Autor Wątek: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II  (Przeczytany 195210 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
Odp: [1.1x, FC] Wspólne latanie on-line cz. II
« Odpowiedź #525 dnia: Maja 15, 2006, 12:15:19 »
Panowie, spokojnie, chodzi mi o to by wypowiadać się precyzyjnie, skoro wiemy o co loto to piszmy precyjnie a nie używajmy "faktów medialnych"  :021:. Pamiętajcie, że w dzisiejszych czasach kłamstow powiedzine 100 razy staje się prawdą, która później ciężko odkręcić.
A Locka spokojnie da się postawić na 172... , tylko trzeba się z ISP dogadać.

Martin
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

menek

• Gość
« Odpowiedź #526 dnia: Czerwca 01, 2006, 12:43:43 »
Witam mam pewna propozycję racjonalizatorską dotyczącą misji w którą latamy.
Proponuje po stronie BLUE dodać siły Gruzińskie a w szczególności samolot SU25T
Jak wiadomo samolocik ten jest najbardziej realistycznie odwzorowany ze wszystkich dostępnych maszyn i fajnie było by nim  polatać. Oczywiście moim zdaniem strona RED jest również w lepszej sytuacji posiadając monopol na tą maszynkę w uziemianiu obrony przeciwlotniczej. Po stronie BLUE nie ma żadnych środków zwalczania do misji typu SEAD.

Bardzo proszę rozważenie mojej propozycji oraz o rzeczową dyskusję.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #527 dnia: Czerwca 01, 2006, 13:13:19 »
Jeśli nie będzie sprzeciwów, albo w ogóle dyskusji (przypominam, że obecny układ sił w misji jest wynikiem niedawno prowadzonej w tym temacie dyskusji), to dodam do blue Gruzję i rzeczoną maszynę.

pozdrawiam,
qrdl

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #528 dnia: Czerwca 01, 2006, 16:55:25 »
Witam
Dopóki w F-15 nie będzie  IFF w skanowaniu pionowym, to jestem przeciwny umieszczaniu tego samego typu samolotu w obydwu drużynach. Przypomnę tylko, że F-15 jest idealnym narzędziem w zwalczaniu SU25T,  ponieważ wyposażony on jest w identyfikator celów.
Ustawienie SU25T  po stronie BLU spowoduje totalna klęskę RED.
To jest moje prywatne zdanie oczywiście zrobicie jak chcecie. Nie będę miał do nikogo pretensji, jeżeli podejmiecie decyzję wstawienia do BLU tej maszynki.
pozdrawiam
Maverickdan

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #529 dnia: Czerwca 01, 2006, 18:23:34 »
Ja podsumuje to tak:

Ale to już było... :118: :118: :118:

Ja jestem przeciewny ale mnie nieliczcie bo i tak jestem grounded :(

I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #530 dnia: Czerwca 03, 2006, 00:12:06 »
Ostatnio dochądzą mnie coraz głośniejsze okrzyki, że mój samolot jest niewidzialny  :021: Chciałbym zdementować owe niecne pogłoski i zaprezentować samolot w prawdziwej technologii niewidzialności:

Uprzejmie donoszę, że na zdjęciu jest nasz Ojciec Założyciel w częściowym kamuflażu kół :-) Nieładnie, oj nieładnie  :003:
Dodam, że ostatnio su25t stał się trendy, niezmiernie mnie to cieszy, bo wprowadza miły żabi akcent do naszej zabawy :-) Szkoda tylko, że Król Kermit Mazak Ochnasty z nami nie chce latać  :021:

pozdrawiam i zapraszam na wspólne loty,
qrdl
« Ostatnia zmiana: Czerwca 03, 2006, 00:17:50 wysłana przez qrdl »

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #531 dnia: Czerwca 03, 2006, 07:50:04 »
Ostatnio dochądzą mnie coraz głośniejsze okrzyki, że mój samolot jest niewidzialny
Jak ktoś spada jak meteoryt z góry to jest niewidoczny hehe.
W sumie to zdaje mi się duże znaczenie ma grafa. Wiem to po sobie.

Chciałem jeszcze powiedzieć, że wciskanie scrina podczas walki jest mało „dżentelmeńskim” zachowaniem. To zjawisko zaobserwowałem, u co niektórych. Mi osobiście pod czas walki psuje tylko zabawę płynności sima. 
pozdrawiam
Maverickdan

Schmicht

• Gość
« Odpowiedź #532 dnia: Czerwca 03, 2006, 10:58:00 »
Chciałem jeszcze powiedzieć, że wciskanie scrina podczas walki jest mało „dżentelmeńskim” zachowaniem. To zjawisko zaobserwowałem, u co niektórych.

Jeśli jest to pewnego rodzaju aluzja do mnie to chciałbym powiedzieć że nie wciskam i nigdy nie wciskałem print scrn'a. Po prostu mam WiFi i podczas złej pogody mam dziury w łączu, a że pogoda jest jak jest to faktycznie mogę skakać po ekranie.  :(

Aha! Jeśli będę skakał po ekranie to mówcie, to po prostu nie będę latał tego dnia bo w takim przypadku to po prostu większego sensu nie ma.  ;)

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #533 dnia: Czerwca 03, 2006, 11:24:33 »
Co Ty opowiadasz :)?! Dla mnie możesz skakać, to nie odbierze mi przyjemności z bycia sprajtem, kiedy Ty jesteś pragnieniem :-)

pozdrawiam,
qrdl

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #534 dnia: Czerwca 03, 2006, 13:05:17 »
Szkoda tylko, że Król Kermit Mazak Ochnasty z nami nie chce latać  :021:

Boski Logos i Krol Kermit Mazak....rotfl obrona nie ma więcej pytań.

lolololol

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Apek

• Gość
« Odpowiedź #535 dnia: Czerwca 20, 2006, 01:16:37 »
dziśś niejako pierwsze loty na multi.. Dzięki Panowie za wyrozumiałość za strzelanie do sojuszników... Jakoś to trudno było mi wszystko opanować. Jak się gra na SM to na wszystko jest czas i przeciwnik wiadomo kto..a tu masakra! Zewsząd strzelają do Ciebie i poprostu zadyma na całego. ALe trening czyni mistrza.. Oczywiście od obiecanego browca nie nie wymiguje...  002
Pozdrawiam

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #536 dnia: Czerwca 20, 2006, 07:38:03 »
Witam
Nie przejmuj się Apek, najważniejsze żebyś sprawdzał, do kogo za chwile będziesz walił.
W tym celu 1 sec przed odpaleniem wciskasz czwórkę. Zauważyłem, że latasz w często pasywie , to bardzo dobrze. Nie wasz mi się poddawać bo towarzystwo nam się wysypało i niema prawie z kim latać.
Lista zaginionych była by bardzo długa. Szkoda.
pozdrawiam
Maverickdan

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #537 dnia: Czerwca 20, 2006, 11:28:03 »
E nikt nie napisał że lataliście ;-P
Jestem obrażony.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #538 dnia: Czerwca 20, 2006, 12:02:18 »
E nikt nie napisał że lataliście ;-P
Jestem obrażony.

SKANDAL!!! (tm)(c) :118: :118: :118:

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #539 dnia: Czerwca 20, 2006, 13:21:42 »
DWA SKANDALE!!!

P.S. Jak się uda, będę dzisiaj wieczorem, koło 20:00 i chętnie polatam... :).