Autor Wątek: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II  (Przeczytany 195173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rolam

Odp: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II
« Odpowiedź #915 dnia: Marca 01, 2007, 08:34:51 »
No i lipa.  Instalki w firmie. Nie wygrzebie się do soboty. Takze tylko sobota zostaje.
Macie w ramach przeprosin piwo u mnie.
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

balc3r

• Gość
« Odpowiedź #916 dnia: Marca 03, 2007, 00:01:47 »
No i dzisiaj zaliczyłem ciekawe parkowanie awaryjne :D (Mav, też jesteś tylko, że na jednym screenie ;/ ).

no i wychodzi latanie po pijaku  :004:

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #917 dnia: Marca 03, 2007, 00:19:53 »
Skoro już mowa o awaryjnych lądowaniach, to też mam ciekawą fotkę z zeszłego tygodnia chyba:

Jak lądowałem miałem jeszcze oba skrzydła, nie miałem silników (menek zabrał  :003:), za twardo przyziemiłem łamiąc podwozie, skrzydło zostało na pobliskim domku, myślałem że nie wyhamuje przed tym domem więc wysiadłem. (jak widać niepotrzebnie) :021: :021: :021:
DCS/FSX/AC/pCARS

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #918 dnia: Marca 03, 2007, 01:09:36 »
Grrrrr... Znowu mnie party ominęło :/

Offline Rolam

« Odpowiedź #919 dnia: Marca 03, 2007, 12:02:42 »
 :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:     
Klękam przed Wami...
No nie da się... nie mogę dotrzymac terminu. Zaraz znów wracam do serwerowni...

moje GG to 4263344.
jeśli tylko wieczorem zobaczycie IPka... to zapraszam.
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #920 dnia: Marca 03, 2007, 12:19:09 »
No i dzisiaj zaliczyłem ciekawe parkowanie awaryjne :D (Mav, też jesteś tylko, że na jednym screenie ;/ ).

Patrz qrdl, myśmy głupi cieszyli się że nam dobrze idzie wczoraj, a tu oni się nam wystawiali bo chcieli lądowania awaryjne poćwiczyć.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #921 dnia: Marca 07, 2007, 16:36:37 »
Patrz qrdl, myśmy głupi cieszyli się że nam dobrze idzie wczoraj, a tu oni się nam wystawiali bo chcieli lądowania awaryjne poćwiczyć.
A skąd te awarie  :banan ?

pozdrawiam,
qrdl

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #922 dnia: Marca 07, 2007, 17:48:31 »
Qrdl Przyjacielu, właśnie chodzi o to, że się wystawialiśmy żeby poćwiczyć lądowania awaryjne na drodze. :118: Ja nawet z nudów wsiadłem w SU-27 i cię zbombardowałem wbrew przepisom serwera, ale to tak dla żartu było. :020: Pewnie ty to się już nie gniewasz ale Mazak wpisał mnie na czarną liste. Obiecuje już nie psuć wam stojany takimi urządzeniami. :002:
Wpadnę  do was z wizyta SU25 :021: następnym razem.

Ostatnio nas wystawiłeś dwa razy z serwerem  ,co się stało? Rozumiem, że, raz wyjął ktoś wtyczkę, ale drugim razem dałeś opis a tu lipa. Wszyscy gotowi rozgrzani, a tu powietrze.

pozdrawiam

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #923 dnia: Marca 07, 2007, 19:36:21 »

Ostatnio nas wystawiłeś dwa razy z serwerem  ,co się stało? Rozumiem, że, raz wyjął ktoś wtyczkę, ale drugim razem dałeś opis a tu lipa. Wszyscy gotowi rozgrzani, a tu powietrze.

pozdrawiam

W sobotę postawiłem, ale wyszedłem do knajpy i ktoś, niestety z rozpędu, wyłączył kompa, pewnie zanim jeszcze do knajpy doszedłem...
W niedzielę miałem ultymatywnego kaca i serwer to była ostatnia sprawa, która mnie zaprzątała :-)

Reszty tekstów, o Twoich "kozackich" wyczynach, przez grzeczność nie skomentuję, ale widać Przyjacielu, że na stare lata nerw Ci siada, skoro w suce 27 z bombami musisz Pańcia Boskiego Logosa ścigać. Wstyd!!  :banan

pozdrawiam,
qrdl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #924 dnia: Marca 07, 2007, 20:16:13 »
No panowie, serwer stoi.....
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #925 dnia: Marca 07, 2007, 20:17:14 »
Gdzie? U kogo? Nie widzę!

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #926 dnia: Marca 08, 2007, 12:15:02 »
Nie rozumiem, dlaczego uważacie, że się wkurzyłem i dlatego z bombardowałem was w su27. Nic takiego nie miało miejsca. Jak pisałem to był żart możecie zapytać się nawet Bal3ra i innych że się śmiałem. Po za tym nie miałem w ten dzień powodu żeby się denerwować, ponieważ od samego początku nie podejmowałem żadnej walki w samolocie myśliwskim. Ktoś dał hasło, że trzeba złamać u was morale a ja jak dzieciak dałem się ponieść wyobraźni. :020:  :020: :021:

pozdawiam

bacardi london

• Gość
« Odpowiedź #927 dnia: Marca 08, 2007, 17:08:51 »
wojna to wojna :020:

byk88

• Gość
« Odpowiedź #928 dnia: Marca 09, 2007, 18:06:28 »
Panowie kiedy można z wami polatać raczej mierny ze mnie pilot ale "nie orazu Rzym zbudowali"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #929 dnia: Marca 09, 2007, 18:13:16 »
wojna to wojna :020:

A ban to ban :118:

Mnie kiedyś w prosty sposób wyprostowali z takiego myślenia na serwerze Sturmwika i widzę, że niektórym też by się to przydało dzisiaj.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"