Autor Wątek: Newview.  (Przeczytany 27052 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Newview.
« Odpowiedź #90 dnia: Lutego 17, 2011, 20:41:22 »
Witam...

Wiele wątków otwieram, bo jestem tu nowy. Napiszę moją krótką przygodę z hatem alias grzybkiem.

Mam Il2 1946 4.09m + UP najnowsze dostępne, 2.01.
Co mi się przydarzało, to... że w którymś momencie, nie wiem jak, ale hat sam z siebie zaczynał działać jak mysz. Szukając innych rzeczy, co jakiś czas zaglądałem do conf.ini. Robiąc różne tam rzeczy... nagle hat przestał działać, pewnie przywróciłem stary, kopiowany dla bezpieczności (celowo to napisałem  :003:) plik i dlatego to straciłem. Wyszukałem w końcu ten wątek. Robię jak w opisie... krok po kroku... Jakość w grze jednak mi nie odpowiadała. Jak wspomniałem, hat działał jakimś cudem jak mysz, płynnie i bez "szarpania" grafiki. No to znowu do NewView i mieszam... jednak nie wiem jak usunąć tzw. bindy... Sobie myślę nieprawo i grzesznie, czyli, usunę ten sofcik i trudno... Włączam grę i co się ukazuje mym oczom? Hat płynnie, bez cofania przemieszcza się po kabinie jak... wcześniej gdy to pisałem. Na koniec tylko powiem, że u mnie zdaje się ta zmiana załatwiła wszystko na amen - czyli ku chwale hat:
- w iłowym conf.ini jest linia trackIRUse. wartość parametru powinna wynosić 1. jeśli wynosi 0, to należy zmienić.
Miałem 0, mam 1 i działa pięknie i bez zarzutu  :banan
Dla porządku, mój radosny patyk to: Logitech Extreme 3D. Nie jest to najwyższa, ale jak widać i nie najniższa półka. Może te kilka słów komuś ułatwi może nie życie, ale chociaż latanie  :001:
Odmeldowuję się, salut  :001:

« Odpowiedź #91 dnia: Kwietnia 17, 2011, 10:57:36 »
Panowie, jak powinna wyglądać aktualizacja nview na nowszą wersję? Usunąłem stare pliki i wrzuciłem pod tą samą ściężkę nowego. Wywala mi w logu że:
 "plik DLL nie istnieje jako główny"
No i oczywiście nie soft nie działa :(

« Odpowiedź #92 dnia: Marca 10, 2012, 13:21:42 »
Panowie, jak powinna wyglądać aktualizacja nview na nowszą wersję? Usunąłem stare pliki i wrzuciłem pod tą samą ściężkę nowego. Wywala mi w logu że:
 "plik DLL nie istnieje jako główny"
No i oczywiście nie soft nie działa :(

Zdaje się, że najlepiej jest pobrać nowy NewView 37m.
« Ostatnia zmiana: Marca 10, 2012, 14:18:06 wysłana przez KosiMazaki »