Słuchaj, nie ma sprawy. Ja zawsze jestem chętny na loty, chłopaki z mojej eskadry również. Jest tylko jeden problem ... Wszyscy mamy FC (1.1) i z tym też raczej póki co nie da się nic zrobić. Za kilka miesięcy wyjdzie 1.2 i o ile nic się nie poknoci, pokupujemy sobie to pierwszego dnia jak się pokaże

.
Naprawdę nie będzie Ci łatwo znaleźć kogoś z 1.02, na HL ja taki serwer widzę raz na kilka dni.
Wiem, że "łatwo się mówi", ale postaraj się jednak kupić FC. Wersja download to w tej chwili tylko $18.99 = 60 PLN i będziesz miał kłopot z głowy. Jak Polakom się nie będzie chciało to polatasz na HL z kimkolwiek. Słowacy dobrze latają, 169th bardzo dobrze lata (Belgowie, mają swojego TS'a można do nich się podpiąć chętnie pogadają z Tobą i powalczą wspólnie). Jest też kilku samotnych wilków, na przykład "Pilotasso" - tego to raczej trzeba omijać, jak lata po przeciwnej stronie

)), dobry jest - Latający Holender.
To tyle, wiem, że nie takiej odpowiedzi się spodziewałeś. Mam nadzieję, że jednak nakłoni Cię ona do zakupienia FC. Pozdrawiam.