Autor Wątek: Nikt nie jest bezkarny w sieci  (Przeczytany 11368 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tomek1988

• Gość
Nikt nie jest bezkarny w sieci
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 28, 2005, 23:18:08 »
Nie skończy się na strzale w kolano :567: ?

« Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 28, 2005, 23:27:22 »
w jedno napewno nie :D ale w dwa  :twisted:
Robert Krzesiak @ Graf @ I/KG200_Doktor  1972-†2006
Salute!

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 29, 2005, 00:10:05 »
Cytat: Schmeisser
Blitz nie ma przeglądu wbitego...
Zapakujemy go do bagażnika w poldasie

Nawet My nie przeskoczymy niemieckiego TUV'u  :(  :(  :(  Znowu 30 SSmyków w Poldasie <ściana>
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Elwood

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 29, 2005, 00:16:41 »
Dobra, zostaw, ja zadzownie jutro sie podjedzie i sie zalatwi ten przeglad, no daj spokoj.
A z Poldasem to sie do Kosa podskoczy, to moze nawet nam od razu nagrzewnice zrobia. Zima idzie, a rury nie ma...
Mowilem zeby Docent oddal tamta, ale sie uparl ze nie i co, teraz mamy na rzemiosle jezdzic ?
NIGDY.

Moze Meyer cos zalatwi ?..

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 29, 2005, 01:08:25 »
No to Ty załatwiaj bo ile można jeździć z kaloryferem zamiast nagrzewki. Aha, ja tym razem nie jadę na bagaźniku dachowym. Mayer się przewietrzy, mam dość jak mnie Schmeisser gnieciez jednej strony z z drugiej rudel od łopaty kiedy strzelamy popisa na szosie.

Docent jeszcze nie oddał tej rury?....damn :roll:

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 29, 2005, 01:35:17 »
Widzisz Piotrek ? Trza bylo z wazelina a nie korektorem  :mrgreen: yhhh, a dobry pilot sie z Ciebie zapowiadal yhhh.  :twisted:

Daj adres to chociaz wianuszek przysle...

« Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 29, 2005, 01:57:26 »
Wiem, że wiele ryzykuję i jeszcze do tej pory mam miękkie nogi. Piotrze muszą Cię ostrzec.
Bądź gotowy dziś do drogi, drogi którą dobrze znam, lub zmień szybko lokal, to nie żarty byli u mnie.
A było tak;„Zaszczekał mój pies (wiesz widziałeś go przecież) następnie zawył podkulił ogon i schował się pod stół. Wstałem z łóżka i podszedłem do drzwi. Usłyszałem na klatce i schodach stukot podkutych butów, szelest płaszczy a następnie walenie kolbą w drzwi, gdy spojrzałem w wizjer ujrzałem wylot lufy Lugra. To byli ONI!!
Padło tylko jedno słowo „byte” i wskazali wyjście. Przed bramą stał samochód a przy nim oparty o uchylone drzwi stał ON. Czarny długi płaszcz sięgający do kostek prawie zasłaniał błyszczące w świetle ulicznej latarni buty. Daszek czapki ze złotym okuciem zasłaniał ukrytą w mroku twarz. Ale ja wiedziałem, przed kim stoję, nogi miałem jak z waty. O jego ostatniej akcji z uwielbieniem rozpisywała się prasa. Pomyślałem to już koniec, ale, za co? Nigdy nie złamałem przecież regulaminu? Na urodziny wysłałem mu prezent. Te kilka sekund trwały wieki. Zdecydowanym bezszelestnym ruchem sięgnął do wewnętrznej kieszeni, (w nogach poczułem drżenie) i wyciągnął.... z niej.... mazak, jakaś usłużna ręka podała czarny notes ze srebrnym wytłoczeniem czegoś w kształcie błyskawic. Z twardym akcentem przez zęby zasyczał jadowicie, adresss....  verfluchte banditen
I wszystko stało się jasne, wiedziałem czyjego adresu żądają. Wybacz musiałem im go podać. Trzasnął gdzieś z boku bezpiecznik Schmeissera drzwi auta mlasnęły o gumowe uszczelki i z piskiem opon ruszyli w kierunku Targowej. A ja jeszcze długo stałem w kapciach i samych gaciach na środku ulicy i zastanawiałem się jak mogło do tego wszystkiego dojśći, po co Ci to było”
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 29, 2005, 12:51:58 »
Chcieliśmy sprawdzić tylko stan licznika gazowego ;]

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 29, 2005, 12:56:43 »
RESPECT  
Najpierw delikwenta trza :wpale: a jak nie pomoże to :504:

Później pozostaje straszna broń jakim jest Mazak z adapfffterkiem lub rurą od poldasa  :twisted:

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 29, 2005, 13:12:32 »
Cytat: Waylander
straszna broń jakim jest Mazak

Tylko co na to Konwencja Genewska? Jak to się ma do międzynarodowych umów o redukcji uzbrojenia w Europie?

Wiecie co? Lepiej nie krzyczmy tak głośno że mamy Mazaka. Bo jeszcze Amerykanie zrobią nam wjazd pod pretekstem posiadania WMD... :roll:
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 29, 2005, 13:42:11 »
No proszę, proszę ... :)

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 29, 2005, 14:09:32 »
Cytat: Rola
Cytat: Waylander
straszna broń jakim jest Mazak

Tylko co na to Konwencja Genewska? Jak to się ma do międzynarodowych umów o redukcji uzbrojenia w Europie?

Wiecie co? Lepiej nie krzyczmy tak głośno że mamy Mazaka. Bo jeszcze Amerykanie zrobią nam wjazd pod pretekstem posiadania WMD... :roll:

Nie moga, Mazak przechodzil szkolenie w CIA, KGB, I17... Tylko kurcze w sumie BenLaska tez :P Ehh, dzis nic nie jest pewne..

« Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 29, 2005, 14:17:09 »
...i ZTM, MP3, VHS, DVD...już nic nie mówię... AAA! Za plecami coś zaskrzyyyyyyy

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 29, 2005, 14:18:02 »
Ja to przechodziłem szkolenie u Borewicza później do W11 mnie chcieli ale dawali mi Vento zamiast Poloneza więc odmówiłem.

Elwood

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 29, 2005, 14:19:01 »
Rura. Fafluchte kto ma rurę ?!
Bo stoimy...