Autor Wątek: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II  (Przeczytany 195185 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maverickdan

• Gość
Odp: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II
« Odpowiedź #390 dnia: Lutego 05, 2006, 23:14:50 »
Mogli bys my byc instruktorami mile widzal bym tutaj Qrdla jako jednego z nas
pozdraweiam

« Odpowiedź #391 dnia: Lutego 05, 2006, 23:19:05 »
FISie będą zawsze  :020:
Niech Moc będzie z Wami!

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #392 dnia: Lutego 05, 2006, 23:20:50 »

spadać....sorry chłopaki ale nie mogłem sie powstrzymać :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #393 dnia: Lutego 05, 2006, 23:28:17 »
Przykro mi ze ze jeden z nas nie rozumie jednosci narodowej.Ja ze ten cholerny kraj ,do kitu  oddał bym zycie,  w imie was

« Odpowiedź #394 dnia: Lutego 05, 2006, 23:32:19 »

spadać....sorry chłopaki ale nie mogłem sie powstrzymać :D

Nie idzie przeczytać żeby nie dowalić :005:.
To tylko o czymś świadczy....
Niech Moc będzie z Wami!

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #395 dnia: Lutego 05, 2006, 23:53:32 »
Nie wiem o co się moje drogie FISIE-MISIE tak denerwujecie. Znamy się, lubimy, wpuszczamy rakiety w otwory - pociskamy :-), etc. Przypominam, że niedawno było całkiem zabawnie jak funny zapodał screen ze statystyką, z której jakoby wynikało, że złoił nam ogniste oko. Czy przez ten "incydent" przestaliśmy się lubić, latać ze sobą? Nie! Mało tego, ja mógłbym wysłać np. taki ekran:

tylko po co (zwróćcie uwagę na współczynnik strąceń/spadnięć)?? Nie latamy dla statystyk, etc... przynajmniej ja nie latam.

Wracając do HLu. Osobiście średnio mnie ciągnie do grania tam z całkowicie anonimową zbieraniną przeciwników. Ja lubię te melodie, które już raz słyszałem i nie sądzę, że znudzi mi się latanie z Wami. Możnaby pomyśleć o jakiś wypadach na HL, ale żeby od razu tworzyć nowy skład, to powątpiewam w długość życia takowego doraźnego tworu. Nie chcę być tutaj radykalny, więc sam być może pobawiłbym się w bicie obcych na HL, ale bez jakiejś - nazwijmy to - patriotycznej podbudowy :-)

Całuski i 2 rybie łuski,
nie psujmy tego co osiągnęliśmy przez rok wspólnego latania, bo zrobimy sobie małe "peefowe piekełko" ze śmiesznymi wojenkami pod sztandarem "Kto tu jest prawdziwym Polakiem" albo "Strącam wszystkich, a ty jesteś n00b" :021:

qrdl
« Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2006, 23:58:53 wysłana przez qrdl »

« Odpowiedź #396 dnia: Lutego 06, 2006, 00:14:16 »
Mnie to zawsze cieszy gdy mogę polatać z wami czy to na HL czy u Qrdla lub Mazaka.
I nie chodzi o statystyki .Raz ja komuś raz ktoś mi.
Dupsko niekiedy boli bo nie ma dnia ale niema się czym przejmować .
Mamy panowie tego sima i cieszmy się nim. Nie mogłem być pilotem bo złamałem nogi to pozostało mi latanie przed ekranem .
I nikt tu się nie denerwuje ale chodzi o docinki (wiadomo jakie).
PS.
Mazak czy ja pisałem ile ty razy liczyłeś glebe..no nie.
No to sprawdź swoje scriny. :580:

Niech Moc będzie z Wami!

