Mam takie małe pytanko, skoro tak jej nie znosisz to po co jeszcze tam pracujesz? No weź no bądź w zgodzie sam ze sobą
W jak ciężkim stanie musisz być, aby wyciągnąć wniosek, że nie znoszę? Lubię wszystkie maszyny latające, a zwłaszcza te na których pracuję. Ale nie przyznam się do tego co mi się w F-16 podoba

Za to fascynujące jest obserwowanie takich skrajnych zjawisk jak psychozy. Nie wiem czemu ten samolot powoduje takie zmiany u niektórych. Doznają silnych zakłóceń w postrzeganiu rzeczywistości, a procesy myślowe ulegają całkowitej dezintegracji uniemożliwiając tym samym wyciąganie logicznych wniosków. Aby zbadać zjawisko należało uruchomić aparat badawczy i wywołać falę zjawisk. Akcja i reakcja. Modulowanie obrazem i słowem. Przy czym przedstawiłem skądinąd ciekawe zdjęcia i zgodne z prawdą opisy
*, choć z celowo użytym stylem, charakterystycznym dla...Panowie wszystko pod kontrolą Norbert wciąż żyje.
Bo Czesio jest obcym agentem, ale słabym i animozje uzewnętrznia
Sun nie musisz odwracać uwagi w ten sposób, zawsze podejrzewałem Ciebie o konszachty z Chuckiem Norrisem. Proszę Was tylko - nie zgrywajcie znowu internetu na dyskietkę bo nam dane z forum poginą

*Bo w okresie "Zimnej wojny" a więc do upadku ZSRR w 1991 roku, a nawet trochę później bo do czasów wprowadzenia AIM-120, uzbrojenie i osiągi F-16 używanych w lotnictwie państw europejskich nie pozwalały na podjęcie równorzędnej walki z MiG-29.