
U mnie możesz pozamiatać. Co prawda nie Raptora, ale za to miotełkę ci załatwię taką jak na zdjęciu. :118:

« Odpowiedź #123 dnia: Listopada 19, 2009, 14:34:47 »
No i sprzęcicho...

[załącznik usunięty przez administratora]
Pink Floyd rządzi!

« Odpowiedź #124 dnia: Listopada 19, 2009, 21:56:25 »

Narazie eskorta.

Albo pilnuje startu promu albo ładnie wygląda ta tle startu promu do wyboru.
W reportażu trzeba oddać nie tylko to, co widzisz, ale także to, co widzi ktoś inny. (..) Tego kogoś trzeba znaleźć i odpytać. Odwrotnie niż w działaniu korporacyjnym: w każdej firmie jest przynajmniej jeden człowiek, który wie, o co chodzi. Tego człowieka trzeba zidentyfikować i natychmiast wyp.....yć.       Krzysztof Mroziewicz

poko24

• Gość
« Odpowiedź #125 dnia: Listopada 19, 2009, 21:59:56 »
Bombafoty Darek!

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #126 dnia: Grudnia 02, 2009, 12:50:46 »
Raptor na wystawie w Dubaju:

« Odpowiedź #127 dnia: Grudnia 02, 2009, 13:46:30 »
Podwykonawcy i ich wkład w produkcję:

Uzbrojenie:

Ciekawe czy jakiś wpadnie na przyszłoroczne ,jubileuszowe ILA 2010 do stolicy Kraju Teutonów.  :067:
A fighter pilot is noted for intelligence, independence, integrity, courage, and patriotism. "Fighter Pilot" is a state of mind, not a job title. Therefore, not all people who fly fighters are fighter pilots, nor do all fighter pilots fly fighters, some of them drive trucks.

« Odpowiedź #128 dnia: Grudnia 15, 2009, 21:17:58 »
Załadunek AIM-120
W reportażu trzeba oddać nie tylko to, co widzisz, ale także to, co widzi ktoś inny. (..) Tego kogoś trzeba znaleźć i odpytać. Odwrotnie niż w działaniu korporacyjnym: w każdej firmie jest przynajmniej jeden człowiek, który wie, o co chodzi. Tego człowieka trzeba zidentyfikować i natychmiast wyp.....yć.       Krzysztof Mroziewicz

« Odpowiedź #129 dnia: Lutego 22, 2010, 11:53:11 »
http://www.youtube.com/watch?v=IR_g-FhdHLg

Pokaz + debriefing. Polecam - szczególnie na HD.  :021:
A fighter pilot is noted for intelligence, independence, integrity, courage, and patriotism. "Fighter Pilot" is a state of mind, not a job title. Therefore, not all people who fly fighters are fighter pilots, nor do all fighter pilots fly fighters, some of them drive trucks.

« Odpowiedź #130 dnia: Lutego 22, 2010, 22:54:17 »
Podobno to obrazekz F/A-18

« Odpowiedź #131 dnia: Lutego 23, 2010, 00:42:21 »
Sa tez z T-38.  Pytanie ... ile tych F-18E/T-38 zostalo poswieconych na ten jeden biedny (oraz stary i dosc znany) obrazek? :)
W dodatku pilot F-18 nie trzymal sie reguly (nie zblizac sie wiecej niz 1000' do F-22), i za to oberwal (ale na pewno tez poklepali :D )
A za to pilot F-22 na pewno tam cos mial powiedziane na ten temat, tez.

« Odpowiedź #132 dnia: Lutego 23, 2010, 09:06:18 »
Załączone zdjęcie ma jedynie charakter dekoracyjny, poglądowy od strony "celownika" i nie stanowi dowodu na tezę "F-22 - złom" :)

« Odpowiedź #133 dnia: Lutego 23, 2010, 12:13:04 »
A to nie jest przypadkiem obrazek z EA-18G Growler?

« Odpowiedź #134 dnia: Lutego 23, 2010, 14:00:59 »
Growler trafil AMRAAMem o ile pamietam :)

dareQ, czy Pan ma drugi obrazek tez?  Pokazuje interesujace cechy systemu celowniczego lub symulacijnego, tzn. pokazuje gdzie cel zostal by trafiony.