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #397 dnia: Lutego 06, 2006, 00:25:38 »
Mazak czy ja pisałem ile ty razy liczyłeś glebe..no nie.
No to sprawdź swoje scriny. :580:

Tracek, relaks bo widze że żartu nie zrozumiałeś i że ping Ci skoczył...tfuu ciśnienie ;]

Naturalnie że spadałem i spadać będę. Nigdy nie zaprzeczałem niemniej nie chciałem Cię urazić i z tego miejsca przepraszam Ciebie i FISie-kochane misie. A na koniec powiem że wszystkie te "docinki" traktuję jajko...tfuu mylę się, jako element zabawy bo wydaje mi się że znamy się na tyle długo że do tego typu rzeczy podchodzimy z dystansem :)

No a pozatym tak jak Qrdl i reszta również nie latam dla punktów tylko dla wody ale na wszelki wypadek wrzucę skrina ;]

FOTKA

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #398 dnia: Lutego 06, 2006, 09:16:11 »
Dziwna dyskusja rozgorzala. Widze ze wrzucenie tego screena przeze mnie zostalo odebrane jako wywyzszanie sie i twierdzenie ze ja latam miodnie a reszta nie. W ogole widze ze mam problemu z wyrazaniem sie odpowiednio na tym forum. Chyba bede pisal w jezyku Suahili to moze mnie bedzie latwiej zrozumiec.

Nie chce mi sie gadac na ten temat. Najblizsze temu co mysle sa slowa Mazaka:

A na koniec powiem że wszystkie te "docinki" traktuję jajko...tfuu mylę się, jako element zabawy bo wydaje mi się że znamy się na tyle długo że do tego typu rzeczy podchodzimy z dystansem :)

No a pozatym tak jak Qrdl i reszta również nie latam dla punktów.

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #399 dnia: Lutego 06, 2006, 09:16:19 »
Witam
Jak już wszyscy się chwalą to ja też :021:

Kiedyś byłem dobry, ale za bardzo kombinuję i za dużo chcę
Moja rada-nie próbujcie nad wszystkim panowac. Nie da się

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #400 dnia: Lutego 06, 2006, 11:49:21 »
Dobra panowie, flacha na stół i jak dobrze pójdzie to dzisiaj latamy u mnie :D

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #401 dnia: Lutego 07, 2006, 19:08:15 »
Widzialem dzis w powietrzu kaa i nawet dostalem od niego niezle smary na dzialka  :001: Widze ze chyba na dobre zagosci na naszym wirtualnym niebie  :002: Widzialem tez kogos kogo nicka nie kojarze, czyzby kolejny nowy pilot w przestworzach czy tylko ktos gral pod innym niz zwykle "kodem wywolawczym"?

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #402 dnia: Lutego 07, 2006, 19:27:55 »
Witam,

W ostatnich dniach zaczęli z nami latać 1.11:
- kaa
- some1
- John Cool, który tak na prawdę zadebiutował już w zeszłym roku.

Gorąco zachęcam do kontynuowania wspólnego latania, pomimo tego, że czasami na początku coś może nie wychodzic do końca tak jak chcemy  :004:

pozdrawiam,
qrdl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #403 dnia: Lutego 07, 2006, 19:45:21 »
Gorąco zachęcam do kontynuowania wspólnego latania, pomimo tego, że czasami na początku coś może nie wychodzic do końca tak jak chcemy 

Konkretnie nie możemy się podłączyć tam, gdzie chcemy  :004:
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #404 dnia: Lutego 07, 2006, 23:14:37 »
NIE! No nie mogę... Szlaken Trafen ....
Godzina 22:00, wchodzę na HL, 504'ta, Team Blue -> Latam ...

Udał mi się super lot ... pierwej jedno zestrzelenie, bez strat, potem lądowanie, R&R (re-fueling & re-arming) start ... podchody z kolesiami w RED i naprawdę, udany lot. Trafiają mi się cztery kolejne zestrzelenia w jednym locie "na U-boot'a" czyli kanałami. Po drugim locie wracam, jest 5:0 dla mnie w sumie ... w głowie liczę .. 250 punktów, po 50 za każdy cel, muszę tylko wylądować... Dochodzę, kryjąc się za górkami do lotniska, podchodzę do pasa, prawie go dotykam kołami .. nagle ... CIUL-DUP! (przepraszam).

HL, międzynarodowe skupisko wirtualnych pilotów LO i na kogo trafiam? MENEK !!! Kolega Menek z mojej własnej eskadry FIS <Furious Martens>. Kolega zakradł się na serwer, wlazł cichaczem do RED nie przywitał się nawet ... tylko cichuteńko, cichuteńko, pod moje lotnisko i SRuuuuuu mi w dupsko, a dopiero potem ... "Cześć Haron!" :) Prawda, że słodki chłopak?

I tak skończyło się marzenie o pięknym locie 5:0

MENEK !!!