Autor Wątek: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II  (Przeczytany 171985 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maverickdan

• Gość
Odp: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II
« Odpowiedź #225 dnia: Listopada 13, 2005, 18:20:42 »
A co to za mafia na stojance Qrdl ?Zabierz ich bo porozjeżdżam,przez tego joya nie panuje nad samolotem hehe.Qrdl masz poczucie humoru hehe.
pozdrawiam

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #226 dnia: Listopada 13, 2005, 18:20:43 »
Ja bylbym za innym rozwiazaniem.Dac Fisiom AWACSA,Amraamy i inne.Ich cel to obrona lotniska,nasz to jego destrukcja.Bedzie trudno straty jak cholera,ale jaka satysfakcja jak jakas bombka ugrzeznie w pasie.
Oczywiscie to plan na inny termin,ale warto rozwazyc.

Ile tam w Iraku spadło F-15,chyba zero,wiec kazda liczba powyzej "0" to panowie sukces  :twisted:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #227 dnia: Listopada 13, 2005, 18:21:53 »
zgadzam sie z kolega kuschem trza urozmaicic nasze rozgrywki

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #228 dnia: Listopada 13, 2005, 18:23:05 »
Cytat: Kusch
Ile tam w Iraku spadło F-15,chyba zero,wiec kazda liczba powyzej "0" to panowie sukces :twisted:
O ile dobrze pamiętam, to żaden F-15 nie został do tej pory utracowy w pojedynku powietrznym... podobnie jak żaden AMRAAM jeszcze nie chybił  :twisted:

Emo

• Gość
« Odpowiedź #229 dnia: Listopada 13, 2005, 18:23:07 »
Kusch dobrze gada dajcie mu wódki piwa czego tam chłop tylko chce. Tylko na Boga poczekajcie z tym aż mój sprzecik wróci z serwisu, miejcie litość błagam  :mrgreen:  :lol:

PS ale tłoczno tu dzis cieżko się w tematy wstrzelić koledzy z postami wyprzedają  :564:

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #230 dnia: Listopada 13, 2005, 18:37:01 »
Kolego Sundowner kiedy wreszcie z wiedzy teoretycznej przejdziesz do aktywnego wspierania naszej eskadry.Wsiadaj w efa i do roboty

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #231 dnia: Listopada 13, 2005, 18:39:39 »
He he he, jak w końcu będę miał trochę luzów na uczelni i jak joystick zacznie mi precyzyjnie działac, czyli równie dobrze może to byc następny weekend, co i przyszły rok  :P

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #232 dnia: Listopada 13, 2005, 18:54:12 »
Cytat: Tracerx
HIHIHI ale jaja to podleć jak takiś dobry w A-10 na swoje lub nasze lotnisko.
Widzę że tym nie latałeś.

Oczywiście bo generalnie brzydzę sie latać kapitalistycznym sprzętem a z amerykańskich rzeczy szanuje jedynie Chevrolet'a Caprice :mrgreen: Ale na swoja obronę mam to że latałem bez Kh58 i jakoś ubić Tora dawałem radę za pomocą petard telewizyjnych. Więc dla chcącego nic trudnego :P

A ludzie z SFWI al-Mazaq to dzielni ludzie w większości ochotnicy którzy gotowi są oddać życie za wiarę i poglądy. Może i zgina od jednej bomby ale popatrz na to tak, że najpierw trzeba tam dolecieć  :mrgreen:  :roll:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #233 dnia: Listopada 13, 2005, 18:55:41 »
Nie marudź chłopie trzeba byc twardym nie miękkim.Zawsze można znaleśc godzinkę, nawet pół,żeby polatac. Może ty dbasz o swój autorytet i nie chcesz się z kompromitowac przez dostanie batów,ale nie przejmuj się,jak się lata na serverku u Qrdla to jest zupełnie inaczej niż samemu.Ja oficjalnie zapraszam cię do wsparcia naszej drużyny.Odmowa bedzie traktowana jako zdrada hehe

[ Dodano: Nie 13 Lis, 2005 19:56 ]
I bez wykretów masz jaja czy nie ?

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #234 dnia: Listopada 13, 2005, 21:07:10 »
Ja? jaki autorytet :P

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #235 dnia: Listopada 13, 2005, 21:14:28 »
Eeee, to chyba do Sunny'ego miało być :) ? Tak mi się przynajmniej wydaje, ale tylko Maverick wie to na 100% :D .

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: Listopada 13, 2005, 21:20:22 »
Eeee, to chyba do Sunny'ego miało być  ? Tak mi się przynajmniej wydaje, ale tylko Maverick wie to na 100%  .
zgadza sie i przepraszam za brak skierowania mojego tekstu

« Odpowiedź #237 dnia: Listopada 13, 2005, 22:22:50 »
No i proszę .
Trochę się topik poruszyło i już przybyło uczestników zabawy u Mazaczka
(trzeba ten numer zapamiętać).
Była nas aż w momencie 11.Trochę się lagi pokazały ale twardo stawialiśmy
czoła Czerwonej Szarańczy.
Już nie mieli tak łatwo jak ostatnio.
A tych kołchoźników proszę mi usunąć z stojanki bo ino tłok robią kurna.

Wykopki stosunkowo udane :
Niech Moc będzie z Wami!

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #238 dnia: Listopada 13, 2005, 22:27:22 »
Aha, spoko nie zajarzyłem :D Chciałem powiedzieć że dzisiaj bylo bardzo sympatycznie. Dużo osób bo aż 11 a serwerek był na 12. Szkoda że później dopadł mnie fpsbug ale dla pocieszenia dodam że w dobrym momencie zakończyliśmy rozgrywkę bo chwilę później stacja czołowa padła i netu nie miałem. Energetyka prądem bawi a sprzęt długo na UPSach nie pociągnie.

Mimo wszystko dziękuję za przybycie aż w tak licznym gronie :)

Dodam że Qrdl dzielnie odpierał ataki zarówno od niebieskicj jak i od czerwonych, ja dałem pieca za pierwszym razem a później uziemili mnie na stojance bo każdy ruch kończył się połamaniem goleni. :( No i widzę że humorek też wrócił ;]

Ps. Pomysł z chopakami na pasie jest mojego autorstwa to tak żebyście nie mieli jakiegoś "halo" do Qrdla ;] hyhyhyhy

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #239 dnia: Listopada 13, 2005, 22:53:52 »

Mazak lewituje :-)

Kusch się skrada :-)

pozdrawiam,
qrdl