Olo się zmartwił, że BoB II ma fajny filmik z sekwencji startowej Spita (notabene nie można już go zassać

), więc sam umieścił to:
Someone like to post videos. I ususally don't make it.
However here is our Spitfire MK I cockpit in mpg format (Note: 41Mb)
Note. It is in Engine, but animation not programmed. It just shows the possible animation of details and how it is done from the precise point of view (such things we try to do for each flyable aircaft cockpit). So when you see pedals working "wrong" this doesn't measn that in real sim they will work the same way. Here just to show movement of separate details which in program will moves as it should SmileSmileSmile
http://files.games.1c.ru/il2pict/SpitfireMKI.mpg-----------------------
Moje tłumaczenio-streszczenie:
Niektórzy lubią zamieszczać linki do filmików. I zazwyczaj tego nie robię.
Aczkolwiek to jest kokpit naszego Spita Mk.I (do BoBa) w formacie mpg.
To jest silnik, ale bez animacji. To tylko pokazuje jak animacja detali może wyglądać i jak to zostało wykonane z punktu widzenia precyzji (staramy się to zrobić dla każdego samolotu, który będzie w BoBie oddany do rąk graczy). A więc, jeśli widzicie źle działające pedały orczyka to nie oznacza, że w finalnej wersji sima faktycznie będą one źle działać. Proszę, daję to by pokazać jak wyglądają pewne detale i jak wygląda poruszanie się pewnych części, które w grze będą poruszać się tak jak powinny (be sure)

-----------------------
Ja niestety nie widziałem tego filmu z BoBa II Shockwave, więc nie mam porównania. Ale ten filmik Ola to nic poza demonstracją tego jak się niektóre rzeczy poruszają w kokpicie. Rzekłbym, że trochę więcej niż w FB się rusza... ale nie, żeby to było jakieś nadzwyczajnie... no i o czymkolwiek mówiło
Po prostu Olo musiał się pochwalić po tym filmiku z sekwencją startową w BoBie II. A poza tym to uwielbiam te jego zapewnienia - teraz to działa źle, ale be sure potem będzie działać dobrze rofl
Pozdrawiam