Autor Wątek: Air Show Radom 27-28 sierpień 2005  (Przeczytany 38553 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Waylander

• Gość
Air Show Radom 27-28 sierpień 2005
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 29, 2005, 15:24:56 »
Cytat: Elwood
A w ogóle to powinna się przejść na drugi koniec budynku, bo zdaje się że coś się tam dymi...

A tam Yoyek wiadrem gasi płonącego chomika...  :mrgreen:

Ja powinienem być w Radomiu.  Nie ma to jak spanie w furgonnetce :) Na parking strzeżony się pojdzie, 10 zł za pół doby i można kimać :D

« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 30, 2005, 15:14:42 »
Cytat: McHaron
Z tym akademikiem dobry pomysł, ale należy o tym pamiętać, że akademiki mają czasem "godzinę policyjną" :).

Godzina policyjna obowiązuje dla osób które nie posiadają Kart Mieszkańca danego Osiedla Studenckiego.  W chwili wynajęcia pokoju dostajesz taką tymczasowa kartę i jesteś przepuszczany przez Firewalle na partierni nawet o 3 w nocy (tak przynajmniej jest w Krakowie)
We'll come in low, out of the rising sun, and about a mile out, we'll put on the music...

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 30, 2005, 23:18:38 »
Cytat: Gizmo
Godzina policyjna obowiązuje dla osób które nie posiadają Kart Mieszkańca danego Osiedla Studenckiego.  W chwili wynajęcia pokoju dostajesz taką tymczasowa kartę i jesteś przepuszczany przez Firewalle na partierni nawet o 3 w nocy (tak przynajmniej jest w Krakowie)

No dobra, OK, ale nawet w Krakowie wszystko zależy od akademika, bo inaczej jest w AGH, inaczej na WSP, a zupełnie inaczej w Nawojce. Wszystko zależy od akademika.
Wiele akademików w ogóle nie wynajmuje pokoi nikomu, poza studentami danej uczelni.
O tym, o czym Ty mówisz też wiem, ale zdarzają się akademiki ostrzejsze i nie chciałbym trafić na taki, akurat ten 1 z 1000 i tylko o to mi chodzi. Z resztą wszystko Pro Publico Bono.  :564:

noe

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 30, 2005, 23:37:06 »
Witajcie!!!
Najpierw odpowiem Elwoodowi który twierdzi że Radom nic nie może załatwić.
Tak jak Josiv napisał proponowałem pomoc na samym początku tematu.Zainteresowanie małe więc sobie odpuściłem.
Co do spania obdzwoniłem akademiki a zwłaszcza ten największy i niestety odsyłaja z kwitkiem,co do hoteli to chyba sobie odpuscicie bo ceny powalaja od 80-wzwyż!
Zostały bursy szkolne gdzie poinformowali mnie że istnieje taka mozliwość ale muszę z dyrekcją rozmawiac a cena ok 20-30 za dobe!
jest jeszcze inna ewentualność koleś wyprowadza się ze swojej kawalerki na większe i jak zdąży będzie pusta tzn bez wyr ale od czego są materace wstępnie z nim gadałem chciałby po 10 zeta od głowy myslę że miejsca są dla max 8 ludzików!Więc kto pierwszy ten lepszy!
Oczywiście zastrzegam sobie prawo rezerwacji miejsc dla bardziej znajomych mi osób!!!
Więc oczekuje na wstepne zgłoszenia potwierdzone na PW jeśli takowych nie będzie do niedzieli odpuszczam sobie temat!!!
Co do pokazów w piątek  to się wszystko okże na początku sierpnia!!!

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 01, 2005, 11:08:52 »
Cytat: noe
Obdzwoniłem akademiki a zwłaszcza ten największy i niestety odsyłaja z kwitkiem

No to apropos akademików sprawa jasna ... hm

noe

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 04, 2005, 15:25:20 »
Ok temat umarł więc sie nie czepiać ani Radomia ani Noe (chęci maiłem ale widać nie warto)!!!!!!!!!!!!!!
To tyle z Radomia!!!!

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 22, 2005, 20:00:54 »
Cytat: Elwood
Dziś z kolei jesteśmy już na tyle duzi, że jak sądzę dalibyśmy radę wytłumaczyć pani, że jest nas dwudziestu...
Jak na razie to widze 2 + 2 miejscowych i żadnych postępów w załatwianiu czegokolwiek.

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #37 dnia: Lipca 22, 2005, 20:11:08 »
A ja i tak przyjade  :564:

pawel

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Lipca 22, 2005, 21:32:02 »
Ja również pojadę, więc kolegów z Warszawki chętnych na wyjazd zapraszam na priwa, może pojedziemy razem. Mam samochód, ale mogę pojechać i pociągem jak zbierze sie nas większa grupa...będzie weselej.
pozd
pawel 'VIPER'

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #39 dnia: Lipca 23, 2005, 00:01:49 »
Witam!

Nie wiem czemu przeoczyłem ten temat. :|

Ja wybieram się na pewno i jakby ktoś coś organizował to ofkors się dostosuję. Jadę najprawdopodobniej samochodem i z chęcią kogoś zabiorę. Pawle - jeślibyś chciał to służę. Jeśli pojadę to na pewno samochodem, więc mam do dyspozycji conajmniej trzy miejsca, o ile moja Luba zechce ze mną pojechać.

Pozdrawiam

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Lipca 23, 2005, 11:12:49 »
Moim domem w Radomiu bedzie chyba namiot... ale kto wie... moze jakis F16?  :mrgreen:
Fajnie byloby jakis stolik forum zalatwic z logo zeby mozna sie tam spotkac... no wiecie... takie male stoisko, a zarazem reklama :wink:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #41 dnia: Lipca 24, 2005, 22:10:00 »
No to fajnie, mamy troche wiecej ludzi, ale nadal nikogo kto przemówił by administaracji akademika czy hotelu, że 80zł za dobe to lekkie przegięcie, i że nad morzem taniej się płaci za kwatere.

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Lipca 25, 2005, 08:11:16 »
Ja będę na imprezie  :mrgreen: Przyjadę domkiem na kółkach, jest nim biały seat alhambra :D Jak zobaczycie w nim śpiącego siersciucha to będę ja :D:D:D:D

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Lipca 25, 2005, 08:24:02 »
i że nad morzem taniej się płaci za kwatere.

obawiam się że organizatorzy uberprzebiegle upewnili się iż w tym czasie nie będzie nad morzem około setki maszyn 'do pomacania' i stąd ich niecodzienna buta w dyktowaniu cen

Może inaczej - jest tam pole namiotowe?

Marioosh

• Gość
Transport z Krakowa
« Odpowiedź #44 dnia: Lipca 25, 2005, 11:02:43 »
Wygląda na to że będę miał jedno wolne miejsce w moim cienkim Silver Hornecie.  :P  Więc jeśli ktoś z Krakowa jest chętny...